• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Micov kalırsa Erceg yerine Erik Murphy gibi daha savaşçı bir PF almak lazım. Ya da Kerem'i beşe çekip Erceg-Murphy-Ege yapabiliriz 4'ü. Son ihtimal Erceg'in yanına atletik bir PF almak.

Bunun yanı sıra Marcus Williams'ın kontrat durumu nasıl acaba? Elbette bir Arroyo değil ve olamaz ama yine de baya iş görür bizde.

Bence Samuels yerine Shane Lawal ya da Lasme'ye sulanmak lazım. Samuels'in savunma problemi var.

Vladimir Stimac bence düşük bütçelerde oldukça katkı verecek bir oyuncu. 15 dakikalarda hem post oynayarak hücumu çeşitlendirir hem sağlam ribocudur. Hem de iyi savunmacı olmamasına rağmen istek ve arzusuyla takıma iyi bir ivme kazandırır her iki sahada.

Dixon'ının bize yakın olduğunu düşünüyorum.Hiçbir duyumum falan yok yanlış olmasın sadece yaptığım durum değerlendirmesinden çıkardığım sonuç.Ergin Hoca Ender'in gitmesine izin verdiğine göre 2 tane birden de yabancı 1 numara almayacağımıza göre demek ki orada en azından 1 tane Türk oyuncuyla anlaştığımız belli.Hoca Barış Ermiş'i pek sevmiyor e diğer alternatiflere de ilgi yok.Sanmıyorum ki Bobby Dixon'ı öylesine Türk yapsın.Kontrat şartları falan zor gözüküyor denilebilir ama sonuçta Karşıyaka'nın da üstüne çıkarız herhalde.Kaldı ki Ender bile 600 bin dolara oynuyordu.Dixon'a 1 milyon verecek bir kılüp varsa Türkiyede o takım da bariz biziz(Efes'in Heurtel'i var,Obra da Euroleagueden daha isimli bir guard peşinde ve hatta Huertas oldu deniyor)

E bu şartlarda senden daha bütçeli Efes ve Fenerbahçe 1 numara rotasyonunu oluşturmuş.Gidip de Dixon'ı Beşiktaş'a falan da kaptırma.Tek ihtimal KSK'de kalmak istemesi olabilir ki çok sorun olacağını sanmıyorum 3 yıl orada oynamış olmasına rağmen.Yurtdışından da aşırı rağbet olacağını sanmıyorum.1 milyon dolar civarı ücrete Dixon bizimdir

Geçen sene Arroyo+Ender ikilisinin toplamda 2.350 civarına geldiği düşünülürse Dixon(1 milyon)+ 600 civarına Euroleague deneyimli iyi savunmacı bir guardla geçen yıldan daha iyi bir pg rotasyonunu daha ucuza kurmak işten bile değil

Mesajlarınıza bakıyorum, James Anderson'u bir mesajınızda 1 numara diğer mesajınızda da 2 numara yapmışsınız. Bu istitrarınız sürerse Tutku Açık'dan 4-5 numara yaratmayı başarabilirsiniz. İnsan bazen gerçekten hayret ediyor.

James Anderson u nerde 1 numara yazmisim? James Anderson iki numaradir, Avrupada uc numarayida rahatlikla oynar.

Yukarida anlam kargasasi olmus biraz. 1 numaraya Granger, iki numaraya Anderson gibi yazsaydim daha net olurdu haklisin.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

John Bryan'ta aynı şekilde düşük bütçelerde çok iş yapacak bir isimdir. Stimac'tan daha yüksek bir kontratı vardır ancak yine de ilgilendiğimiz söylenilen Samuels'ten oldukça düşüktür. Hücumda ve ribaundlarda çok büyük katkı sağlar ancak savunmada yavaş ayakları için mutlaka ayakları hızlı, yardım savunmasını iyi bilen bir 4 numara almak gerekir. Erceg'le yürümez orası. Her yol Jeff Brooks'a çıkıyor.

Bu arada Jeff Brooks'u Cantu'dayken baya beğeniyordum ama bu sezon Sassari'nin EL maçlarında pek bir etkisini göremedim. İlla ki Sassari'nin sokak basketbolunun da etkisi vardır bunda.

Brooks&Lawal paketi yapsak süper olur.

Olası Dixon ve Hersek transferlerin olabileceğini pek düşünmüyorum.
Ama olursa çok güzel olur.

Hackett-Dixon
Sinan-Mejia-Göksenin
Micov-Serhat (Birkan)
Erceg-Barış-KG
Mejri (Samuels)-John Bryant(Stimac)

Bu arada Jeff Brooks'u Cantu'dayken baya beğeniyordum ama bu sezon Sassari'nin EL maçlarında pek bir etkisini göremedim. İlla ki Sassari'nin sokak basketbolunun da etkisi vardır bunda.

Brooks&Lawal paketi yapsak süper olur.

Brooks Sassari'nin sisteminde tutkal görevi görüyordu. Atan o kadar çok isim vardı ki takımda ona sıra gelmiyordu o da hiç sorun etmedi bunu. Savunma da inanılmaz emek koydu ne isteniyorsa onu yaptı. Genelde hucümda eline top değmeyen amerikalılar oyundan uzaklaşır, Brooks hiç uzaklaşmadı. Bu tarz amerikalı bulmak oldukça zordur. Ahlakı ve profesyonelliği üst seviye bir isim.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Brooks'un dış şut tehditi ne durumda peki?

Geçen yıl Avrupa basketbolunu fazla takip edemedim ..Bu yüzden pek oyuncu önermiyorum ve yorum yapmıyorum bu bölümde...Ancak, eskiden İtalya ligini oldukça takip ederdim..Birkaç oyuncuya bakayım dedim Jordan Taylor gözüme çarptı..Bu çocuk üniversitede oldukça popülerdi ve draft olamayıp Roma'ya gitmişti ve finale taşımıştı Roma'yı...Ertesi sezon sakatlandı ve sözleşmesi feshedildi...Sonra bakmamıştım hiç... Geçen yıl Hapoel Holon'da çok iyi istatistikler yapmış ve baya övgüler almış...Bedavaya alınabilir şu anda, bir bakılmasında yarar var...
Diğer değerini kaybetmiş oyuncuda Eli Holman..Lübnan'a falan gitti adam ...Üzülüyorum bu kalitedeki bir adamın bu haline...Eurolegue'deki çok oyuncuyu cebinden çıkarır ve Eli'da çok ucuza oynayabilecek bir oyuncu...
Bu tip adamlar en azından 6. ve 7. adam olarak rahatlıkla oynar...

Arkadaşlar hem Türkiye de hem Avrupa da kendi takımlarının mihenk taşı olmuş ana rotasyon oyuncularına hiç göz koymayın bırakmazlar ayrıca kendileri de gelmez. En önemli kaynağımız NBDL ve NCAA olacak gibi görünüyor veya Avrupa dışında oynayan Amerikalı oyuncular.

Dominique Jones- Barış Ermiş
Andre Dawkins- Sinan Güler
Micov- Serhat-Göksenin
Erceg-Kerem Gönlüm-Ege
John Brynt-Patrick Young

Bu kadro iyidir iyi.

Geçen yıl Avrupa basketbolunu fazla takip edemedim ..Bu yüzden pek oyuncu önermiyorum ve yorum yapmıyorum bu bölümde...Ancak, eskiden İtalya ligini oldukça takip ederdim..Birkaç oyuncuya bakayım dedim Jordan Taylor gözüme çarptı..Bu çocuk üniversitede oldukça popülerdi ve draft olamayıp Roma'ya gitmişti ve finale taşımıştı Roma'yı...Ertesi sezon sakatlandı ve sözleşmesi feshedildi...Sonra bakmamıştım hiç... Geçen yıl Hapoel Holon'da çok iyi istatistikler yapmış ve baya övgüler almış...Bedavaya alınabilir şu anda, bir bakılmasında yarar var...
Diğer değerini kaybetmiş oyuncuda Eli Holman..Lübnan'a falan gitti adam ...Üzülüyorum bu kalitedeki bir adamın bu haline...Eurolegue'deki çok oyuncuyu cebinden çıkarır ve Eli'da çok ucuza oynayabilecek bir oyuncu...
Bu tip adamlar en azından 6. ve 7. adam olarak rahatlıkla oynar...
Eli holman bence de oldukça kaliteli bir oyuncu eğer bir sıkıntısı yoksa rotasyon için düşünülebilir

Dixon - Granger
Anderson - Sinan
Micov - Serhat
Brooks - Kerem - Ege
Samuels - Bryant(Stimac) her şekilde iş görür bence

Samuels-Bryant pota altı ile pick and roll savunmamız yerlerde sürünür. Daha temkinli olmak gerekirse;

Nate Wolters-Dixon(Yerli)
James Anderson-Sinan
Micov-Göksenin
Moermann-Kerem
Shane Lawal-Esteban Batista

Jeterı avrupa şampiyonası başlamadan kapmak lazım

Oyuncu alacagimiza KSKnin scoutlarini transfer edelim. Adamlar yillardir kanitladilar kendilerini.

Barcelona Lawal'e 1 milyon dolarlık teklif yapmış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri