2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Harika bir tercih bence Bernard James.Lasme'ye çok benzer özellikleri var ancak daha fizikli ve güçlü.Keşke, Lasme ile birlikte önümüzdeki sene içinde sözleşme imzalansa.Forumda , farklı tipte hücumda katkı verecek pivot isteyenlerde var.Ancak, ben şu oyun sisteminde farklı tipte bir oyuncunun iş yapacağını sanmıyorum.Mobil , sahayı hızlı geçebilen, defansif tehditi yüksek, pis işleri yapacak bir uzunun sürekli oyunda kalması şart.

Hayırlı olsun anlatılanlara göre en azından Lasme gibi Mücadele edeceği kesin... Taraftarla da iyi bir sinerji oluşturmasını umuyorum.

Acikcasi oyuncuyu tanimiyorum yazilanlari ve bir kac videosunu izledim. Oyun stili Lasme ile birebir ayni orta mesafesi cok guvenilir olmasada var.

Lasme, Bernard, Green, Micov'dan hangi ikili sahada olursa olsun belli bir standartta oynamamiza yardim edecek birine benziyor, hayirli olur umarim.

Şimdiden hayırlı olsun. Videolardan izlediğim kadarıyla Bernard, pota altında ekmeğini taştan çıkartabilen bir oyuncuya benziyor. Guardlarımızın oyun kurma becerilerinin kısıtlı olduğunu düşünürsek, bu tam aradığımız bir özellik... Disiplinli bir oyuncu olması da, Dorsey'de yaşadığımız hayal kırıklığının tekrarlanmaması adına sevindirici...

Adam daha önce askerlik yapmış.
Askerlik demek ciddiyet ve disiplin demek.
Yani Dorsey'den çok daha iyi katkı verecektir.
Eminim istediğimiz şekilde katkı verecektir.
Yalnız Ergin Ataman çok akıllı bir koç,bunu bir kez daha gördük. :) :)

Shanghai Dongfang Sharks basketball, News, Roster, Rumors, Stats, Awards, Transactions, Details - asia-basket.com

Burada yazıyor ortalamalar ilk sene daha iyi gibi duruyor bunun sebebi de Beasley ile birlikte oynaması herhalde.

Twitter'da okudum; Çin Liginde bu sene kural değişmiş son çeyrekte sadece bir yabancı oynatılabiliyormuş, James'in takımı da skorer Amerikalıyı oynatmış hep son çeyreklerde. İstatistiklerinin geçen seneye göre düşme sebebi buymuş.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Daha önce buralarda ismi dolanan Jarrid Famous boşta diye biliyorum. Blatche filan da getirilebilinir mi bilmem ama radarıma takılmış bazı oyuncular olmuştu, şöyle ki:

Norvel Pelle

https://www.youtube.com/watch?v=fbuCBRBQYUo

Yerden çok hızlı sıçrayan bir oyuncuydu, şu an nerede bilmiyorum.

Dwayne Jones

https://www.youtube.com/watch?v=BNvw1vnI31E

Reboundçu ve çok atlet ama mental açıdan problemli.

Son olarak Arjantin de 11 s 11 r 4 blok ortalamayla oynayan Justin Williams diye bir oyuncu var. Geçenlerde bir blogda hakkında yazı çıkmıştı. Rakipleri canından bezdiriyormuş.

Geçen hafta Venezuela'ya transfer oldu Famous.

Diyelim Bargnani ismi sadece bir isimden ibaret olsun. Ancak fb eşleşmesini Bargnani gibi bir uzunla geçmemiz bana daha sağlıklı bir hamleymiş gibi geliyordu. Bernard James ismi umarım günü kurtarmak, yapılmış olması için yapılan bir transfer değildir. Tek korkum bu. Hayırlı olsun.

Diyelim Bargnani ismi sadece bir isimden ibaret olsun. Ancak fb eşleşmesini Bargnani gibi bir uzunla geçmemiz bana daha sağlıklı bir hamleymiş gibi geliyordu. Bernard James ismi umarım günü kurtarmak, yapılmış olması için yapılan bir transfer değildir. Tek korkum bu. Hayırlı olsun.

Bernard James'ten iyi bir katkı alırsak. Dorsey civarı bir ücrete kendisini 1 yıl sonra da kadroda tutabiliriz. Kulaç uzunluğu sayesinde NBA'de, D-League'de öne çıkan savunmasını Avrupa'da bir kademe daha ileri atabilir.

Bargnani ile bir geleceğin yok. 2 aylık. İyi de oynasa, kötü de oynasa 2 ay sonra Bargnani'yi tutman imkansız olacak. Günü kurtarma deyimi Bargnani için daha çok uyuyor sanki.

Bernard James'ten iyi bir katkı alırsak. Dorsey civarı bir ücrete kendisini 1 yıl sonra da kadroda tutabiliriz. Kulaç uzunluğu sayesinde NBA'de, D-League'de öne çıkan savunmasını Avrupa'da bir kademe daha ileri atabilir.

Bargnani ile bir geleceğin yok. 2 aylık. İyi de oynasa, kötü de oynasa 2 ay sonra Bargnani'yi tutman imkansız olacak. Günü kurtarma deyimi Bargnani için daha çok uyuyor sanki.

Peki şöyle söyleyim o zaman. Günü kurtarırken kupa da kazandırabilecek bir adamdı Bargnani. Artık kulubün boşa atacak mermisi kalmadı. Kullan at olarak 2-3 senedir bir sürü oyuncu değiştirdi kulüp. Umarım Bernard James bunlardan birisi olmaz, dediğin gibi olur. Tanımadığımdan yorum yapamıyorum fazla. İyi günler.

Yeterine atıcımız var. Bence de mücadeleci ve savunmacı bir uzuna daha çok ihtiyacımız vardı. Bernard James gelirse eğer beklentilerimizi karşılar gibi geliyor...

Andrea Bargnani turned down offers from Olympiacos and Galatasaray and may wait until next season to land a new job. Il Mago has been waived by the Nets a few days ago and is still free agent. The Italian big man will likely play his next official game in the summer with the Italian National Team at the Olympic Qualifying Tournament in Turin. (Sportando)

Bu arada Bargnani gelecek sezona kadar beklemeye karar vermiş.

Bargnani,James.Kim gelirse kutlama yapmamiz lazim..Seneye degil nba,ikinci ligden bile siradan yabanci alamayacak konuma gelecegiz.. Dursun kaldigi surece bu boyle olacak maalesef.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...