• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sanders ile Blake Schilp aynı anda gelse ( Sanders 2 - Schilp 3 )
PG için Dentmon getirebilirsek bu ikilinin yanına süper olur. Mıcov la birlikte 4 yabancı eder.
Calep Green 5eder.
Sofo 'yla 6 eder birde atletik amerikalı bir pivot buldukmu süper olur valla.

Dentmon
Sanders
Mıcov - Schilp
Green
Sofo - xxxxx

Böyle bir yabancı rotasyonuna hele bide eurocupta oynamamıza rağmen kurabilirsek daha nedenebilinirki. Belamızımı isteyecez.

7 yabancı imkansız. Hele şu kadro daha imkansız. Hangisini dışarda bırakabilecek lüksün var?

Yalnız bizim duyumculardan hiç görmediğim bir isimdi Schilb bu sene.. Diğer dört isimde bambaşka oyuncular olursa şaşırmayacağım şu saatten sonra

Blake Schilb 3 numara oynuyor, yani Micov gibi. 3 numara da 2 tane yabanci bence lux olacak. Guard olarak tek yabanci ve safak biraz da sinan a kaldik. Bu uzun bir maraton, sakatlik, cezali olma durumu var, formsuzluk var. ben olsan 3 numara yi 2 yabanci ile gecmek biraz riskli geliyor.

Her pozisyon a 1 yabanci ve 6. Icin de 4-5 oynayabilen Famous veya Chirstmas tercihim olur.

Birde, dogus ya da semih hamlesi olabilirmi acaba?

Siz ne dusunuyorsunuz.

Bence Schillb'e 2 numarada da süre verebiliriz. Sofo ve 3 numarada Micov varken yarı sahada eşleşme problemi yaratabiliriz. Tabi bunun için iyi takım savunması yapmamız lazım.

Schilbin 201 boyu olsa da topa hakimiyeti ve istikrar sorunu olmakla birlikte saha görüşü pas yeteneği belli seviyenin üzerinde 2 numarada da süre alabilir herhalde

Schilbin 201 boyu olsa da topa hakimiyeti ve istikrar sorunu olmakla birlikte saha görüşü pas yeteneği belli seviyenin üzerinde 2 numarada da süre alabilir herhalde

Sadece hareketli, perde kullanan 2 numaralara karşı savunmada sorun yaşayabiliriz. Ama bence bunu da iyi bir takım savunmasıyla çözebiliriz.

Schilb işi hakkaten bittiyse beklemediğim ama sevindiğim bir iş. 2-3 oynar çok rahat.Öğlen konuştuğumuz yabancı tercihlerinden biri swingman oldu. Diğeri de yerli bir uzun almazsak muhtemelen 5 numara olacak bu da diğer pivotumuzun Sofo olacağına işaret ediyor.

Bu arada yüksek maliyetli bir yerli alamazsak yedi yabancıya kesin gözü ile bakıyorum alsak bile Ataman 7 yaabncıyı zorlar .Kariyerinde TBL şampiyonluğu çok var Eurocup'da en az TBL kadar buyık olasık daha fazla hesaba katıyordur.

Galatasaray Erkek Basketbol takımının transferde sona geldiği isimlerSofoJarrid FamousEarl RowlandCaleb Green

kaynak :
https://twitter.com/GSStatsBasket/status/622532535189381120/photo/1

Famous iyi adam mı ya? Burada çok yazıldı ama hiç izlemedim ben. Kariyerine baktım yaşıda genç değil yeni draft edilmiş bir oyucnu falan da değil.

Umarım Schillb'de yaşadığımız sürprizi Mardy Collins'te de yaşarız. Hoca Sofo inadından vazgeçip Semih'i ikna etmeye çalışsa-makul ücretlerde tabi- daha iyi olur. Bu arada Semih'i istemiyorum ama 5 numarayı tek yabancıyla geçmek bize çok avantaj sağlar.

Dentmon-Şafak
Mardy Collins-Sinan-Göksenin
Micov-Schillb
Green-İzzet-Ege
Famous(Christmas,Holmen)-Semih

Bu kadroya karşı hocanın aklındaki plan muhtemelen

Yabancı-Şafak
Sinan-Göksenin
Micov-Schillb
Green-İzzet-Ege
Atletik pivot-Sofo

olacak. Bence ilk kadro çok daha iyi olur ikinci kadrodan.

Sportando yazdı ise kesin gözüyle mi bakıyoruz bu işe.
Schilb iyidir hoştur.
Gelirse David Hawkins etkisi yapabilir.
Donta Smith'i önermiştim daha önce.
Ona benzer özellikleri olan bir isim.
Gerektiğinde guarda yardım da eder.
Diğer isimlerde inşAllah böyle içimize sinecek isimler olur.
Mesela inşAllah Sofo gelmez.

Bu haber doğru ise eğer o zaman bambaska oyuncular da gelebilir demek hangi duyumcu,site vs verdi bu ismi

Umarım Schillb'de yaşadığımız sürprizi Mardy Collins'te de yaşarız. Hoca Sofo inadından vazgeçip Semih'i ikna etmeye çalışsa-makul ücretlerde tabi- daha iyi olur. Bu arada Semih'i istemiyorum ama 5 numarayı tek yabancıyla geçmek bize çok avantaj sağlar.

Dentmon-Şafak
Mardy Collins-Sinan-Göksenin
Micov-Schillb
Green-İzzet-Ege
Famous(Christmas,Holmen)-Semih

Bu kadroya karşı hocanın aklındaki plan muhtemelen

Yabancı-Şafak
Sinan-Göksenin
Micov-Schillb
Green-İzzet-Ege
Atletik pivot-Sofo

olacak. Bence ilk kadro çok daha iyi olur ikinci kadrodan.

Altta yaptıgın kadro galiba Ergin hocanın kafasında kurdugu kadro bencede.

Rawlond - Şafak
Sinan - Göksenin
Mıcov - Schilb
Green - İzzet - Ege
FAmous - Sofo

Son haberlere göre böyle bir kadro kurulması muhtemel birde 2 numara için Rakemm Sanders ismi geçiyor oda ekstrası olur bu kadronun. Bu kadro eurocup'ı getirir bu arada.

Oooo Schilb hamlesi muazzam. 2-3 hatta 4 kisalida 4 oynar. Ayrica Nelson'i pg yapacagima topu ve oyunu Schilb'e birakirim. Gizli oyun kurucu oldugunu da dusunuyorum. Su an hoca muhtemelen yine sasirtip saglam bir guard alip kalan 3 yabanci hakkini uzuna kullanacaktir. Hem Micov hem Schilb oyun akli ve fundamentaliyle cok sey katacaktir.

Dentmon-Şafak
Sinan-Göksenin
Micov-Schillb
Green-İzzet-Ege
Famous-Sofo

Evet tek sıkıntı Dentmon olur sanırım ama fena da takım olmadı değil.

Umarım Sofo gelmez.Semih ve Famous çok daha iyi olur.

Famous iyi adam mı ya? Burada çok yazıldı ama hiç izlemedim ben. Kariyerine baktım yaşıda genç değil yeni draft edilmiş bir oyucnu falan da değil.[/QUOTE

Kariyer o kadar önemli değil. Geçen sene hocanın istedim dediği Hassan Whiteside de 25 yaşına kadar Çin-Lübnan-DLeague arasında gitti. Emin ol çok sorun çözer :)

Schilb Hawkins sonrasi ilgilendiklerimizden biriydi. Marko, Schilb ve Datome'ydi hocanin listesi, o donem kendisi aciklamisti.

Schilb 2,00 boyunda ama Micov'dan daha ince ve daha atletik. O yuzden SG'yi kotarir.

Rowland - Safak
Schilb - Sinan
Micov - Goksenin
Green - Izzet - Ege
Christmas - Semih

Sofo da cok geciyo isim olarak ama Ataman Young sonrasi ayni tip bir oyuncu tercih edecek gibime geliyor.

Rakeem Sanders mi Schillb mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri