• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biz gülmekten yorulduk bu duyumcular yorulmadı. Hamilton çok iyiydi ama sakatlıklan sonra pek iyi dönmemişti

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Jordan Taylor - DeMarcus Nelson - Safak
Sinan - Göksenin (Sanders)
Micov - Sanders
Green-İzzet - Ege
Semih - Yab. Pivot

Umarım bahsedilen Rakeem "Christmas" olanıdır...
Yaz liginde umarım başarısız olur ve biz alırız diye az içimden geçirmemiştim...
Gelirse Young'u unturuz, savunmada da Ndong etkisi yapar...
Açıkcası ben Rowland'ı Nelson'a tercih ederim... Rowland İtoudis döneminde gayet başarılıydı, geçen sene tüm Banvit takımı gibi oda kötüydü...
Bence kaliteli bir oyuncu. Hayallerimin PG'si demiyorum kesinlikle, keşke daha iyisi olsaydı ancak bu bütçe ile faydalı olabilecek bir transfer...
Sofo hariç açıkcası isimleri olumlu buluyorum...Tabi mevcut bütçe dengesi içerisinde...

Famous ve Dj Kennedy hakkinda bir degerlendirme istesem? Biraz arastirdim gayet iyi alternatif olabilirler ama etraflica izleyenler daha net bilgi verebilir.

Asıl yanına atlet bi uzun konulursa Galatasarayı sıradan bir takımın üzerine çıkaracak kişi Sofo olur yorumların tam aksine

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Asıl yanına atlet bi uzun konulursa Galatasarayı sıradan bir takımın üzerine çıkaracak kişi Sofo olur yorumların tam aksine

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu görüşe katılabilirim Sofo bir kere çok net eurolig oyuncusudur ve biz bu sene eurocup dayız kısıtlı sürelerde olsa mutlaka fark yaratır orada ama oyun kurucu pozisyonunun son dönem basketbolda ne kadar önemli olduğunu biliyoruz Nelson ve Şafak rotasyonu orada yetersiz olur buda bir gerçek.. Direk banko takımın lideri olarak oyun kurucu bölgesinde güvenebileceğimiz biri olsaydı ( jeter, brown veya hackett gibi) bence götürebilirdik ama piyasada öyle oyuncular kalmadı gibi duruyor.. Hele bizim gibi Arroyo ya alışmış bir takım olarak...

Rowland-Şafak
Rakim Sanders-Sinan-Göksenin
Micov-Yerli
Green-İzzet-Ege
Sofo-Rakim Christmas-Duşan

Böyle bişeyde olabilir.

Bu kadroda 7 tane yerli var en fazla 6 yerli alırız. Zaten bütçe sıkıntılı.

Bu sene izlediğim Pana maçlarında Pappas ile Nelson birbirini iyi tamamlıyordu. Özellikle Real Madrid'e fark attıkları maçta çok iyi oynamıştı. OAKA performansı daha iyiydi, İpekçi'de farklı olacaktır ama 1 numarada Arroyo'dan alışkanlık haline gelen dominant oyun kurucu beklentimizi karşılamaz. Tek başına yetersiz, yanına gelecek olanlar önemli. Tabi burun kıvıracak durumda olmayabiliriz.

Bizim hayalimizi Pana yaptı. Raduljica + Tyus pota altı kombini. Guard da Calathes olduğu için tadından yenmez.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2 tane yabancı guard işi kafama yatmıyor benim bir türlü. Çünkü 1 ve 2 numaralarda toplam 5 oyuncu olacak ve bu 5 oyuncunun hiçbiri 3 oynayamıyor. Yani Micov'u yedekleyecek kimse alınmadıkça Micov da zorlanıyor.

Dentmon(Rowland) - Kerem (Doğuş) - Şafak
Sinan - Göksenin
Micov - Swingman
Green - Ege - Izzet
Famous - Sofo

daha faydalı olur diye düşünüyorum.

Kerem veya Doğuş'u neden yazdığımı da şöyle açıklayayım. Açıkçası bu saatten sonra final veya şampiyonluk hedeflemiyorum. Sezonu kazasız belasız bitirsinler. Bana kafi.

Greenin ismi gündeme düştükten sonra bir ara Davis yazılıp çizilmişti ciddi ciddi ne oldu da Davis gündemsen düştü twkrar

Kerem veya Doğuş'u neden yazdığımı da şöyle açıklayayım. Açıkçası bu saatten sonra final veya şampiyonluk hedeflemiyorum. Sezonu kazasız belasız bitirsinler. Bana kafi.

Normal sezonu ilk 4'te bitirip İpekçi farkıyla yarı finale razıyım, kadroyu da bu hedefe göre belirlemek bütçemiz de düşünüldüğünde daha mantıklı.
Diğer taraftan EL'de oynadığımız bu sezonda bile taraftar profili düşünülürse İpekçi'ye güvenmek de zor. Pana maçına gelmeyen hangi maça gelir ki?

2 tane yabancı guard işi kafama yatmıyor benim bir türlü. Çünkü 1 ve 2 numaralarda toplam 5 oyuncu olacak ve bu 5 oyuncunun hiçbiri 3 oynayamıyor. Yani Micov'u yedekleyecek kimse alınmadıkça Micov da zorlanıyor.

Dentmon(Rowland) - Kerem (Doğuş) - Şafak
Sinan - Göksenin
Micov - Swingman
Green - Ege - Izzet
Famous - Sofo

daha faydalı olur diye düşünüyorum.

Belki Rakeem Sanders Micov ve Sinan i yedekleyebilir. Hatta Rakeem 3 oynar Micov 4 oynar, oyunun belli bolumlerinde.

Ama benim dusuncem 1 ve 2 oynayabilen yabanci daha faydali olabilir. Micov u yedekleyebilen turk 3 numara daha uygun olabilir.
Birde unutmadan Izzet 10 dakika 3 numarada Micov u yedekler ve 5-10 dak da 4 numarada da faydalanabiliriz.
Kombine alan savunmasi uygulandiginda izzet 3 numarada uzun kollari ve boyu ile fatdali olabilir mi diye dusunuyorum.

Ergin Hoca arada bir 1-3-1 savunma da deneyebilir.

Bunlar hem tahmini dusunceler. Esas tam kadro kesinlesince daha saglikli ve guzel yorumlar yapabiliriz.

Ayrica keske Can Topsakal ve Ergin Hoca bu forumu takip etse. Ne cevherler var icimizde.

Rakeem Christmas mi yoksa Famous mi? Sizce hangisi daha faydali olur bize. Yorumlariniz rica.

Rowland mi? De Marcus Nelson mu?
Hangisi daha faydali olur sizce?

PG: D.Nelson-Şafak
SG: Sinan-Göksenin
SF: Micov-Sanders
PF: Green-Izzet-Ege
C : Holman-Sofo-Dusan

en azından pota altı rotasyonu iş yapar diyorum. Kısalarda PG'de sıkıntı olacaktır.

Demarcus Nelson su butce ile alinabilecek en komple combo olur, bence cok faydali oyuncu.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Belki Rakeem Sanders Micov ve Sinan i yedekleyebilir. Hatta Rakeem 3 oynar Micov 4 oynar, oyunun belli bolumlerinde.

Ama benim dusuncem 1 ve 2 oynayabilen yabanci daha faydali olabilir. Micov u yedekleyebilen turk 3 numara daha uygun olabilir.
Birde unutmadan Izzet 10 dakika 3 numarada Micov u yedekler ve 5-10 dak da 4 numarada da faydalanabiliriz.
Kombine alan savunmasi uygulandiginda izzet 3 numarada uzun kollari ve boyu ile fatdali olabilir mi diye dusunuyorum.

Ergin Hoca arada bir 1-3-1 savunma da deneyebilir.

Bunlar hem tahmini dusunceler. Esas tam kadro kesinlesince daha saglikli ve guzel yorumlar yapabiliriz.

Ayrica keske Can Topsakal ve Ergin Hoca bu forumu takip etse. Ne cevherler var icimizde.

Swingman olarak Rakeem, Kennedy, Hopson olabilir. açıkçası şutuna güvenebildiğim için Hopson > Kenendy > Sanders şeklinde yapabilirim sıralamayı kendi adıma.

Rakeem Christmas mi yoksa Famous mi? Sizce hangisi daha faydali olur bize. Yorumlariniz rica.

Rakeem Christmas biraz ilginç bir oyuncu. Açıkçası kolejde 1-2 yılı çok vasat geçti. Son senede ciddi bir parlaması oldu. Famous biraz daha olgun bir oyuncu kariyeri biraz D-League - Filipinler arasında mekik dokuyarak geçmiş. Bu yaz liginde Famous daha ön planda oldu. Christmas 4 ve 5 aralığına düşmüş. 4 için şutu yok 5 için fazla kuvvetsiz. Famous ise tam 5 numara. Açıkçası 7.yabancı alma imkanım olursa Christmas, direkt rotasyona yazacaksam Famous'u tercih ederim.

Rowland mi? De Marcus Nelson mu?
Hangisi daha faydali olur sizce?

Kesinlikle Rowland. Şutu daha güvenilir. Daha kuvvetli delici.

Dentmon - Engin - Safak
Sinan - Goksenin
Mitchell - Micov
Green - Ege - Izzet
Sofoklis - Christmas

Oyuncu butcesi 7 milyon denmemis miydi Nelson ne alaka yahu ben Ergin hocanin Nelson'u hayatta alacagini sanmiyorum. Butce 3 - 4 milyona dustuyse bilemem.

Net rowland.Sutuda daha iyi dahada delici bir oyuncu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri