• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Brooksun Milanoyla sozlesme durumu nedir acaba?

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

1 yıllıktı sözleşmesi de kendisinin bize gelmesi içi geçerli bir sebebi yok bence

Uşaktan ayrılan Chris Warren düşünülebilir.en az canlı 15 maçını izledim.Efes,fb,banvit,beşiktaş,trabzon maçları ve Eurochallengede harika oynadı.Çok hızlı ve ortalama 35 dakikanın üstünde oynayabiliyor.Bilmem siz ne dersiniz?ayrıca Eli holman kesinlikle sofodan daha atletik daha dirençli daha güçlü bir pivot

Marshoon Brooks'u bize yar etmezler. Hem bütçe hem Eurocup'ta oynayacak olmamız dolayısıyla.

Göksenin hariç resmi oyuncu duyurusu yok daha. Azcık hareket lütfen :(

Daha öncede sordum ama NbA de serbest oyuncular için transfer dönemi ne zaman sona erıyor

Daha öncede sordum ama NbA de serbest oyuncular için transfer dönemi ne zaman sona erıyor

NBA'de serbest oyuncuların herhangi bir bağlayıcılığı yok transfer tarihlerine. Transfer olacağı ligin serbest transfer döneminin ne zaman kapandığına bakıyor o iş

NBA'de serbest oyuncuların herhangi bir bağlayıcılığı yok transfer tarihlerine. Transfer olacağı ligin serbest transfer döneminin ne zaman kapandığına bakıyor o iş

O zaman şöyle sorayım diyelim Datome NBAde kontrat kovalıyor bu adam yaklasık ne zaman bu iş olmuyor ben avrupaya bakayım bu sene der ?

O zaman şöyle sorayım diyelim Datome NBAde kontrat kovalıyor bu adam yaklasık ne zaman bu iş olmuyor ben avrupaya bakayım bu sene der ?

Kendi belirlediği süreye göredir . Yani resmi bir şey yok. Hiç süre alamayacağı takımlardan teklif gelebilir, kendisi iyi bir teklif alamayacağını anlayınca Avrupa tekliflerini değerlendirir.

Kalnietis 6 sayi 8 asist 6 top kaybi ilk mac. Tam 15. hafta kovmalik topcu, Ergin hoca bayilir. :D

Bu yılın başlarında "Oyuncu Havuzu" bölümüne de yazdığım DJ Kennedy düşünülmeli mutlaka.Yoğunluktan dolayı o bölümle ilgilenemedim daha sonra , biraz canlandırmak gerekiyordu. Neyse Dj Kennedy'nin adını transferde duymadım şimdiye kadar bu dönemde. Eurocup ve Euroleague takımlarının gözünden kaçıyor olması enteresan. Alman ligi sayı kralı Kennedy bu ligde Mejia etkisi yapar bunu temin edebilirim. Hücumunu şuta endekslemeyen durdurulması güç özel bir skorer. Fiziki açıdan çok güçlü ve sağlam penetre ediyor. Çok fikir vermez ama tanıtım amaçlı 1 dk'lık şu videoyu koyayım. https://www.youtube.com/watch?v=2eENs-y3hCY Bize gelmesini isterim , gelmiyorsa da yolu umarım buralara düşer biz de izleriz.

İzzet hamlesini mantıklı buldum ben. Banvit'teyken beğenerek izlerdim. Yerli alabileceğimiz kaliteli kaç isim var ki zaten? Daha oyununu görmeden eleştirmek yanlış olur. Hem Ömer Aşık, Ersan İlyasova geldi de koç mu geri çevirdi?

Kalnietis 6 sayi 8 asist 6 top kaybi ilk mac. Tam 15. hafta kovmalik topcu, Ergin hoca bayilir. :D

Boşta mı sakatlıktan ne zaman çıktı ? İzlediklerinden biri olmasın buyuk takım oyununa uygun ve sakatlıktan yeni yeni çıkmış tam bizlik

Evet eurobasket.com da da orada gozukuyor acaba Ataman kimler için aştı koca okyanusu

Bence Kanietis gibi Avrupa'da oynayan ya da ismi duyulmuş isimler için gitmemiştir. İsmi duyulmamış oyuncular bekliyorum ben. Hatta bence atletik pivot oradan gelecek.

Şu aşamada bize gelmelerini istemem ama bu yıl İtalya Liginde 92 doğumlu 4numaralar Okaro White ve Laquinton Ross dış şutu olan 2 oyuncu. Özellikle Ross'un 3-4 maçını canlı izledim olumlu buldum. İstatistikleri iyi olan bu 2 oyuncuyu uzun zamandır takip ediyordum bazı maçlarının tamamını yeni izleme fırsatım oldu. Ligimizde yabancı sınırlaması esnetilmesine rağmen belirli oyuncular ve menajerler üzerinden dönüyor hala bazı işler. Bu genç oyuncuları yakından izlemek , gelişimlerine yakından tanıklık etmek güzel olurdu. Dediğim gibi şu aşamada bize uygun değil. DJ Kennedy ise direkt etki yapar ve skor liderimiz olur.

Oğuz Savaş alinabilir mi ?

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oğuz Savaş alinabilir mi ?

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kişisel olarak Oğuz'a gıcık olmam bir yana, FB Ülker'den 1 milyon euro civarı kazanıyordu. Bu yüzden Daçka ile anlaşmak üzere, o para civarına ancak onlar çıkabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri