• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nevriye gelmeden önce taraftarin bu transfere bakışı ortadaydi iki yildir takima ciddi katki veriyor . Profesyonel dünya'da herşey mümkün . Semih gelirse iyi katkı verir . Üstelik yerli . 2 ayda taraftar benimser . Herkes yoluna bakar.

Semih Erden haberinin doğru olduğunu sanmıyorum, zaten kaynak olarak verilen basketmerkezi.com da öyle çok ciddiye almaya değer bir site değil. Ama ciddi ciddi Ergin Hoca'nın Semih'i bu kulübün kapısından içeri sokmak gibi bir düşüncesi varsa çok yanlış yapıyor, yakalanan bu güzel sinerjiyi bozmaya hiç gerek yok.

Semih geliyorsa Emir de gelsin, bu Fenerbahçe çocuklarına abilik yapmak için Ömer Onan da gelsin, şubenin başına da basketbol mazisi olan Mahmut Uslu gelsin, koordinatör olarak da İbrahim Kutluay gelsin. Oldu olacak hepsi gelsin yani...

Bizim anamıza avradımıza küfür edip soyunma odasına kaçmışlığı olan, "Zorda kalmadıkça Galatasaray forması giymek istemem", "Galatasaray tarihe kara leke sürdü" falan diyen adamı alkışlayacak genişlik bende yok. Olanlar düşünsün...

Milliyetçilik değil o aslında, akla uygun olmayanı başka bir şekilde meşrulaştırmak. Bu Semih'in ne kadar kaliteli bir pivot olduğunu, pivot bulmanın ne kadar zor olduğunu, adamın istikrarsız olduğunu ama onun istikrarsızlığına bile Türk olduğu için deli gibi ihtiyacımız olduğunu anlayamamak için beynimize yerleştirilmiş bir olgu. Emre'nin Türkiye'ye dönersem sadece Galatasaray'da oynarım ben Galatasaraylıyım dediği programı hatırlıyorum, Gs almadıktan sonra Fenere gitti sonra ben ömür billah FBliydim dedi sonra en büyük anti GS'lı oldu kendisi. Bunlar para işleri, bu profosyonellik. Adam orda tutunabilmek için gazlı taraftarın duygularını suistimal ediyo işte tek derdi alacağı para.Bu kadar paranın döndüğü spor denen gayri amatör olguda gerçekten taraftar olabileceklerini düşünüyo musunuz sporcuların.

Duygularını karıştırmadan yorum yapan arkadaşlar var hepsi de doğru noktalara değiniyor. Semih, Lasme diye 5 rotasyonu olmaz ancak daha ortalama bir pivota evet diyebiliriz bütçemizi yormaz.

Her ne olursa olsun Semih transferi uygun fiyata olursa iyi transfer olur, bırakalım ne demiş ne dememiş. Biz onu düşünceleri için değil fiziği için transfer edicez neticede.

Semih konusunda iki kelam laf etmek istedim. Simdi konuya girmeden once sunu belirtiyim, tip olarak sevmedigim bir oyuncu. Uzun donem fb formasi giymis olmasi da benim nazarimda kendisiyle ilgili antipatik bir onyargi olusturuyor.

Fakat, maca cikmama olayi ile alakali yapmis oldugu yorum bence ucu acik bir konu, cunku benzer fikri savunan bir cok tanidigim galatasaray taraftari arkadasim var. Bu noktada belki bos bir ornek olucak ama eger Ergin Ataman o sirada baska bir takimda koc olsa idi ayni cumleleri hatta daha sertini kullanirdi.
Semih gelir veya gelmez bilemem ama o aciklamasi bence cok muhim bi mevzu deil.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Semih Erden, önümüzdeki günlerde Fenerbahçe'yle bir daha görüşecek.

Eğer olumlu bir sonuç alamazlarsa Semih, Türkiye'den bir takımla anlaşacak. {via@yunusaydincom}

Böyle de bir haber var.
Ben Semih ve Lasme ikilisinin yetersiz olacağını düşünüyorum.
Ama birde Ersin transferi olursa biraz daha yeterli olacaktır.

Green-Izzet-(Ersin)
Semih-Lasme-(Ersin)

Daha önce de yazmıştım biz İzzeti daha çok 4 numarada düşündük ama İsmail Şenol 5 numaraya koymuştu TV programında

Semih Erden haberinin doğru olduğunu sanmıyorum, zaten kaynak olarak verilen basketmerkezi.com da öyle çok ciddiye almaya değer bir site değil. Ama ciddi ciddi Ergin Hoca'nın Semih'i bu kulübün kapısından içeri sokmak gibi bir düşüncesi varsa çok yanlış yapıyor, yakalanan bu güzel sinerjiyi bozmaya hiç gerek yok.

Semih geliyorsa Emir de gelsin, bu Fenerbahçe çocuklarına abilik yapmak için Ömer Onan da gelsin, şubenin başına da basketbol mazisi olan Mahmut Uslu gelsin, koordinatör olarak da İbrahim Kutluay gelsin. Oldu olacak hepsi gelsin yani...

Bizim anamıza avradımıza küfür edip soyunma odasına kaçmışlığı olan, "Zorda kalmadıkça Galatasaray forması giymek istemem", "Galatasaray tarihe kara leke sürdü" falan diyen adamı alkışlayacak genişlik bende yok. Olanlar düşünsün...

o vakit nevriye yılmazlı bayan basketbol takımınıda alkışlamamışsıdır yada baliçli futbol takımını..bu tür geçişler eskidende vardı ileridede olacak bu kadar kapris yapmaya gerek yok ..ha semih gelirse (bence gelmeyecek ) o vakit bi zahmet basketbolu takip etmeyiverirsin olur biter..

Lasme çok kritik bir hamleydi,o transfer gerçekleştikten sonra yanına alınacak yabancı oyuncuda seçim şansımız çok fazla.Lasme-Begic,Lasme-Bourousis hatta Lasme-Stimac bile iş yapabilecek rotasyonlar olacak.O yüzden Semih'e o kadar para döküp 60 maçın 10'unda performans alacağımıza,o parayı sezon ortası 7. yabancı olarak kısa oyuncu almak için kullanalım.

Çok mantıklı.
Aynı fikirlere sahibim.
Semih'i istemiyorum.
Istedigi zaman oynayan bir oyuncuya boşuna para vermeyelim.

o vakit nevriye yılmazlı bayan basketbol takımınıda alkışlamamışsıdır yada baliçli futbol takımını..bu tür geçişler eskidende vardı ileridede olacak bu kadar kapris yapmaya gerek yok ..ha semih gelirse (bence gelmeyecek ) o vakit bi zahmet basketbolu takip etmeyiverirsin olur biter..

Nevriye'nin ne yapıp yapmadığını bilmiyorum, şahsen kadın basketboluyla ilgilenmiyorum. Haliyle Nevriye'yi alkışlamışlığım da yoktur yani, o konuda için ferahlasın...

Zamanında Balic'in "söylediği iddia edilen" (ki hiç bir zaman kabul etmedi) tek bir kefen sözü ile Semih'in icraatlarının tümünü aynı kefeye koyabilmek mümkün değil. O alıntıladığın mesajımın son cümlesini tekrar iyice bir oku istersen.

Ha bir de "Semih gelirse o vakit bi zahmet basketbolu takip etmeyiverirsin olur biter" demişsin, gelirse ne yapacağımı ben bilirim, o güzel aklını kendine sakla...

Çok değil iki sene önce Ergin Ataman koyduk mu molası aldı diye ona saydıranlar bugün Semih gelsin muhabbeti yapıyor arkadaş; iyi ki Türkiye de yaşıyorum, aksi halde garip gelirdi!

Daha önce Fenerbahçe de oynamış veya şu an oynamakta olan aktif sporcular arasından malum ırkçı oyuncu, Volkan Demirel, Kaya Peker ve Semih Erden dışında kim gelse zerre itirazım olmaz, olsa olsa yeterliğini tartışırım.

Semih i istememe sebebim de bahsedilen açıklamaları değil, belki on küsür sene önce Murat Özyer in koç olduğu dönemden bu yana oynadığımız maçlardaki tutumu, yaptığı çirkeflikler, çoğunuzun bu gün hatırlamadığı demeçleri. Rasim Başak neyse Semih' te odur, bayrağı da ondan devralmıştı zaten. Oğuz Savaş' ta o dönem oynamaya başlamıştı, var mı ona itirazı olan?

Bir de alakasız örneklerle işi çarpıtmaya gerek yok. Nevriye daha önce de burada oynamış bir oyuncuydu.

Özellikle değinmek istediğim konu da Baljic konusu. Buradaki herkesten iyi tanırım kendisini diye tahmin ediyorum. Bursa da esnafın hala hayırla andığı, bahsi geçen açıklamayı da yapmadığını, zaten öyle bir röportaj yapmadığını açıklamış bir oyuncudur. Fotomaç zamanında bir salladı herkese yutturdu. Adam kefen ne demek onu bilmiyorum dedi, hala aynı teraneler anlatılıyor. Konyaspor a giderken de 150 bin dolar civarı alacağından vazgeçmişti. Yine de söyleyeyim, kişisel olarak da ne Baljic i ne de Revivo yu istememiştim orası ayrı. Fatih Terim den de hazzetmem.

Oktay Hocalı son sezonumuzda İlkan için de aynı şeyleri yazmıştım. Sonuçta senelerdir tanıdığım, izlediğim oyuncuydu. Elbette Semih' i o kadar yakından tanımıyorum, ortak tanıdığım da yok ama dediğim gibi en azından hafızam oldukça kuvvetlidir.

Nevriye'ye neler dedik karsıdayken simdi Buyuk Kaptan... O yuzden geçiniz bu işleri

Dentmon ile anlastik haberleri var , bilgisi olan var mi?
Huertas daha iyi olurdu, alinma sansi varsa beklenmeli biraz daha bence.

Koro halinde tüm salonun, bir bayana, Nevriye'ye "Nevriye Nevriye o....u Nevriye" dedigini duydu bu kulaklar.Şimdi ise aynı kadın için büyük kaptanı duyuyor aynı kulaklar.

Nevriye'nin durumu farklıymış.Ne farkeder?Taraftar bu dönekliği yaptı mı yaptı

Nevriye'ye zamanında o...u diyip şimdi büyük kaptan diyenler yarın Semih'in iki smacinda onu da bagırlarına basarlar.Sıkıntı yok

Ergin hoca istedikten sonra size ne oluyor yahu.Adam oyuncu alırken sevip sevmiyormusunuz diye size mi danisacak.Kaldi ki sizin gibi dusunmeyenler de var bu camiada

Yahu neyler unutuldu ,neyler sindirildi sadece Nevriyemi? aynı durumlar Ergin hoca içinde geçerliydi bunlar dönemsel şeyler çok duygusal yaklaşıyoruz herşeye.

Koro halinde tüm salonun, bir bayana, Nevriye'ye "Nevriye Nevriye o....u Nevriye" dedigini duydu bu kulaklar.Şimdi ise aynı kadın için büyük kaptanı duyuyor aynı kulaklar.

Nevriye'nin durumu farklıymış.Ne farkeder?Taraftar bu dönekliği yaptı mı yaptı

Nevriye'ye zamanında o...u diyip şimdi büyük kaptan diyenler yarın Semih'in iki smacinda onu da bagırlarına basarlar.Sıkıntı yok

Neyin taraftarı kardesim bu ülkedeki taraftar iyi gun taraftarı hicbirseye sahip çıkmaz.Melo fenerde olsa nefret duyarız biz de olunca kral yaptık veya emre bizde olsa kral olurdu.Bizim ulkedeki takimlarin taraftar zihniyeti bu.Doğruya doğru yanlışa yanlış diyemezler

Aynı güvenilir olmayan site Serhat'ı da bize getirmiş

A.J Price Kızılyıldız olaya muhtemelen yattı deniyor

Zalgiris bu yıl ikinci turda draft edilen PG olivier hanlan'ı aldı deniyor

Uşaklı Warren rakibimiz AEK ile anlaşmış

Huertas - Şafak
Sinan - Göksenin - Schilb
Micov - Serhat
Green - Ege - İzzet
Lasme - Semih - Bourousis

Bu kadro bu sene tarih yazar ?

Huertas - Şafak
Sinan - Göksenin - Schilb
Micov - Serhat
Green - Ege - İzzet
Lasme - Semih - Bourousis

Sinan 1 oynar
Schilb 3 oynar
Micov - Lasme 4 oynar
Izzet 5 oynar

Çokta alternatif li bir kadro ☺️

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri