• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şafak 2.guard değilde 3.guard olacak.
Şöyle bir durum var.
1)2 yabancı olacaksa Şafak'ın 3.guard olması gereksiz hamle olmuş. Nikolov orda olsaydı daha iyiydi.
2) Eğer Yabancı guard, Barış Ermiş ve Şafak olacaksa Avrupa için hayal kırıklığı.

Sonuç bence kötü bir transfer.
Şafak'a vereceğim dakikayı Nikolov'a verirdim.

Sergiy Gladyr hakkinda bilgisi olan var mi, onunlada ilgileniyormusuz sanirim.

Oda perdelerden, el ustlerinden, 9 metreden sokan cilgin sutor kardeslerimizden, hoca sever boyle adamlari.

Maasida dusuk olur buyuk ihtimalle.

Adem bunun kaynağı ne? Eğer ilgileniyorsak ya bütçemiz düştü baya 6 milyonunda altında yada diğer bölgelere baya para harcadık şutörde risk alacağız. Gladyr iyi şutördür. %35 le üçlük atıyor ama çok atar eli ısındı mı Marko'yu falan aratmaz. Aslında karakter olarakta benzer Marko'ya hırslıdır, savaşçıdır ama mental olarakta baya sorunludur çok iniş çıkışları vardır. Girilmemesi gerekli bir risk bence

Şafak 2.guard değilde 3.guard olacak.
Şöyle bir durum var.
1)2 yabancı olacaksa Şafak'ın 3.guard olması gereksiz hamle olmuş. Nikolov orda olsaydı daha iyiydi.
2) Eğer Yabancı guard, Barış Ermiş ve Şafak olacaksa Avrupa için hayal kırıklığı.

Sonuç bence kötü bir transfer.
Şafak'a vereceğim dakikayı Nikolov'a verirdim.
Sanirim hoca nikolovu begenmiyor ya da yeterli görmüyor ki ergin hocanin tarzi degildir sirf genc potansiyeli olan oyuncuya süre verip gelistirmek. Bence safak transferi 3. guard olacaksa da yedek olacaksada iyi sonucta bir türk almaliydik. Niko umarim kiralanir ki daha cok genc..

Gladyr kanımca gelirse Sinan'ın arkasında yedek 2 numara olacak ve ayrıca takımın şutörü oluacak.Rol oyuncusu olarak düşünülüyordur.Duyumun kaynağı ne bilmiyorum gerçi de

N'olursa olsun fiziksel olarak delici bir kısa muhakkak almalıyız.Gladyr-Micov statik olur hücumda biraz.Şöyle Jamont'un sağlamından bir adam lazım bize(Hangi takıma değil ki gerçi)

Gladyr kanımca gelirse Sinan'ın arkasında yedek 2 numara olacak ve ayrıca takımın şutörü oluacak.Rol oyuncusu olarak düşünülüyordur.Duyumun kaynağı ne bilmiyorum gerçi de

N'olursa olsun fiziksel olarak delici bir kısa muhakkak almalıyız.Gladyr-Micov statik olur hücumda biraz.Şöyle Jamont'un sağlamından bir adam lazım bize(Hangi takıma değil ki gerçi)

Sinan bu delici kısa tanımının oyuncusu olmaz mı? Bu sene gösterdiği gelişimle bunu hak ediyor bence. Gladyr söylentisine çok inanmamakla ve istememekle birlikte Ataman'ın sistemine uygun bir isim Gladyr aslında iyi bir şutör. Marko rolünü verebileceğin bir adam. Ayrıca Micov bence iyi bir penetreci. Savunmayı çok iyi okuyor ve çok doğru noktalara penetre ediyor. Bu sene herhangi bir hücum setimiz olmadığı için belli olmadı belki çok ama düzenleri ve rolleri belli bir takımda Micov fundemantal kokan penetreleriyle çok ekmek yer ve yedirir bence.

Sinan bu delici kısa tanımının oyuncusu olmaz mı? Bu sene gösterdiği gelişimle bunu hak ediyor bence. Gladyr söylentisine çok inanmamakla ve istememekle birlikte Ataman'ın sistemine uygun bir isim Gladyr aslında iyi bir şutör. Marko rolünü verebileceğin bir adam. Ayrıca Micov bence iyi bir penetreci. Savunmayı çok iyi okuyor ve çok doğru noktalara penetre ediyor. Bu sene herhangi bir hücum setimiz olmadığı için belli olmadı belki çok ama düzenleri ve rolleri belli bir takımda Micov fundemantal kokan penetreleriyle çok ekmek yer ve yedirir bence.
Sinan şüpheisz iyi bir deliciye evrildi ama Jamontun rakip uzunları bile gücüyle potaya sürükleyen penetrelerini de unutmak kolay değil.1 delici daha şart

Sinan şüpheisz iyi bir deliciye evrildi ama Jamontun rakip uzunları bile gücüyle potaya sürükleyen penetrelerini de unutmak kolay değil.1 delici daha şart

Jamont kadar gücüyle penetre edebilen başka bir isim daha yok ki Avrupa'da 1-2 numara olarak. Guard tercihi çok önemli bu nokta da. Nedovic ismi çok dönüyor ancak Nedovic bizim aradığımız saf guard olamaz ancak combo guard olarak etkili olur hem o 2.penetreci sorununa da bir nebze olsun çözüm sağlar. Ama Gladyr'e yer kalmaz bu durumda.

Dixon'ı hiç istemesem de Türk olursa elimizi çok rahatlatır açıkcası. Ama Krşıyaka bırakmaz ve biz Dixon'ın Karşıyaka'yı bırakmasını sağlayacak kontratı verebilir miyiz bilemiyorum.

Hackett-Dixon-Şafak 2 milyon dolar
Sinan-Göksenin 1 milyon dolar
Micov-Carter 1.5 milyon dolar
Erceg-Orhan 1 milyon dolar
D'or Fischer-Mejri 1.5 milyon dolar

Güzel oldu bence.

O zaman hackett gelirse kimse hayır demez heralde?

Dixon'ı hiç istemesem de Türk olursa elimizi çok rahatlatır açıkcası. Ama Krşıyaka bırakmaz ve biz Dixon'ın Karşıyaka'yı bırakmasını sağlayacak kontratı verebilir miyiz bilemiyorum.

Hackett-Dixon-Şafak 2 milyon dolar
Sinan-Göksenin 1 milyon dolar
Micov-Carter 1.5 milyon dolar
Erceg-Orhan 1 milyon dolar
D'or Fischer-Mejri 1.5 milyon dolar

Güzel oldu bence.

Dixon - Hackett rotasyonun 2 milyon dolara kurulma ihtimali yok. Aynı şekilde Erceg zaten şimdi 1.2 alıyor.

Avtodor takımında oynayan Courtney Fortson'un özellikle geçen sezonki VTB ligi ve Eurochallenge istatistikleri oldukça iyi.
http://basketball.eurobasket.com/player/Courtney_Fortson/Avtodor_Saratov/161247?AmNotSure=1

CSKA'yı deplasmanda geriden gelip yendikleri maçta da çok iyi işler yapmış bu arkadaş
https://www.youtube.com/watch?v=tj8-D3NjiRY

Bir de Vef Riga takımında oynayan Gerald Robinson Jr da daha önce Memphisle yaz liginde de mücadele etmiş.fena oyuncuya benzemiyor bu da..
https://www.youtube.com/watch?v=3FXYT7LMl38

sizce bu oyuncular iş yapar mı bizde.oyuncularla ilgili ayrıntılı bilgi sahibi olanlar görüşlerini bizimle paylaşırsa sevinirim..

Jamont kadar gücüyle penetre edebilen başka bir isim daha yok ki Avrupa'da 1-2 numara olarak. Guard tercihi çok önemli bu nokta da. Nedovic ismi çok dönüyor ancak Nedovic bizim aradığımız saf guard olamaz ancak combo guard olarak etkili olur hem o 2.penetreci sorununa da bir nebze olsun çözüm sağlar. Ama Gladyr'e yer kalmaz bu durumda.

Jerome Dyson hem bu sezonu çok iyi geçirdi hem de bana göre o kadar güçlü olmasa da Jamont tan daha iyi bir delici, keşfeden iyi verim alır.

Avtodor takımında oynayan Courtney Fortson'un özellikle geçen sezonki VTB ligi ve Eurochallenge istatistikleri oldukça iyi.

Daha önce 3-4 defa önermiştim, Arroyo tarzında oynayan bir guard ama daha çok ikinci opsiyon olarak kullanılması ya da guard oynayabilen Kopponen, Rochestie tarzı bir şutörle takviye edilmesi lazım, henüz oyunu tam anlamıyla domine ettiği söylenemez.

Şafak kuvvetle muhtemel 3.guard için alınmıştır.

Bence de aslinda jamont gibi bir oyuncuya cok ihtiyac var. Kim var nasil bir oyuncu alinir bilmiyorum ama micov iyi bir sutör zaten kisaya bir jamont tarzi güclü delici combo ve bir de oyunu yönetecek kendi sutu olan bir guard alinirsa cok iyi olur. Ben hackettin bizde cok daha verimli olacagi kanaatindeyim.

Benim düşüncem de Şafak 3. Opsiyon olarak alındı. Geçen sene çok canımız yandı o pozisyonda. Ergin hoca daha temkinli bu sene ?

Dixon da iyi delici sayılır. Şutu da var. Yaşlı falan ama uçuk kaçık paralar istemezse müthiş hamle olur. Zaten Türk olması inanılmaz avantaj sağlar. Bakalım bence de Ergin hoca düşünüyordur ama KSK bütçe artıracakken ve Euroleague oynayacakken bence pek şansımız yok bu transferde.

Dixon da iyi delici sayılır. Şutu da var. Yaşlı falan ama uçuk kaçık paralar istemezse müthiş hamle olur. Zaten Türk olması inanılmaz avantaj sağlar. Bakalım bence de Ergin hoca düşünüyordur ama KSK bütçe artıracakken ve Euroleague oynayacakken bence pek şansımız yok bu transferde.

Bütçeleri 4M€ olacak( Sadece oyuncu bütçesi değil.). Bizim sadece oyuncu bütçemiz neredeyse iki katı. Para konusu bence sorun olmaz. Sadece EL konusu sıkıntı olabilir bu transferde.

Nikolov Göktürk Şuacan ile yollar ayrılmış via Çağlar Torun

SON DAKİKA | G.Saray Erkek Basketbol takımında Nikolov, Göktürk Ural ve Şuacan Pişkin ile yollar ayrıldı.
(Via: @caglartorun )

Ergin Ataman paşamız oyuncu yetiştirmez tabi, olmuş oyuncu vereceksin. Nikolov da kim?! Ama eleştirmeyelim değil mi? Adam büyük Galatasaraylı çünkü. Olmasaydı olmazdık çünkü! Çekilecek derdimiz var yine..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri