Biz gülmekten yorulduk bu duyumcular yorulmadı. Hamilton çok iyiydi ama sakatlıklan sonra pek iyi dönmemişti
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Asıl yanına atlet bi uzun konulursa Galatasarayı sıradan bir takımın üzerine çıkaracak kişi Sofo olur yorumların tam aksine
GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Rowland-Şafak
Rakim Sanders-Sinan-Göksenin
Micov-Yerli
Green-İzzet-Ege
Sofo-Rakim Christmas-Duşan
Böyle bişeyde olabilir.
Kerem veya Doğuş'u neden yazdığımı da şöyle açıklayayım. Açıkçası bu saatten sonra final veya şampiyonluk hedeflemiyorum. Sezonu kazasız belasız bitirsinler. Bana kafi.
2 tane yabancı guard işi kafama yatmıyor benim bir türlü. Çünkü 1 ve 2 numaralarda toplam 5 oyuncu olacak ve bu 5 oyuncunun hiçbiri 3 oynayamıyor. Yani Micov'u yedekleyecek kimse alınmadıkça Micov da zorlanıyor.
Dentmon(Rowland) - Kerem (Doğuş) - Şafak
Sinan - Göksenin
Micov - Swingman
Green - Ege - Izzet
Famous - Sofo
daha faydalı olur diye düşünüyorum.
Kerem veya Doğuş'u neden yazdığımı da şöyle açıklayayım. Açıkçası bu saatten sonra final veya şampiyonluk hedeflemiyorum. Sezonu kazasız belasız bitirsinler. Bana kafi.
Belki Rakeem Sanders Micov ve Sinan i yedekleyebilir. Hatta Rakeem 3 oynar Micov 4 oynar, oyunun belli bolumlerinde.
Ama benim dusuncem 1 ve 2 oynayabilen yabanci daha faydali olabilir. Micov u yedekleyebilen turk 3 numara daha uygun olabilir.
Birde unutmadan Izzet 10 dakika 3 numarada Micov u yedekler ve 5-10 dak da 4 numarada da faydalanabiliriz.
Kombine alan savunmasi uygulandiginda izzet 3 numarada uzun kollari ve boyu ile fatdali olabilir mi diye dusunuyorum.
Ergin Hoca arada bir 1-3-1 savunma da deneyebilir.
Bunlar hem tahmini dusunceler. Esas tam kadro kesinlesince daha saglikli ve guzel yorumlar yapabiliriz.
Ayrica keske Can Topsakal ve Ergin Hoca bu forumu takip etse. Ne cevherler var icimizde.
Rakeem Christmas mi yoksa Famous mi? Sizce hangisi daha faydali olur bize. Yorumlariniz rica.
Rowland mi? De Marcus Nelson mu?
Hangisi daha faydali olur sizce?