• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Schilb GS'a gidecek diyen Fransız gaZeteci Adrian Uter de Türkiye gdecek demiş takım ismi yok yalnız

Hocanin kafasindaki takim bence biraz net gibi bir kac kez daha yazmistim ilk sene geldiginde kurdugu kadroya benzer kadro kurmaya cabaliyor. Yani ataman sistemini degistirmiyor.
Swingman transferi olacak bir tane sanirim. Pg transferi kritik gibi duruyor. Bence oyunu yönlendirecek biri olacak. Sinan combo gibi kullanilacak. Micov gecen sene o kadar yüzdeli atamadi ama iyi sutör onu duragan sutör olarak kullancaz.
Pg xxx-safak rotasyonu olacak
Sg Sinan-göksenin (jamont gordon etkisi sinandan beklenir)
Sf micov schilpp (Hawkinsten beklenen katki beklenecek shilpden micovdanda domercanttan beklenen)
Pf- green ataman sistemine uygun mu bilemedim (erceg ya da macvan-o da sut atan uzun olarak gelmisti ne kadar bizde atamasa da)( denize katiliyorum Powell iyi tercih olur) izzet ve ege ole rotasyon tamamlicaz
C bence buraya semihi mutlaka almaliyiz çünkü hoca sanirim sofoyu alacak(keske almasak) ve bir atletik pick and roll bitiren bir savunmaci famous u christmas a tercih ederim.

Bu kadroda pg kim olacak önemli soru rowland mi olacak dentmon mi keske kerem tunceriyi alsak 7-8 dk katki verseydi. ama bence yil icinde sut atan bir sg alalim ya da yaz liginden bulalim hemen :) bizde kendi yeni kyle kuric,jayce carol,jon dieblerimizi bulalim :)

( Schilb GS'a gidecek ) Fransız gazeteci GALATASARAY'a gidecek demiş ya ;)

:) Ben genelde devrim cümle kuruyorum noktalama işareti de kullanmayınca anlatım bozukluğu oluyor pardon gazeteciden sonra virgül olmalı idi

Schilb Galatasarayda diyen gazeteci,daha sonra bir de Adiran Uter Türkiyeye transfer olacak şeklinde haber yapmış ama takım ismi vermemiş KSK olabilir sanki

Schilb fizik olarak da iyidir. Batum'a benzetiyorum ben oyununu ve yeteneğini . 2 sezondur yazıyoruz kısmet bu seneyeymiş.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu kadar duyumcular patlamışken fransız gazeteci bile olsa ismail şenol yazmadan inanamıyorum bende ne yazıkki :)

Galatasaray, bu sezon NBA Yaz Ligi'nde Washington Wizards forması giyen Jarrid Famous ile ilgileniyor.

Oyuncu izlemek için ABD'ye giden Ergin Ataman, Famous'u NBA Yaz Ligi'nde takip etti ve transferine onay verdi.

Galatasaray, bu sezon NBA Yaz Ligi'nde Washington Wizards forması giyen Jarrid Famous ile ilgileniyor.

Oyuncu izlemek için ABD'ye giden Ergin Ataman, Famous'u NBA Yaz Ligi'nde takip etti ve transferine onay verdi.

Kaynak kimdir ?

Micov ve Schilb bir arada lüks olur diye düşünüyorum.Guard rotasyonunu iki oyuncuyla geçmemiz daha mantıklı olurdu.Tek yabancıyla çok zorlanırız.

Mardy Collins aradığımız özelliklerde bir oyun kurucu.Deliciliği , oyun görüşü , atletizminin yanı sıra güçlü fiziğini savunma ve hücumda iyi kullanıyor.1.98 boyuyla eşleşme problemi yaratabilir.En önemli eksiği dış atışları olarak göze çarpıyor.Bunuda yanına Dentmon gibi bir oyuncuyu alarak kapatabiliriz.

Gelirse en kötü Jamont Gordon etkisi yaratır.
Müthiş penetrecidir,iyi savunmacıdır,harika sırtı dönük oyunu vardır ve iyi şutördür.
Ama onu alırsak 1 numaraya daha sağlam bir guard almamız gerekecek.
Rowland bence Nelson'dan daha iyi bu konuda sağlamlik olarak.

Gecen yazacaktim arada kaynadi. Blake Schilb ve birakmadiysa Chuck Eidson'dan birini yoklariz diyecektim. Schilb'e sevindim.

Bu saatten sonra oyun kurucu dışında bir dış oyuncu almamız zor görünüyor eğer Sofo'yu kesin olarak aldıysak Green'den ziyade Adrian Uter'i tercih ederim. Sofo'nun ribaund handikapını kapatmamız gerekecek. Uter daha önce de önerilmişti bu forumda.

Uter'i getiren Türk takımı her kimse büyük iş yapmış olur. Ben çok isterim Uter'i bakalım ne tarafa gidecek. 4-5 oynayan oyuncular bence çok büyük avantaj. 4+Uter+5(Sofo değil atlet) rotasyonu da benim tercihim olur . Direk 4 için değil 4-5 için harika seçim.

Adrian Uter ' in Türkiye'de oynayacağını yazmış fransız gazeteci, ama takım ismi vermemiş

Ben de isterim ama içimden bir ses KSK o takım diyor

Ismail Senol â€￾@ismailsenol <small class="time" style="font-size: 13px; color: rgb(136, 153, 166);"> 1 dk.1 dakika önce</small>
Galatasaray erkek basketbol takımında Odeabank ile sponsorluk görüşmeleri noktalanmak üzere. Detaylar konuşuluyor, imza yakın.

İsmail yazdı Schilb bitmiş hayırlı olsun.

Shilbi Şenol yazmış hayırlı olsun ayrıca 2 numaraya demiş bir anlamı vardır

Duyumcular yine ters köşe :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri