• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haklısınız ama Dixon seneye Türk olarak oynayacak ve ne yazık ki Dixon'dan daha fazla katkı verecek bir Türk oyun kurucu yok.
Bu sonuçla 2014 - 2015 sezonunda Erkekler 1. Ligi'nde yer alan takımlarımızın sahaya çıkacakları takım kadrolarında, tercihlerine bağlı olarak;
a. Ülkemiz altyapılarından yetişmiş en az 5 sporcu,
b. Ülkemiz altyapılarından yetişmiş statüsü kazanmış en fazla 1 yabancı uyruklu sporcu,
c. En fazla 6 yabancı uyruklu sporcu, ile sahaya çıkabileceklerdir.

Dixon'ın milli takımda oynayacak olması ile ligde Türk statüsü alması aynı şeyler değil.
Türk statüsünde oynayacağını sanmıyorum. Dixon bildiğim kadarıyla b maddesini karşılamıyor.

Bu sonuçla 2014 - 2015 sezonunda Erkekler 1. Ligi'nde yer alan takımlarımızın sahaya çıkacakları takım kadrolarında, tercihlerine bağlı olarak;
a. Ülkemiz altyapılarından yetişmiş en az 5 sporcu,
b. Ülkemiz altyapılarından yetişmiş statüsü kazanmış en fazla 1 yabancı uyruklu sporcu,
c. En fazla 6 yabancı uyruklu sporcu, ile sahaya çıkabileceklerdir.

Dixon'ın milli takımda oynayacak olması ile ligde Türk statüsü alması aynı şeyler değil.
Türk statüsünde oynayacağını sanmıyorum. Dixon bildiğim kadarıyla b maddesini karşılamıyor.

(1) Kamu görevi, çalışma veya başka nedenlerle yurtdışında bulunan Türk ailelerinin çocuklarında, ülkemiz ümit, genç veya yıldız takımlarından yetişmiş olma şartı aranmaz.

(2) Doğumdan sonra Türk vatandaşlığına geçmiş ve büyükler kategorisinde Türk Milli takımlarında oynayarak veya önceki sezonlarda yönergelerden kazanılmış ülkemiz ümit, genç ve yıldız takımlarından yetişmiş olma koşulunda istisna hakkı olan en fazla bir (1) sporcu bulundurabilirler.

(3) Doğum yoluyla K.K.T.C. vatandaşı olması nedeniyle Yarışma Yönergesine göre istisna kapsamına giren en fazla bir (1) sporcu bulundurabilirler.

Maddeler bu şekilde 2. Maddeye bakarsan Türk Statüsü için milli takımda oynamak yeterli.

sözleşmesi bitti dixonın. Dixon 32 yaşında evet ama kadrolara yazma sebebimiz türk olacak ve kadroya derinlik sağlayacak olmasından kaynaklı bence de dixon gibi oyuncu bulunabilir.
Sözleşmesinin bitmesi yeterli mi? Biz Arroyo, Hawkins için Beşiktaşa buyout ödedik. Değişti mi kural bilmiyorum.

Galatasaray Basketbol Takımı'nda, önceki basketbolcuların alacakları ödenmediğinden transfer yasağı geldi. Erkek takımının 3 aylık, kadın takımının 2 aylık maaşı içeride. Genel borç ise, 4.5 milyon dolar.

Hackett, Dixon, Lasme derken beklediğimiz haber geldi. Normale döndük. Transfer yasağı!

SON DAKİKA | Galatasaray Basketbol Takımı'nda, önceki basketbolcuların alacakları ödenmediğinden transfer yasağı geldi.
Erkek takımının 3 aylık, kadın takımının 2 aylık maaşı içeride. Genel borç ise, 4.5 milyon dolar. (@BasketPesinde)

Zellous ve Domercant'e toplamda 600 bin avro bir ödeme yapılacak sonra transfer yasağı kalkacak. Eyüp Yıldız twitterda böyle yazmış.

Rochestie, 1 MD'a Maccabi'ye gidiyor.
James Anderson da Weems sonrası CSKA'ya gidebilir.

Caleb Green, Golubovic ve Vasileiadis, Malaga'dan ayrıldı.

James Anderson'u 800 bine alanlar vardı burda. Adamı cska istiyormuş.

CSKA Gentile'yi istiyormuş. Weems'in yerine.

Anadolu Efes,Janning ve Birkan ile devam etmeyecekmiş.
Düşünülebilir bence ikisi de.

James Anderson'u 800 bine alanlar vardı burda. Adamı cska istiyormuş.

Adamin gecen sezon aldigi maas ortada her oyuncunun cska fiyati farklidir. Alamazlarsa oynayacagi yine 800 1 milyondur diger kuluplerde.

Herkes misko forumda anasini satayim garip garip laf sokma cabalari falan.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Şafak edge'nin twitter hesabini inceledim biraz. Arkadaş koyu bir fenerbahce taraftari . Bakalım ne kadar profesyonel görecegiz.

Ender Aslan da Fenerbahçelidir, Kerem Gönlüm de Efes'te Galatasaray'lı olarak oynadı, aynı şekilde Sinan Güler de... Ben bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Herkes bileğiyle var olmaya çalışır diye düşünüyorum...

Euroleague!e büyük ihtimalle Karşıyaka gidecek. Biz Avrupa'da herhangi bir yerde oynayacak mıyız bilen var mı?

Janning palyaçosunu mu uygun gördünüz takıma cidden

Janning palyaçosunu mu uygun gördünüz takıma cidden

Palyaço diyosun da transfer yasağımız var ve şuan transfer yapamıyoruz. Tamam ilk ödeme de kalkacak belki bu yasak ama daha sponsor bile bulamadık doğru düzgün bende isterim Hackett gelsin dixon gelsin falan da mevcut şartlarda kurduğumuz kadrolarla biraz fazla uçuyoruz gibi geliyor bana.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri