• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aynı güvenilir olmayan site Serhat'ı da bize getirmiş

A.J Price Kızılyıldız olaya muhtemelen yattı deniyor

Zalgiris bu yıl ikinci turda draft edilen PG olivier hanlan'ı aldı deniyor

Uşaklı Warren rakibimiz AEK ile anlaşmış

Alba'da Jordan Taylor'ı açıklamış sonunda :)

Huertas - Şafak
Sinan - Göksenin - Schilb
Micov - Serhat
Green - Ege - İzzet
Lasme - Semih - Bourousis

Bu kadro bu sene tarih yazar ?
Bence bu kadroda çok büyük bir eksik var. Atletizm çok yetersiz. Uzunlarda tamam ama kısalar. Sinan biraz da Göksenin dışında atlet kısa yok. Bu kadroya 7 yabancı olarak atletik bir oyuncu almalıyız bence. Bourousis yerine de daha ucuz bir pivot alırız.

Serhat ve Semih transferleri doğru ise kadromuz derinlik açısından rahatlar.Bu sayede bir oyun kurucu birde 1 ve 2 oynayabilen bir oyuncu da alabiliriz.Gerçi yabancı bir pivot daha alacağımız açıklanmış olsada planlar değişmiş olabilir.Semih transferinde ise hocamız bu oyuncuyu istiyorsa saygı duymalıyız.

Semih gelirse altinci yabanci icin atletik bi kisa getirmek gerek. Ah keske Carter kalsaydi... Serhat transferi ise cok gereksiz olur.

Ya da son ihtimal olarak,

Erceg - Green - Ege
Lasme - Semih - Izzet

uzun rotasyonu olabilir mesela. Ama sanmiyorum boyle bir sey olacagini.

Bence atletik kısa olarak DeMarcus Nelson olabilir. Hem 1-2 oynar hem de atletizmi arttırır.

Galatasaray

Söylenti

Gelen
- Gal Mekel (Nizhny) PG, 27 yaşında - 23 maçta-9.3 sayı-3.5 asist-2.3 ribaunt -
- Walter Hodge (Zenit) PG, 28 yaşında - 76 maçta-15.5 sayı-2.3 ribaunt-5.9 asist -
- Marcelinho Huertas (Barcelona) PG, 32 yaşında - 75 maçta-7.7 sayı-4.2 asist-2.1 ribaunt -
- Vladimir Golubovic (Malaga) C, 29 yaşında - 68 maçta-5.9 sayı-4.2 ribaunt-0.4 asist-
- Jerome Dyson (Sassari) G, 28 yaşında - 66 maçta-14.4 sayı-3.5 ribaunt-3.9 asist -
- Hakim Warrick (Torku Konya) PF, 32 yaşında - 15 maçta-17.6 sayı-7.7 ribaunt-1.6 asist -
- Troy De Vries (Torku Konya) SG, 32 yaşında - 24 maçta-16.9 sayı-2.9 ribaunt-2.9 asist -
- Dusan Cantekin (İBB) C, 25 yaşında - 30 maçta-6.7 sayı-3.3 ribaunt-0.5 blok -
- Semih Erden (Fenerbahçe) C, 28 yaşında - 59 maçta-5.6 say-2.7 ribaunt-0.3 blok -
- Serhat Çetin (Fenerbahçe) SF, 29 yaşında - 30 maçta-2.7 sayı-0.9 ribaunt-0.8 asist -
- DeMarcus Nelson (Panathinaikos) G, 29 yaşında - 41 maçta-6.2 sayı-3.0 ribaunt-2.2 asist -

Üstteki isimler derinnba.com'un eurocup takımları için yaptığı kadro-transfer derlemesi içinden bizim ilgilendiğimiz iddia edilenler.Ne kadar doğrudur bilemem.Yazının tamamına şu linkten ulaşabilirsiniz.Eurocup Transfer Dosyası

Huertas veya Hodge ile 1i halledelim Semih'i 5e alalım elimiz rahatlar Lasme-Semih-Izzet doldurur orayı Artı bi 5 daha alamayız boursis filan uçuk şu durumda oraya zaten Saçma olur gelirse Ersin gelsin yeter Semih'in Ergin Hocayla iyi performans vereceğine inanıyorum.Artan yabancı Hakkımızı atletik 2-3 rahat savunacak sert birisi lazım bize defansif olarak kadro bence Zayıf kısalarda Sinan veya Göksenin çok iyi savunmacılar degil ama elimizdeki en iyileri bu da seviyeyi gösteriyor..

Micheal Bramos sakatlıktan çıkmıştı sözleşme yapmadı daha kimseyle sanırım fiziki durumu iyiyse Oly günlerine göz kırparsa seviye atlatır takıma savunmada .

Huertas-Şafak
Sinan-İron Mike-Göksenin
Micov-Schlib
Caleb-Ersin-Ege
Lasme-Semih-Izzet

Eurocupa damga vurur bu kadro.

Marko için bir girişimde niye bulunmuyoruz hala anlamıyorum.

Merhaba forumda yeniyim ama uzun zamandır takip ediyordum. Semih Erden hakkında bi görüşüm var. Semih eğer ne zaman ülker arenada yaptığı bir smaçtan sonra deli gibi sevinirse gs forması ile ben anca o zaman kabullenebilirim Semih Erden'i. (oyununu beğeniyorum)

Arkadaşlar bu Semih Erden'in GS forması altında kabul edilip edilmeme mevzusunun bence suyu çıktı artık. Bu forma için ölürüm, canımı veririm, ölsemde x takıma gitmem vb söylemler artık eskide kaldı
Profesyonel oyuncuların hemen hepsinin baktığı tek şey para.Birgün olurda bu transfer gerçekleşirse hepiniz diyeceksiniz ki bu demeçleri veren oyuncu nasılda bizde böyle oynuyor.

Lafı uzatmadan diyeceğim odur ki Semih transferini konuşurken alacağımız ölçüt oyuncunun takımımız yeterli olup olmadığı olursa bence daha makbul olur.

Şimdi gelelim o konuya, yabancı guard ve pivot transferlerinden sonra gelecek 2 yerliden birinin semih olması bence çok iyi olur zaten kaliteli (belli bir seviyenin üstü) oyuncu ve oyuncu sayısı bakımından tam bir ters orantı içinde olan yerli oyuncu havuzundan semihi almak hem elimizi kadro genişliği bakımından rahatlatacak hemde konulan hedeflerin ne kadar gerçekçi olduğunu bir kez daha göstericektir.

Hodge - Safak
J. Dyson - Sinan - Goksenin
Micov - Schilb
Green - Izzet - Ege
Lasme - Semih

Su da gayet iyi bi kadro oldu. Butceyi de zorlamayiz hem.

Semih gelirse Serhat'a gerek yok.Oraya yabanci bir adam daha alırız

Dentmon ve Nelson ikilisi de hiç fena değil

Şu durumda takımın atletizm eksikliğinin yanı sıra skor sıkıntısı yaşayacağını düşünüyorum.

Semih alınırsa oyun sıkıştıgında oyunu açacak 2 numaraya skor yönü kuvvetli combo guard şart olur.

Huertas gelmiyorsa kisa pozisyonunu 2 yabancıyla geçmeli

Dentmon baya baya KSK-Dixon etkisi yapabilir bizde. Dedikodular dogrudur umarim.

Marko için bir girişimde niye bulunmuyoruz hala anlamıyorum.
Elinde 3 oynayan Micov yine 2-3 oynayabilecek Schilb varken ne gereği var. Tek eksiğimiz Marko olsun şimdilik.
Ayrıca Semih Erden mevzusuyla ilgili bende ekleme yapmak isterim. Adamın nereden geldiğini bir kenara bırakırsak eğer yeteneğine diyecek laf yok ama kardeşim adam kopuk , dengesiz ve vurdunduymaz bildiğin mental problemleri var. Kafayı yedirir adama. aman gelmesin zaten maliyeti yüksek olacaktır.

Muhtemelen hocanın kafasındaki 4 rotasyonu Caleb Green-Micov-İzzet-Ege , 5 rotasyonu ise Lasme-Gelicek pivot-İzzet şeklinde olucaktır. Micov 4 oynarken Schilb ve Göksenin 3 oynayabilir. Bu yüzden Serhat transferi gereksiz gibi duruyor hem alacağı süre hem de maliyeti açısından. Sinan'ın arkasına skor gücü yüksek guard da oynayabilen birisi yeterli olucaktır tabii ki Semih gelirse.

Genel Menejerimizin geçen hafta GSTV'deki açıklarmalarına göre yarın sezonu genç oyuncularla açıyoruz.Özümüzdeki hafta da milli takımda bulunan oyuncular hariç çalışmalara tam kadro başlanmış olacak.

Yerli oyuncular için transfer dönemi bu sene bir değiliklik olmadı ise 31 Ağustosta bitecek (kiralama hariç) bu durumda önümüzdeki 1-2 hafta içiersinde yerli transferler netleşir diye düşünuyorum.

Tam takım ve tam teknik kadro çalışmaya ancak Eylül ortası gibi çalışmaya başlıyacağımızı düşürsek yabancı transferi için Eylül ortasına kadar sabretmemiz sezon hazırlıkları açısından ciddi bir handikap oluşturmaz sanırım.GSTV'deki programda Ömer Yalçınkaya da epey ucu açık konuştu "sezonun başlamasına iki aydan fazla var "demişti.Gerek olursa bir süre daha bekleriz sanki.

Rus basınında Hodge için Eurocup'daki rakibimiz Volgorad'ında ismi geçiyormuş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri