Alen Omic e baktım biraz hücumda beğendim, iyi devriliyo, screenler güzel, sertlikte gösteriyor fakat savunması hakkında hiç bişey anlayamadım bilen arkadaşlar varmı savunmada defosu vs?
Alen Omic e baktım biraz hücumda beğendim, iyi devriliyo, screenler güzel, sertlikte gösteriyor fakat savunması hakkında hiç bişey anlayamadım bilen arkadaşlar varmı savunmada defosu vs?
Alen Omic'i iki gündür ben yazıyorum. Salı günü 2-3 maçını izlemeyi planlıyorum. Stajımdan dolayı detaylı izleyemedim. Sadece genel bilgilerimden yazdım. Salı günü hakkında detaylı yazacağım.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Senin yorumdan görüp baktım zaten beğendim hücum performansını
Omer Yalcinkaya'nin beyanati simdi sport24 sitesine dustu.Ceviriden bekliyoruz gibi biseyler cikiyor ama tam bilemedim?
Alen Omic'i 8 ay önce yazmıştım bir yerlere. Kaliteli bir uzun. Fakat bildiğim kadarıyla Gran Canaria ile anlaşmış.
Arkadaslar ne yapip edip bu lasmeyi almamamiz lazim.Ben efeste oynadigi icin yakindan biliyorum.Kendisi oldukca sakin ve antrenmanlarda istekli bir oyuncu ama lasmeyi 2 defa gece kulubunde yakaladim.Birinde yaninda draperda vardi.Gece hayati olan ve disarda problemli bir tip.Istanbula gelincede basketbolundaki dususude gorduk bu sene.Ayrica pana ile neden imzalamadiginin detaylarida belli oldu zaten.Bu kadar para verip bide riskli sıkıntili bir tip almak bu butceyle yanlis olur.
Arkadaslar ne yapip edip bu lasmeyi almamamiz lazim.Ben efeste oynadigi icin yakindan biliyorum.Kendisi oldukca sakin ve antrenmanlarda istekli bir oyuncu ama lasmeyi 2 defa gece kulubunde yakaladim.Birinde yaninda draperda vardi.Gece hayati olan ve disarda problemli bir tip.Istanbula gelincede basketbolundaki dususude gorduk bu sene.Ayrica pana ile neden imzalamadiginin detaylarida belli oldu zaten.Bu kadar para verip bide riskli sıkıntili bir tip almak bu butceyle yanlis olur.
Sabah iki Avrupalı uzun paylaşmıştım. Şimdi de 3-4 Amerikalı uzun alternatifi yazacağım;
Greg Smith: Atletik, iyi ribocu, uzun kolları var, savunmada fena değil ama çokta iyi değil, pota altında iyi bitirici, hücumda dribbling eden kısaya göre iyi pozisyon alıp doğru pas açılarında duruyor, ayakları çabuk.
Fab Melo:Savunmada mükemmel bir uzun, fiziği çok iyi 2.13 boyu ve uzun kolları var, çemberi çok iyi korur, birebir savunması iyidir, hücumda bireysel opsiyonu yok, potaya yakın yerlerde topla buluşturulursa bitirir onun dışında hücumda perdeleme yapar. Boyuna göre ribaund özelliği çok iyi değil, ribaundlar için çok savaşmıyor. Ama yine de fena ribaundcu değil.
Tarik Black: LA'in serbest bırakması bekleniyor. Atletik, sert bir oyuncu. Ribaund katkısı iyi, tempolu, koşan bir uzun. Hücumda fena bir opsiyon değil, birebir post up özelliği iyi değil ama yine de post up oyunu var. Savunmada ayakları hızlı ama zaman zaman konsantrasyon kaybı yaşayabiliyor.
Sent from my iPhone using Tapatalk