James Anderson'u 800 bine alanlar vardı burda. Adamı cska istiyormuş.
Söyledik burda olmaz diye inandıramadık. Paramız az olunca adamlar da bize ucuza gelecek zannediyoruz

James Anderson'u 800 bine alanlar vardı burda. Adamı cska istiyormuş.
Brooks Sassari'nin sisteminde tutkal görevi görüyordu. Atan o kadar çok isim vardı ki takımda ona sıra gelmiyordu o da hiç sorun etmedi bunu. Savunma da inanılmaz emek koydu ne isteniyorsa onu yaptı. Genelde hucümda eline top değmeyen amerikalılar oyundan uzaklaşır, Brooks hiç uzaklaşmadı. Bu tarz amerikalı bulmak oldukça zordur. Ahlakı ve profesyonelliği üst seviye bir isim.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Twitterda dolanırken Adrian Uter diye birini gördüm kesinlikle alınmalı 250k'ya oynuyor yanına Elonu, Gani Lawal, Golubovic yerli olarakda Duşan'ı alırsak süper olur ama imkansız yani haberleri bile yoktur diye düşünüyorum
GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dostum hayır hepsini alsınlar demedim pivot pozisyoni icin Uter yanına Golubovic-Elonu-Lawal uclusunden birini yerli olarakta Duşan'ı almalıyız dedimTwitter da nasıl oyuncu keşfediliyor anlamadım, sadece Uter in oynadığı İsrail Ligi nde bile o paralara aynı pozisyonda oynayan ondan çok daha çok yönlü ve daha verimli oyuncular var. Zaten yazdığınız oyuncuların hepsi aynı pozisyonda oynuyor ve birbirini tamamlayıcı özellikleri yok. Dördü yabancı olmak üzere beş tane pivotla ne yapılır? İsrail den Mitchell Watt alınabilir mesela, ikili oyunu var, tamamlayıcı, iyi rebound alır ve atlettir. Bu kadar oyuncu alana kadar tek oyuncuyla iş bitmiş olur.
Söyledik burda olmaz diye inandıramadık. Paramız az olunca adamlar da bize ucuza gelecek zannediyoruzSen EL'nin bu sezon parlayan 3-5 adamından birini eurocup bile şüpheliyken 800 bin dolara alacaksın. Cska Real Barca Fener Efes bu beş takımdan en az 2-3 tanesi 1,5 m civarı kontrat önerecek adama.
O adam o kadar etmez. Onun gibi NBA'de çok oyuncu var, veren olursa o takımın aklına ben...
Goudelock 10 tane Anderson eder. Eğer gelmeyi düşünürse Goudelock'u biz alalım bence...
Ve Erceg gider)) Haydi güle güle seni çakma yıldız.