• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Randle kaç alıyordu Maccabiden zaten Ergin hoca Randleyi düşünmez gidip yine Erceg gibi savunması olmayan şutör avrupalı alacak

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Jeter-Janning ikilisi fazla narin ve kalıpsız kalırlar gibi ön alan savunmasında. İyi bir şutör ama kesinlikle.

Bence kadro yapılanmasında devşirme oyuncumuzun olup olmayacağı ve 5 numaraya sececeğimiz uzunun nasıl bir uzun olacağı çok belirleyici olacak. Eğer devşirmemiz emir olursa ikinci oyun kurucuya gerek kalmaz. (ki ben onun olmasını isterim) uzun oyuncuda kullanırız 6. yabancıyı.

5 numaramız komple biri olursa ona göre kadro yaparız bence en önemlisi 5 numara oraya paraya kıymalıyız. Radulijca noldu nolur biri yazsın :D Furkan senin dediklerin oluyorsa bi radu desen mi :)

Yok devşirme Emir değilde Ersin olursa bu sefer kısa pozisyonunu bir combo ve bir şutör guardla geçeriz o da olur :D

Jeter-Şafak
Janning(kuric benzeri bence şutu net olan biri-aslında bir dönem efesdeki draw nicholas gibi birini istiyorum)- Sinan-Göksenin
Micov-Emir
jeff brooks- Barış Hersek- Ege
Radujlica-Duşan-xxx

Jeter-Şafak
Combo(jamont gordon tarzı :D )- şutör kısa -sinan
micov- sehat- göksenin
Erceg(şutör uzun- parada indirime giderse erceg bile olur-) ersin dağlı-ege
Savunmacı atletik pivot- Duşan

2 tane kadro yazdım kadro kurarken parçaların birbirine uyumu önemli ona dikkat etmeye çalıştım.

Sanırım şu durumda beklemek bence en doğru olanı piyasada kaliteli çok fazla oyuncu boşa çıktı her pozisyonda alternatifi bol oyuncu grubu var şuan boşta , beklersek piyasaları düşecektir istediğimizi alabiliriz bence.

Benim takimim o butceyle gidip Antic, Dixon, Palacios, Baris falan kovalasaydi sinirden kafayi yerdim muhtemelen.

10 milyon butceyle su Avrupa basketbolunda yapamayacagin is yok. Hele ki butun kalburustu topcularin yavas yavas NBA'e gittigi, Avrupa'nin kurudugu ortamda.

Esasinda su anda gecen seneye gore daha fazla ümit vaad eden bi durum var bence. En azından ünal aysal'ın şubeye verdiği ağır hasar bi şekilde atlatıldı.

Benim beklentim ve duyduklarım dışında ergin hoca yönetime beklemedikleri bir blöf çekti ve özellikle başkan bu blöfü göremedi. Temennim bu noktada hoca ile can topsakal'ın yuksek egoları sorun çıkarmasın. Şu ana kadar herşey iyi gözüküyor inşallah böyle devam eder. Murat Özyer konusuda haziran başı belliydi, nedenleri ben de saklı kalsın.

Oyuncu bütçesi en son 5 milyon euro idi. 5.5 milyon dolar civarı oluyor. Bu noktada bence en önemli tercih altıncı yabancının mevki si olucak. Guard olarak jeter süpriz olmaz ise gelir. Üst düzey deil ama ne vericeği aşağı yukarı belli bir oyıncu. Şafak da bu türk piyasasında iyi bir ekleme, zaten sinan'da combo olarak yer alıyo kadroda. Göksenin benim beğenmediğim bir oyuncu, top süremeyen iki numara artık kalmadı basketbolda, altyapıda fizik olarak çok güçlü olması fundemantal gelişimini engellemiş. Bence bu noktada bize micov' un yanına sg/sf oynıcak bi oyuncu almak mantıklı gibi geliyor. 4 ve 5 numaraya da iki yabancı aldıktan sonra geriye altıcı yani kilit tercih kalıyor.

Ben şahsen yabancı beş yerli beş yabancı 4 ve ege nin yanına 4.5 numara olucak bi oyuncu tercih ederdim. Lasme bu noktada tam isabet olurdu, muadili olarak mclean veya hala malaga ile imzalamıyan thomas

Sent from my iPhone using Tapatalk

Forumda adı çokça geçen Drake Diener da boşa çıktı

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Janinng'den kesinlikle uzak durmak lazım.Çok net zararlı bir oyuncu bulunduğu takıma

Maccabi Brian Randle'i birakiyomus. Dort numara icin cok iyi olur

Sent from my iPhone using Tapatalk

Randle'ı bize yedirmezler. En az 10 tane talibi çıkar , Maccabi nasıl bıraktı böyle bir adamı akıl alır gibi değil.

Janning'i neden istemediğimi açıklamam gerekirse
Her maç sonu eli ayağı dolaşan,fiziken oldukça yetersiz,şutu da oldukça istikrarsız bir isim Janning.Hele şu eli ayağı dolaşma olayı o kadar ciddi boyutta ki Efes-Karşıyaka serisinde başa baş sonuna gelinen maçların tamamını kaybettiren oyuncu bariz şekilde Janning.Şutör denilen adam son 1 dk 0/2 ft attı,kaçırdığı serbest atışın hücum ribaundunu alan Lasme'den topu isteyip steps yaptı falan.Tamamı 5 saniyede geçen bunun gibi olaylarla Karşıyaka şampiyonluğunda 1.derece pay sahibi bir isim Jannig

Sene boyu zaetn lig kadrosundan çıkarıldı,bir daha alındı vs.Kimsenin memnun olmadığı,iyi denilen şut özelliği bile istikrarsız ve güvenilmez bir isim.Kazanmayı bilmeyen karakter yapısı da zaten Galatasaray taraftarına kendisine gıcık edecek bir olgu.Arroyo gibi başabaş giden maçları 1-2 numara ile çözen adamlardan maç sonu küçük kız çocuğu gibi tribe giren oyunculara geçiş yapmak istemiyorum ben

Randle da hızlı oynayacaksak tam bir mobil takım 4 numarası.Ayak çabukluğu Avrupada çoğu guardı geçer.Maccabi benzeri kullanırsak ciddi verim alırız ama Erceg'e verilen rol verilirse çok faydalı olmaz.Ama benim oldukça sevdiğim bir isim.Talipleri olacaktır ama uğraşılmalı.Keza McLean de yine oldukça iyi bir mobil 4 numara hatta Randle'a göre bile artıları var.

Ama hoca oyun tarzını değiştirmeyeceğim şutör 4 isterim derse ilacımız Luke Harongody

Brian Randle'in bu sezon EL istatistikleri: ort 28 dk - 12 sayı - %64 ikilik - %24 üçlük - %65 serbest atış - 5,6 rebound

Ergin Hocanın sisteminde, bu yüzdelerde pek verimli olacağını sanmıyorum. Tabi önümüzdeki sezon sistemi değişip, koş koş basketbolu oynayacaksak, o başka... :)

Doellman'in kontrati suruyor mu ve ne kadar aliyor Barca'dan bilen var mi?

PS: Saldirmayin hemen merak ettik sadece. :D

anonim evlatlar bu yıl final four yaptı başlarında da zeljko olduğu sürece devamı gelecek gibi gözüküyor malesef. keşke biz de euroleague'de olsaydık da bu kadar rahat konuşabilseydik. uzun zamandır takip ediyorum forumu bir çok 25 yaşından büyük insanlar 16-17 yaşında olan bir insanın yazmayacağı şeyleri yazıyor. şaka gibi. biz önce mali durumumuzu düzeltip bir istikrar yakalayalım. bu yönetim le euroleague'de başarı oldukça zor. benden de gerçekleri duyun madem öyle.
En neftet ettiğim şey burda tartışmaya girmek ama senin gibiler çıkıyor. Sana kalmadı millete etik dersi vermek. O savunduğun dev bütçeli takım rezil de oldu, averaj takımı da oldu. Burda herkes biliyor gerçekleri. Twitter'da koça paso hakaret etmişler onlara yazdım ben. Sana ne battı anlamadım. Şikecileri savunacak başka foruma gitsin. Bir de yaş muhabbeti yapıyor burda tövbe est.

Beyler sizce Combo olarak Erick Green alınsa faydalı olmazmı

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Doellman'in kontrati suruyor mu ve ne kadar aliyor Barca'dan bilen var mi?

PS: Saldirmayin hemen merak ettik sadece. :D

1 sene daha sözleşmesi olması lazım. Hem uzun konusunda Barca kadar görgüsüz bir takım yok. Gördüğünü alıyor adamlar. Futbol takımı gibi rotasyonları var zaten. 2-3 uzun daha alırlar Justin de kalır :)

Jeter - Safak
Feldeine - Sinan - Goksenin
Micov - Mitchell/Hopson
Harangody - Izzet - Ege
Holman - Dudley

Ben hayatımda oynadıkları parayı bu kadar kötü kullanan başka bir kulüp daha görmedim. 6 milyon dolarlık takıma Antic'i ikna edip getirsek 2 araba söverim. Bunlar bu bütçeyle 33 yaşındaki adama 2+1 verdiler. Çubuklunun içinden geçene bir şey oluyor ya

Obradovic ilk iki senesinde kadro planlaması konusunda ağır batırdı. İlk sezonunda da ikincisinde de bariz bir 3 numara eksikliği vardı kadroda, bunu görmezden geldi nedense. PG sorununu bir türlü çözemedi, Zisis'i sezon ortasında aldılar mesela.

Bu sezon iki PG transferi yaptılar ama yine riske girdiler. Çünkü Dixon'un yaşı ve fizik dezavantajı var ve EL'de nasıl sert savunmalar olduğu malum. Sloukas ise ilk defa sorumluluk alacak, onun da şutu ve atletizmi problem. Goudelock EL'de her sıkıştıklarında hızır gibi yetişmişti, yanlış kadro planlamasının üstünü örtmüştü tabir-i caizse. Yeni sezonda da olmayacak, tutmak için çaba sarf etmediler. Bjelica da giderse ilginç olacak.

FB Ülker'in son iki sezonda harcadığı para 50 milyon eurodan fazla. Bu sezonla birlikte 65 milyon euroyu da geçecek. Neyse, "Obra yapıyosa vardır bi bildiği oloououom" kafasına devam etsinler :)

---------------------------------------

Bu arada, yarın Ergin hocaya imza töreni yapılacak olması ve başkanın da katılımı hoş bir hareket olmuş. Hoca bu jesti hak etmişti. 1 Temmuz itibariyle resmi transfer dönemi de başlıyor, Micov'la Şafak'ı açıklarız sanırım kısa süre içerisinde.

Zisis boşa çıktı combo guard eksikliğimizi giderir mi? Yıllık ne alıyor bilmiyorum gerçi

Jeter-Şafak
Gecevicius-Sinan-Goksenin
Micov-Marko
Harangody-Ersin-Ege
Dior Fischer-Dusan

Arkadaşlar bu kadro bence ligde ve Euro Cupta en az yari final yapar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri