Bargnani transferi zor tabi olsa çok çok iyi olacak orası ayrı tabi.Umarım maddi sorunlar çözülür bu sene iyi oyun izlemeye devam ederiz.Bu basiretsiz yönetim önümüzdeki sene bu takımı tutamaz zaten.
Arkadaşlar merhaba. benim oğlum bir metro seyehatinde kulüp stafından birisiyle bir Eurocup deplasmanı için havalimanına giderken karşılaşmış. Çok iyi bir GS'lı olan oğlum sohbet ederken staftaki kişi 4-5 ay gibi uzun süredir maaş alamadıklarını söylemiş. Hatta oyuncuların da paralarında gecikme olduğunu söylemiş. Sanırım Ergin Ataman'ın katkılarıyla idare ediliyor. Bu kadar kabiliyetsiz bir yönetimden beklenebilecek bir hareket olur.
Heralde Sabri esine aldigi arabadan memnun olmamis ki ek para veya Hamit Altintop'a kaynak yaratmak icin basketbol butcesinden yemislerdir mutlaka...
Bu vizyonsuz insanlardan her sey beklenir. Ben bazen suna kiziyorum.Bunlar ticari hayatlarinda nasil batip yok olmuyorlar ilginc bu merdiven alti isletme yapisi ile.,
İyi bir uzun gelecek, içiniz rahat olsun.
Ne zaman gelicek bu uzun ?
İyi bir uzun gelecek, içiniz rahat olsun.
Sanırım Pachulia'nın sene sonu kontratı bitiyor. Takımının durumunu bilmiyorum. Ama play off yapmazsa 2 aylığına getirilebilir
Potcasti dinledim ve bu orkun ÇOLAKOĞLU'nun sitenin bahçesinde dahi basketbol yorumlayamayacak kadar sığ bi adam oldugunu gördüm. Bazı arkadaslar öyle yayvan yayvan konusunca basketbol yorumcusu olduklarını zannediyorlar maalesef.Kaan Kural mevzusuna ait podacastin linki burada: Potacast: #236 – 06.03.16 | yazıhane
GS ile ilgili kısım 17.00 - 34:00 arası... Ben hakaret veya alay içeren birşey duymadım? Bargnani haberlerini Ibra transferine benzetmişler. Mali sorunlardan bahsetmişler. Abartılı konuşmuş veya yanlış bilgi vermiş olabilirler. Ancak özür dilemeyi gerektirecek bir durum olduğunu düşünmüyorum.