2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kesinlikle Emir ya da Dudleyden birini almalıyız bu kısır yerli piyasasında 5-10 dk rotasyon bile oluştursalar yeter hoş bana kalsa genç oyunculara yönelirim ilk 5 dinlendirseler yeter.
Ne kadar nefret etsekte ya da istemesekte Emire,Semihe,Serhata muhtacız şuan bu kural yüzünden bunlar olmayacaksa ilk 5 dinlendirecek 2nci plan yerliler olsa da yeter bence Karşıyakada zaten böyle şampiyon oldu önümüzde bir örnek var malum.
Hoca genelde 9 kişi ile oynuyor böyle oynamayı seviyor ilk 5 e bütçeyi gömmekte yarar var dışardan Göksenin,Ege,Şafak gibi oyuncularda bilumum bize dinlenme süresini sağlayacaklardır.

Umut; Artık hocanın 8-9 kişilik rotasyon anlayışı ile bu zorlu ligte hedefe varamayacağını 1-2 sezonda biz anladık hocada bu anlayışı kesinlikle değiştirmesi lazım heleki vırt zırt sakatlıklarında bu dar rotasyondan dolayı kaynaklandığınıda unutmayalım,o anlayış ligteki kalite ( zorluk )

seviyesinin düşük olduğu sezonlarda kaldı malumumuz kalite ve zorluk arttı her geçen sezon takımlar dahada güçleniyor.Üç hedef var Avrupa,Lig ve Kupa maçları bu üç kulvarda artık en az 10-12 kişilik rotasyon olmalıki hem üç kulvarda nefesimiz yetsin hemde sakatlıklar en aza insin

bu sezondan itibaren bu geniş kadro mutlaka oluşturulmalı tabii bütçe doğrultusunda,ancak bu şekilde sezon sonunu sağlıklı şekilde getirebiliriz ve umulurki ( doğru transferlerle ) hedefe varabiliriz.

Renfroeyu çok beğeniyorum ben Bayern ile pürüz varsa kesinlikle alınmalı. Marcus Williams ise evet istikrarsız falan ama bu konuda Oğuza kesinlikle takılıyorum, mental olarak desteklendiğinde ve uyum sağlarsa inanılmaz bir silah bence.

Bununla birlikte cidden FIBA yönetiminin bir şey yapması lazım yoksa Avrupa basketbolunun geleceği karanlık. NBAde yayın hakları da çoğalacak ve kontratlar şimdiden uçmaya başladı farkındaysanız. Bence yapılacak en mantıklı hamle üç dört sene muslukları açıp basketbol piyasasına para sürmek ve devamında futboldaki gibi bonservis olayını tüm kıtaya hakim kılmak iyi olur diye düşünüyorum böylelikle takımlar oyuncu yetiştirmeye de altyapıya da oyuncu keşfetmeye de önem vereceklerdir. Demek istediğim buy out gibi bir sistem değil. Düşünün Furkan bizden beş yüz bin dolar civarına gitti, bence bu o kadar ucuz olmamalı. Ya da Barcelona elini kolunu sallaray çok makul bi fiyata Vezenkovu alamamalı. Bu şekilde NBAe oyuncu göndermenin de bir esprisi olur.

Umut; Artık hocanın 8-9 kişilik rotasyon anlayışı ile bu zorlu ligte hedefe varamayacağını 1-2 sezonda biz anladık hocada bu anlayışı kesinlikle değiştirmesi lazım heleki vırt zırt sakatlıklarında bu dar rotasyondan dolayı kaynaklandığınıda unutmayalım,o anlayış ligteki kalite ( zorluk )

seviyesinin düşük olduğu sezonlarda kaldı malumumuz kalite ve zorluk arttı her geçen sezon takımlar dahada güçleniyor.Üç hedef var Avrupa,Lig ve Kupa maçları bu üç kulvarda artık en az 10-12 kişilik rotasyon olmalıki hem üç kulvarda nefesimiz yetsin hemde sakatlıklar en aza insin

bu sezondan itibaren bu geniş kadro mutlaka oluşturulmalı tabii bütçe doğrultusunda,ancak bu şekilde sezon sonunu sağlıklı şekilde getirebiliriz ve umulurki ( doğru transferlerle ) hedefe varabiliriz.

Haklısın ama piyasadaki yerli oyuncu kıtlığı ve bütçemizinde kısıtlı olması nedeniyle geniş kadro gerçekten hayal gibi görünüyor şu durumda malesef.

Raduljica'nın Pao'ya transferinden sonra Lasme'ye olan ilgilerinin eskisi gibi olduğunu sanmıyorum zira Milutinov'u da istiyorlar. Büyük ihtimal Lasme bize kalır.1 yıldır düzenli İstanbul hayatı olan biri kolay kolay terk etmez istemez burayı her ne kadar Eurocup oynayacak olsakta.3-4 güne Lasme konusu netlik kazanır.

Cedric Simmons Enel Brindisi'de toplam 5-6 maça çıktıktan sonra sakatlanıp sezonu kapatmadı mı ben mi yanlış hatırlıyorum ? Cedric Simmons 'a kesinlikle sıcak bakmıyorum , hele ki adımız Sofo ile anılırken.

Elonu, Stepheson bunları cok ucuza kapatabiliriz ayrıca Jeff Taylor serbest şuan 700-800 civarına gelebilir gerçi micov kalıyor ama çok iyi hamle olurdu

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Efesin elindeki tek yerli uzun Emircan değil mi tek yerli pg de Doğus .Sekiz yabancıları olacak gıbı gozukuyor ligde ikisi olmayacak.Bu durumda perper ve dieblerdan bırı yedi kişilik yabancı rotasyonu dısında zaten diğeri de zaman zaman kesik yiyebilir 2-3 rotasyınunda 4 yerlı lazım gibi cedi,okben,furkan ve birkan işte sezon uzun sakatlığı cezası var bunun ha Engin Efes dedikoduları var o işte zor sanki ama oldu diyelim o zaman da doğus boşa çıkar sanki Efes neden Birkanı bıraksın anlamadım.Kaldı ki Birkanın kontratı eski yaabncı kuralı zamanından kalma epey sağlam olmalı KSK o kadar veremez Birkanda parayı neden tepsin.EL kurasından sonra bekle bizi F4 mealinden birseyler yazmış bana çok mantıklı gelmiyor

Bizden Kerem Gönlüm ve Justin Carter'i kadrosuna katan, Pınar Karşıyaka T.Telekom'dan Joshua Carter, ve Colton Iverson ile Joe Ragland ile de anlaşmış.

PG: Ragland-Can
SG: Justin Carter-
SF: Josh Carter-Erkan Veyseloğlu
PF: Gabriel-Kerem
C : Palacios-Iverson-Cemal

gibi olacak duruyor.

Bence geçen seneleri çok ararlar bu kadro ile.

Bizden Kerem Gönlüm ve Justin Carter'i kadrosuna katan, Pınar Karşıyaka T.Telekom'dan Joshua Carter, ve Colton Iverson ile Joe Ragland ile de anlaşmış.

PG: Ragland-Can
SG: Justin Carter-
SF: Josh Carter-Erkan Veyseloğlu
PF: Gabriel-Kerem
C : Palacios-Iverson-Cemal

gibi olacak duruyor.

Bence geçen seneleri çok ararlar bu kadro ile.

Pg rotasyonunda Soner, pivotta Egemen var...
Bu arada Erkan Telekoma gitti...
Bence kötü bir kadro olmadı, Josh Carter Diebler'i aratmaz, ancak Strawberry'i arayacaklar...
Ben Dixon'u da çok arayacaklarını düşünmüyorum...
Birkan'ı ararlarsa çok başarılı bir hamle olur. Bu sene pota altları geçen seneye göre daha iyi olacak...
Takımda yabancılar uyum sağlarsaki bence sağlamamaları için bir neden yok, kadro gayet başarılı...
Tek sorun Euroleague düşünüldüğünde yedek PG

Gec kaliyoruz. Piyasa iyice daraliyor, sacma sapan bir sekilde baskan ne sponsordan ne de butceden haber vermiyor.

Gecen sezon oyuncu yelpazesi cok daha genisti. Bu sezon hem havuz daraldi hem butceyi kistik. Yonetim nasil bi fantezi pesinde merak ediyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...