• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bryce Cotton'ın imzaladığını duymamıştım ben üzüldüm açıkcası. O olmazsa önerdiğim diğer bi isim Larry Drew var. Muazzam bi saha görüşü var ve pasları doğru yerlere-kişilere ulaştırıyor, 3lük çizgisinin gerisinden de gayet iyi atıyor, savunması da iyidir, top çalar. Düşünmemiz gereken bi isim.

Yaz liginden istediğimiz oyunculardan Seth Curry en iyi beşe Dwight Powell ve Lary Drew en iyi ikinci beşe seçilmiş.

Seth Curry sanmiyorum buralara gelecegini, bizim icin degil Avrupa'ya yolu dusmez. Cok zorda kalmasi lazim, oda uzak ihtimal malum. :)

Jordan Crawford'u yoklamak lazim diyecegimde oda iki ucu keskin bicak, 2. mac Ergin hoca molada kafasina taktik tahtasi firlatabilir.

Seth Curry'i çok istedim ama Schilb transferinden sonra biraz gereksiz kaldı bence, ondan onu yazmıyorum artık.

Bu arada Seth Curry NBA'de kontrat bulamıyor. D-League'i tercih ederse kendisine yazık eder, Avrupa'da da efsane şutörlerden biri olabilirdi gelseydi, ki burda çok daha fazla para kazanır. :)

Pg:Dentmon-Seth-Şafak Sg:Sinan-Serhat-Göksenin Sf:Micov-Schlib Pf:Green-İzzet-Ege C:Famous(Rakeem-Sofo)Semih Keşke böyle bir kadro olsa bu kadro bizi uçurur çok ta güçlü bi kadro oldu yorumlarınızı bekliyorum Direk imkansız demeyin?

S.Lasme ile anlaşmak üzereyiz, iyi hamle olacak bence...

Pao'nun Raduljica sonrası Milutinov'u istemesinin ardından Lasme'nin bize kalacağını yazmıştım 3-4 gün önce.Lasme'ye Aek'de niyetlenmişti ama Atina'ya Aek için dönmek akıllı bir tercih olmazdı Lasme için hem kendisi hem de bizim için iyi oldu. Lasme-Sofo ikilisine gayet olumlu yaklaşırım.

Abi bence guardı 2 yabancı ile gecmezsek canımız cok yanar Rowland alınacaksa yanına bi tane Combo eger Sinan combo olarak dusunuluyorsa bi tane keskin şutör alınmalı.Ergin hoca Schilb'i 2 numarada kullancağı dakikalar cok sınırlı olacaktır.Serhat alınırsa Serhatı Sg olarak kullanacak galiba çünkü Beşiktaş sezonunda 2 numarada oynuyordu

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar Genç Kazım sponsorun parayı arttırdığını ve lasme ile anlaştığımızı söylüyor.Ne kadar doğru bilemiyorum?

İyi transfer, 4-5 oynar.Önce Schilb sonra Lasme.Yerinde oyuncular.Ancak ben Lasme transferinin o kadar da kolay olacağını sanmıyorum.Varlas genelde sağlam haberler yapıyor ama bu haberin içeriğinde pek detay vermemiş

Hamleler yavaş yavaş belli oluyor. Görünen o ki sayfalarca isyana gerek yokmuş. Sabretmesini bilmek lazım.

Transferler resmi açıklama gelmeden inanmamak gerekir. Sosyal medya aracılığı ile herkes birşeyler söylüyor. 100 tane isim yazıyorlar ondan sonra 1 tane tutunca hemen onun reetwet yapıyorlar.

Yaşlı bir kadromuz olcak şafak göksenin izzet hepsinin katkısına ihtiyaç var özellikle enerji bakımından
Rowland 32 sinan 31 micov 30 schlib 31 lasme 33 sofo 30

Rowland guard pozisyonunu tek başına götüremez.Lasme ve Sofo'da caydırıcılık olarak eksik kalır.

Açıkcası Rowland ismine inamıyorum. Umuyorum ki gelmez.

Pg:Dentmon-Şafak Sg:Sinan-Serhat-Göksenin Sf:Micov-Schlib Pf:Green-Izzet-Ege C:Sofo-Lasme böyle bir kadro olabilir dentmonı ikna edersek yabancı Pg çok kritik en çok onu bekliyorum bu Yazdığım kadronun üzerine birde Semih'i alabilirsek çok iyi olur malum sofo var neden Semih benim için sadece Türk diye be yerine Türk olarak iyi biri yok diye 7 yabancı yapıcaksakta şuan için zor ama bir yabancı Combo veya şutör olabilir o zamanda Serhat yerine Yerli bir beş numara Lazım koskoca bir sezon lasme ve sofo ile çok zor geçer sofo 20dk kanın üzerine çıkamaz

Fersu Yahyabeyoğlu Lasme'nin Eurolig'i istediğini ve Panathinaikos'un Tyus olmazsa B planının Lasme olduğunu söylüyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri