• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Orelikas peak sezonunu yaşadı bu sene ama 3 numara oynar genelde. Göbekli bi abimizdir zaten 4 numara için undersize kalır. Çok ihtimal vermiyorum ilgilendiğimize önerilmiştir belki

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bu Semih serbest mi değil mi acaba ?

NBA de uzun konusunda iyice şaşırdı. Baraclara Semihlere kadar düştüler kenarda iri kıyım bir sığır dursun zorda kalırsak oynatırız felsefesiyle nerede bir takoz var istiyor adamlar.

Bize gelirsek Emir ve Lasme çok maliyetli olur ve bu maliyetlere değmezler. Emir senelerdir fenerde istikrarsız gidiyor zaten saktlığı falan da var ameliyat mı ne olacakmış bence Daçka alsın onu bizim ona verecek 1-1.5 milyonumuz yo. Lasme de çok beğensem de o kadar para vereceğimiz adamın sadece tutması yetmez atması da lazım. Lasme o parayı etmez demiyorum bizim için etmez

Lasme boy-size olarak yetersiz kalır ve bize yâr etmezler gibi. Ha bide Carter in suratına taktiniz ya, Lasme de hayattan bezmiş bir ifadeyle oynuyor.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ergin hoca yine Erceg gibi yumuşak bir 4 numara tercih edecek heralde. Bu yüzden bence Lasme bizim için çok iyi olmaz. Size olarak yetersiz kalır gibi. Bence bize daha sert bir uzun lazım. Hücumda sınırlı da olsa Young gibi bir uzun çok daha yararlı olur.

Jeterin ikili oyun kurabilme yeteneği nasıldır? Bir de önumuzdeki yıl El de olabilmek icin sanırım bir miktar daha sponsor destegine ihtiyacımiz var. Buralarda yeni biri olarak [emoji5]️ bir sonraki sezonda neler olur tahmin etmek cok güc tabiki ama siz degerli kulagi delik Gsbasket forum yazarlarindan merakımın giderilmesini rica ederim

Lasme boy-size olarak yetersiz kalır ve bize yâr etmezler gibi. Ha bide Carter in suratına taktiniz ya, Lasme de hayattan bezmiş bir ifadeyle oynuyor.

Senin işin gücün yok mu da laf sokuyorsun . Oyuncuyu eleştiriyorsan eleştir eski konuları getirip tartışma yaratma .

Problemin mi var ? 3 yildir bu forumdayim 1 tane laf sokma mesajim yok . Senin işin yok belli :)

Serhat Çetin ve Efesin gençlerinden biri alınmalı.

Orelikas peak sezonunu yaşadı bu sene ama 3 numara oynar genelde. Göbekli bi abimizdir zaten 4 numara için undersize kalır. Çok ihtimal vermiyorum ilgilendiğimize önerilmiştir belki

Kendimden alıntı yapıyorum ama Orelikas için bir kaç tam maç kayıdına baktım hızlı bir şekilde, detaylı olarak yarın izleyeceğim. 3 numara oynadı demiştim ama ezbere bir bilgi olmuş 4 numara oynamış genellikle kendimi düzeltmiş olayım :) Maçları detaylı izledikten sonra daha detaylı bir şeyler yazmaya çalışırım.

Orelikas bence boy problemi yaşar. Boyu 2,00 Micov ondan daha uzun.

Problemin mi var ? 3 yildir bu forumdayim 1 tane laf sokma mesajim yok . Senin işin yok belli :)

Burada seninle tartışmak istemiyorum . Bir problemi olan arkadaş ben değilim sensin sanırım, eski konuyu getirip laf sokma çabalarına girişmenden anlaşılıyor sanırım işin olmadığı. Özelden yazacaktım mesaj kutun doluydu.

Yahu yıllardır pivot oynayan, size sıkıntısı yaşamamış üstüne yılın savunmacısı seçilen bir adamı boyu kısa diye eleştirmek..

Lasme iyi transfer olur.
Ama tek başına yetersiz.
Emir 700-800 den fazla alacaksak gelmesin.
Orelikas haberi inşAllah doğru değildir.

Lasme'nin Efes performansını beğenmedim açıkçası. Gabriel Palacios vb bazı maçlarda eşleşmelerde bunun sıkıntısını çok yaşadı. Bunun içinde bir cümle edemiyorsam buyurun siz konuşun biz hiç birşey yazmayalım.

Lasme'nin Efes performansını beğenmedim açıkçası. Gabriel Palacios vb bazı maçlarda eşleşmelerde bunun sıkıntısını çok yaşadı. Bunun içinde bir cümle edemiyorsam buyurun siz konuşun biz hiç birşey yazmayalım.

Haklısın Muhammed katılıyorum sana.
Palacios karşısında çok zorlandı.
Yukarıda da dedim, bence de tek başına yetersiz.
Daha uzun daha kalıplı daha atletik birisi daha lazım yanına.

Kaç numarada kaç dakika oynatılmak için isteniyor bilemiyorum ama Orelikas iyi bir oyuncu. Ergin Hoca nın şu ana değin pek göremediğimiz sistemine ne kadar uyar orası tartışılır.

Lasme artık epeyce yaşlandı ve Ndong gibi özel silahlara ve çok iyi oyun bilgisine sahip bir oyuncu da değil. Kaldı ki artık hem atlet hem de kalıplı uzunlar arttı, undersized oyunculara olan talep azalacaktır, bu sezonu da çok iyi geçirdiği söylenemez. Ergin Hoca biraz baksın çevresine derim. O paraya Efes ten sadece Berberoğlu nu isterim. Lasme yi getirene kadar Çin den Gaines i bile getiririz o ücretle, aynı yaştadırlar zaten :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri