• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arroyo'nun 35'inde transfer yapabiliyor olması ile Huertas'ın 32'sinde ucunun açık olması pek doğru bir karşılaştırma değil. Barcelona Navarro'nun liderliğinde bir takım. Geçen yıl çok fazla sakatlık yaşaması saha içinde bir lider eksikliği yarattı. Arroyo transferi Barcelona'nın ileriyi düşünmesinden ziyade, Navarro'suz bir takım kurmaya çalışırken lider oyuncu eksiği yaşamamak. Geçici bir çözüm bir bakıma.

Genel bütçe olarak değil, guard ve pivot bütçesi olarak işe baktığımız zaman, ücret anlamında sınırlı rakibimiz var. Bunlar da Milano, Kuban ve Daçka olabilir. Çünkü Olympiakos, Panathinaikos zaten hali hazırda guard rotasyonu dolu takımlar. Belki Milano isteyebilir Huertas'ı. Kazan'ın da alabileceğini düşünmüyorum.

Huertas'ın piyasa olarak çok albenisi olacağını düşünmüyorum. Hoca Huertas'a iyi bir ücret ve Laboral yıllarındaki liderlik rolünü verirse, Huertas zor değil. Tabi daha iyi maddi şartlara sahip Daçka da düşünürse işimiz kolay değil.

Dentmon'u alamıyoruz, Huertas'ı nasıl alalım düşüncesi olabilir. Bu biraz oyuncuların çıkış-düşüş durumu.

Huertas fiziki avantajları olmayan bir oyuncu. Şut tehditi de yok. Arroyonun biraz alt modeli. Gelirse bizim takım onun koşmasını bekler hücuma. Huertas Huertas diye tutturdunuz..

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arroyo'nun 35'inde transfer yapabiliyor olması ile Huertas'ın 32'sinde ucunun açık olması pek doğru bir karşılaştırma değil. Barcelona Navarro'nun liderliğinde bir takım. Geçen yıl çok fazla sakatlık yaşaması saha içinde bir lider eksikliği yarattı. Arroyo transferi Barcelona'nın ileriyi düşünmesinden ziyade, Navarro'suz bir takım kurmaya çalışırken lider oyuncu eksiği yaşamamak. Geçici bir çözüm bir bakıma.

Genel bütçe olarak değil, guard ve pivot bütçesi olarak işe baktığımız zaman, ücret anlamında sınırlı rakibimiz var. Bunlar da Milano, Kuban ve Daçka olabilir. Çünkü Olympiakos, Panathinaikos zaten hali hazırda guard rotasyonu dolu takımlar. Belki Milano isteyebilir Huertas'ı. Kazan'ın da alabileceğini düşünmüyorum.

Huertas'ın piyasa olarak çok albenisi olacağını düşünmüyorum. Hoca Huertas'a iyi bir ücret ve Laboral yıllarındaki liderlik rolünü verirse, Huertas zor değil. Tabi daha iyi maddi şartlara sahip Daçka da düşünürse işimiz kolay değil.

Dentmon'u alamıyoruz, Huertas'ı nasıl alalım düşüncesi olabilir. Bu biraz oyuncuların çıkış-düşüş durumu.

Ben de Arroyo'nun alacağı rol konusunda farklı düşünmüyorum.Hatta ortalama bir oyuncu için 32 yaşın kariyerin son yılları olduğu da kabul edilebilir.Ama Huertas son senesi çok iyi olmasa da Euroleague için önemli bir isim hala.Nasıl ki aynı yaşlardaki Spanoulis hatta 35 yaşındaki Diamantidis ya da Navarro için nasılsa kariyerlerinin son senelerinde gelsinler bize diyemiyorsak Huertas için de en azından şu aşamada demek zor.Aslında tıpkı geçmiş yıllarda bazı rus kulüplerinin yaptığı gibi oyunculara ederinin çok üstünde paralar önerirsek ve bu adamlar o paraları gerçekten sorunsuz alabileceklerine emin olurlarsa bırakın Euroleague'i Eurocup ta oynamasak bile gelebilirler.Ama kulüpte öyle bir para da olmadığına göre ve kaldı ki öyle bir teklifte bulunsak bile adam geçmiş yıllarda oyuncu maaşlarının ödenmesi konusunda sürekli sıkıntılar yaşayan bir kulübü tercih etmeyebilir ve tuzsuz aşım dertsiz başım diyerek (en azından bunu portekizce söyleyerek :) )daha düşük maaşa ortalama bir takıma bile gitmeyi düşünebilir. Deminki mesajda da belirttiğim gibi bu tarz bir oyuncunun gelmesi tabi ki imkansız değil,bu aşamada da güvenebileceğimiz tek kişi Ergin Ataman ve onun ikna kabiliyeti olacak..

Kc rivers 'da cuk diye otururdu bence.. Geçenlerde Madridden ayrıldı ve şuanda boşta bildiğim kadarıyla..

Dentmon/Şafak
Rivers/Sinan
Schilb/Micov
Green/İzzet
Lasme/Semih

Çok dengeli ve şutör bir kadro olurdu..Gerektiğinde Sinan 'ı kombo guard olarak da kullanırdık.

Hakikatten guzel olurdu. Madrid'deki son iki uc ayinda yardirdi resmen. O performansinin yarisina razi olurum.

Huertas beğenmedikya pes :D. Aslında klübün 30m euro bütçesi var takımın EL `de A lisansı var ! Klübün kendi spor salonu varda biz Huertas `a burun kıvırır olmuş .

Huertas her ne kadar kötü bir sezon geçirmiş olsa da Ergin hocanın yarı sahaya dayanan basketbol sisteminde önemli işler yapabilir.Senelerdir Barcelona gibi bir takımın direksiyonundaki oyuncudan bahsediyoruz.Hocamız Huertas gibi bir oyuncudan çok iyi verim alabilir.Ayrıca Barcelona son bir kaç sezondur takım mühendisliği açısından kötü yönetiliyor.Takımın kötü olması Huertas'ın değerini düşürmez.

Furkan olursa eğer Walter Hodge nasıl bir transfer olur GS icin?

Furkan olursa eğer Walter Hodge nasıl bir transfer olur GS icin?

Açıkçası şüphelerim var. Guard rotasyonumuz Hodge riskini alabilecek kadar zengin değil. Ben biraz daha düzen düşünerek Dentmon veya Rowland'ı tercih ederim. Onlar olmazsa 3. bir ihtimal olabilir. Burun kıvırmam şahsen ama öncelik de olmamalı

Gora yılında bir çıkış yaparak Laboral'e geçti aslında fena olmayan bir performansı vardı. Belli bir seviyede şutu var ve boyalı alanı ortalamanın üstünde iyi kullanıyor.Saha görüşüde iyidir. Sorumluluktan kaçmaz. Tabi bunların hepsini iyi gününde yapar. Görev adamı rolüne pek sıcak değildir Zenit ve Gora'da ki gibi daha çok sorumluluk almak ister.

Ben de Arroyo'nun alacağı rol konusunda farklı düşünmüyorum.Hatta ortalama bir oyuncu için 32 yaşın kariyerin son yılları olduğu da kabul edilebilir.Ama Huertas son senesi çok iyi olmasa da Euroleague için önemli bir isim hala.Nasıl ki aynı yaşlardaki Spanoulis hatta 35 yaşındaki Diamantidis ya da Navarro için nasılsa kariyerlerinin son senelerinde gelsinler bize diyemiyorsak Huertas için de en azından şu aşamada demek zor.Aslında tıpkı geçmiş yıllarda bazı rus kulüplerinin yaptığı gibi oyunculara ederinin çok üstünde paralar önerirsek ve bu adamlar o paraları gerçekten sorunsuz alabileceklerine emin olurlarsa bırakın Euroleague'i Eurocup ta oynamasak bile gelebilirler.Ama kulüpte öyle bir para da olmadığına göre ve kaldı ki öyle bir teklifte bulunsak bile adam geçmiş yıllarda oyuncu maaşlarının ödenmesi konusunda sürekli sıkıntılar yaşayan bir kulübü tercih etmeyebilir ve tuzsuz aşım dertsiz başım diyerek (en azından bunu portekizce söyleyerek :) )daha düşük maaşa ortalama bir takıma bile gitmeyi düşünebilir. Deminki mesajda da belirttiğim gibi bu tarz bir oyuncunun gelmesi tabi ki imkansız değil,bu aşamada da güvenebileceğimiz tek kişi Ergin Ataman ve onun ikna kabiliyeti olacak..

Net 6 milyon dolar bütçemiz var. Sınırları aşmadığımız sürece şüphem yok pek ama dediğiniz gibi Ergin Ataman'a çok güveniyorum. Alınmayacak bir oyuncu değil biraz ederinden yüksek verirsek tabi. Geçen yıl yaşadıklarımızı Huertas duymadıysa transfer mümkün :)

Cok sagol eline saglık ...

Herkesin gönlünde ve aklında birileri var herkes başarıya aç istek ve dileklerimizden fazlasıyla belli!illa ki birileri gelicek ve bu takım bir seviyeye çıkacak burda en büyük avantajımızın ergin hocanın olduğunu unutmamalıyız.vizyonu bilgisi duruşuyla büyük bir koça sahibiz.inanın o bizden fazlasını düşünüp her türlü ihtimali hesaplıyordur.geçen senenin acısını bu sene çıkartacaktır inancımız tam olsun!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

35 yaşındaki Arroyo'nun Barcelona ile sözleşme imzaladığı bir ortamda 32 yaşındaki Huertas'ın kariyerinin çok da sonunda olduğu söylenemez. Kaldı ki söz konusu iletimde her sezon ödenmeyen oyuncu ücretleri ile gündeme gelen ve berbat bir organizasyona sahip olan bir kulübü tercih edeceğini sanmam demek istemiştim..En azından şimdi sebebini de belirtmiş oldum.

G.Sarayın önemli bir marka olduğu konusunda sizinle aynı fikirdeyim ama bu markanın oluşmasında bugüne kadar bu kulüpte görev alan yönetici tayfasının çok büyük bölümünün katkısı olduğunu düşünmüyorum.Elde edilen başarılar büyük ölçüde teknik ekip ve oyuncu kadrosunun büyük özverisi sonucu elde edilen başarılar oldu.Son 3 sezondur eurolegue oynayan ve üstelik başkaları gibi A lisansıyla falan değil bileğinin hakkıyla oynama hakkını elde eden bir takım yerine daha geçen seneye kadar alt liglerde olan ve geçtiğimiz sezon hiç bir başarısı olmayan Daçka'nın aldığı lisansı bile alamayan adamların oluşturduğu yönetim kuruluna halk arasında "G.Saray Yönetim Kurulu" adı veriliyor :)

Daha önceki mesajlarımda da belirttiğim gibi basketbol takımlarında Ergin Ataman ve Ekrem Memnun dışında güvendiğim herhangi bir faktör yok..Huertas,Lasme gibi Euroleague oyuncuları da bir ihtimal Ergin Atamanın ikna çabaları ile falan gelir onun dışında sırf reklam olsun diye kulüpte görev alan yönetici müsveddelerinin bir halt becereceklerini sanmam.

( 35 yaşındaki Arroyo'nun Barcelona ile sözleşme imzaladığı bir ortamda 32 yaşındaki Huertas'ın kariyerinin çok da sonunda olduğu söylenemez. )

Kısmen doğru bununla birlikte bu durum genel anlamda bizlerin düşüncesi gibi duruyor,önemli olan oyuncunun kendi açısından fiziki ve daha çok mental anlamda kendisini nasıl hissettiği vede hedeflerinin olup olmadığına bağlı,eğer oyuncu olaya sadece para olarak bakmak değilde oynamak isteyip hedef belirler öyle transfer olursa o zaman her türlü faydalı olur ama bunuda biz bilmiyoruz.Bu hususta Ergin hocamız ilgilenirde ona göre konuşursa olay şekillenir diye düşünüyorum. (y)

1 ve 5 numara transferi takımın kalitesini belirleyecek.inşallah hata yapmayız

4 numarada caleb green yerine neden petway düşünülmüyor.hem atlet hem şutör hem savaşçı.tek dezavantajı biraz zayıf ancak temastan kaçınmıyor

Bu sene durumumuz biraz farklı ve karışık gibi görünüyor bana.Avrupa da Eurocup takımlarıyla oynarken ligde rakiplerimiz Euroleague takımları olacak kadro yapılanması yönünden kafa karıştırıcı bir durum tabi ligde neyi hedeflediğimiz de önemli.

5 numaraya da dorsey çok iyi olur.serbest kalacak söylentileri var.lasmeye 1 vereceğine buna ver

micov yerine marko olaydı iyiydi

oyun kurucu olarak da boby brown olaydı iyiydi
kaç para lan bi boby brown :))))

micov yerine marko olaydı iyiydi

Yada Shilb yerine,bir kaç gün önce Shilb ile anlaştığımızdan dolayı Marko sonradan boşa çıktığı için elden kaçtı. (y)

Eğer Shilb ile anlaştığımız günlerde açıklanmayıp Marko boşa çıkmış olsaydı sanırım Ergin hoca Marko'yu tercih ederdi tabii tahminim.

basketten anlayan twitter hesapları tavsiyesi verebilecek var mı.bıktım futboldan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri