2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biraz önce divan kurulunda özbek seneye euroleaguede olacağız demiş peki soruyorum 3M euroluk bütçeyle mi başarılı olacak bu takım!! Daha öncede bütçeyi yarıya indireceğini açıklıyor sonra hedefi euroleaguede başarı olarak hedefliyor :) Her branşta son derece rezalet bir yönetim ile karşı karşıyayız!!!

Biraz önce divan kurulunda özbek seneye euroleaguede olacağız demiş peki soruyorum 3M euroluk bütçeyle mi başarılı olacak bu takım!! Daha öncede bütçeyi yarıya indireceğini açıklıyor sonra hedefi euroleaguede başarı olarak hedefliyor :) Her branşta son derece rezalet bir yönetim ile karşı karşıyayız!!!

Seneye kendisi bu kulübün başında olacakmı acaba.

Aysal dönüyor haberleri çok yaygınlaştı. Geçmişteki hatalardan ders çıkardıysa bizi uçurur

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Serhat Ulueren Ünal Aysal'ın başkan adayı olacağı söylemişti.Bugün de Mehmet Demirkol söylemiş.İlk yılındaki gibi; bütün şubelerin kontrol altında olduğu güçlü bir yönetim kuruluyla gelecekse buyursun gelsin.Lakin İsviçre'deki kebapçıdan transfer tavsiyesi alan bir yönetim vizyonuyla gelecekse hiç gelmesin.

Serhat Ulueren Ünal Aysal'ın başkan adayı olacağı söylemişti.Bugün de Mehmet Demirkol söylemiş.İlk yılındaki gibi; bütün şubelerin kontrol altında olduğu güçlü bir yönetim kuruluyla gelecekse buyursun gelsin.Lakin İsviçre'deki kebapçıdan transfer tavsiyesi alan bir yönetim vizyonuyla gelecekse hiç gelmesin.
Aynen öyle son 1 yılındaki gibi gelecekse hiç gelmesin ama güçlü bir yönetimle,ilk 2 senedeki gibi her branşta zirveyi hedefleyen bir aysal çok lazım şu dönemde kulübe :|

Radyosporda Bargnani olmuyor dedi hoca şimdi.

Şu anda cok yakin temasta oldugumuz bir oyuncuyla gorusmeler devam ediyor. Bir kac gund sonuc cikar.surpriz bir isim hic medyada cikmadi dedi

1 2 güne sonuç alabiliriz ama isim vermeyeceğim menajerler fiyat yükseltiyor dedi. Bu arada Türkiyeden olacak şeklindeki ifadeyi kullanmadı koç da nasıl bu kadar yayıldı anlamadım :)

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beyler açıklama yanlış aktarılmış; "Hoca Turkiye'de ismi telaffuz edilmemiş dedi " Türkiye'den değil yani

Sent from my iPhone using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...