• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim transfer durumunuzla ilişkili olduğu için buraya yazıyorum Rowland yıllık 450binden Hapoel ile 2 yıl anlaştı deniyor.Hodge için en kararlı gözüken kapı kapandı sanki.Pana'nın da öncelikli tercihi değil Hodge ki Pananın zaten asıl planı 1 numara almak da değil.Dentmon Huwrtas derken Hodge mu olacak acaba bize ?

Dentmon bizde tutarsa fark yaratir. Bir üst seviyeye cikariz. dorsey de gelirse lasme ile pota altinda cin seddi kurmus oluyoruz ama bu adamlari hücumda oynatacak oyuncu lazim bu da dentmon olur mu bilemedim. Semih de dorsey gelirse sacma olur sanki.

Dorsey, Huertas ya da Dentmon gelirse kısa pozisyonunda atletizm ve skor eksiği ortaya çıkar mı? Eğer guard pozisyonunda 2 yabancı kullanırsak pota altını Semih Ersin şeklinde kapatabilir miyiz?

Dorsey-Huertas olsa bile skor sıkıntısı yine çekeriz bence 2 numaraya skor yönü kuvvetli lofton tarzı biri gerekli 4 numaradan da skor katkısı bu sene için fazla olmayacaktır.

Bu nikos varlas menajer güdümlü bir arkadaştır. Ha keza sportando da aynı durum var. Örnepin Mavrokefalidis için bi dünya takım yazdılar, en son çin dediler ama adam bi anda aek ya gitti.

Benzer numarayı bize lasmede cektiler. Tyus khimki pao falan derken bi günde efes e gitti.
Demek istediğim bu adamlar üzerinden dönen bir oyuncu spekülasyonu ve fiyat artması var.
Bence dorsey unutulmuş bi isimdi piyasada, şimdi bi cilalama çalışması var gibi geliyo bana.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Daçka McCollum ile temastaymış. Dentmon u filan cepte tutmak yerine imkan varsa zorlamak lazım. Huertas ı beklemek ciddi risk, çünkü Avrupa da guard pazarı dar ve Ergin Hoca yüksek potansiyelli guardların bulunduğu ama yüksek risk taşıyan G Amerika, Porto Riko, Meksika vs... veya Asya pazarına bakmaz.

Diğer yandan burada kurulan bazı kadrolar da çok garip! Hodge-Dyson veya Dentmon-Dyson nasıl bir rotasyon? Sete set hücumda ne yapacak takım? Biri de Stimac-Benson çok iyi olur biri kalıplı diğeri atlet olur demiş ama bu oyuncuların ikisi de kalıplı, uzun ama öne çıkan atletik bir yapıları yok.

Banvit in aldığı Murat Kozan ı da çok merak ediyorum. Geçtiğimiz yıl istatistiklerini görmüştüm, Fransa da pek süre alamıyordu ama bu uzun yokluğunda iyi iş çıkarabilir.

[h=1]
‘Galatasaray Dorsey ve Dentmon’a teklif götürdü’

<tbody>
[TD="class: text3, align: right"]11 Ağustos 2015[/TD]

</tbody>
[/h] [TABLE="class: tools"]
<tbody>[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
</tbody>[/TABLE]
Galatasaray için iki ciddi iddia Eurohoops’tan geldi.
Sarı – Kırmızılılar’ın Dorsey ve Dentmon için teklif sunduğu iddia edildi.
Haberde ayrıca Galatasaray’ın Huertas ile hala ilgilendiği öne sürüldü.

Dorsey, Huertas gelirse Bartemeu acil bir toplantıyla bizi Euroleague'e alsın. Eurocup'la falan uğraşmanın anlamı yok.

Bu arada bu oyunculara kesinlikle teklif yapmışızdır.Kaldı ki Huertas'ı yönetici doğruladı.Yani haberler uydurma değildir. Ancak menejerlerin bu teklifleri sızdırması söz konusu. Adamların kendi oyuncularının piyasasını yükseltmek için teklifleri deşifre etmeleri de gayetle normal

Dorsey gelirse pota altı gerçekten korkutucu olur. Huertas beraber bu sene olabilecek en iyi kadroyu kurmuş oluruz. Ben yine sabırlı olma taraftarıyım, Ergin hoca bence gayet işini biliyor, güvenim tam. 2 yabancı transferinden sonra 2 yerli alırsak tamamdır ama 1 de yeterli olabilir.

Huertas - Şafak
Sinan - Göksenin
Micov - Schilb
Green - İzzet - Ege
Lasme - Dorsey

Acayip bi kadro oldu. Emir gelse gerçekten çok güzel olur. Bu arada Rowland da anlaşmış gelmediğine gerçekten çok sevindim.

Lasme 2 yıl önceki pana-oly şampiyonluk serisinde süperdi. Resmen tek başına savaşıyordu. Efeste ki performansı bence yanıltıcı. Çünkü bu yılki efes resmen çorba oldu. Gard rotasyonu olsun, sık sık oyuncu değişikliği olsun. Birde Lasme tarzı oyuncular atmosferden beslenir. Dolu salonda bence Ndog dan sonra özlediğimiz pota altı oyuncumuz olacaktır.
Şayet Dorseyide alırsak pota altımız kağıt üzerinde çok güzel olacaktır. Bu forumda benim gibi çok sayıda antiErcegci olduğunu biliyorum :) Dorsey+Lasme bize ilaç olacaktır. En önemli hamlemiz bence gard pozisyonu. Dengeli bir gard hamlesi bizim sezona umutla bakmamızı sağlayacaktır. Türk oyuncu transferine gelirsek Serhat bence bizim takıma çok uygun. Artık tecrübeli ve eli titremeden şutu gönderiyor. Semih konusunda tereddütlerim var. Ama fazla alternatif olmadığından oda olursa eğer hocanın da etkisiyle inşallah faydalı olacaktır. Son olarak keşke Semih yerine Oğuzu elimizden kaçırmasaydık. Hücumda bize derinlik sağlardı....

Çok ümitli değilim açıkcası ancak yazıldığı gibi Dorsey + Huertas / Dentmon / Hodge üçlüsünden biri gelirse, yönetimi basketbol konusunda ayakta alkışlarım, kombine bile alabilirim o derece.

Sen genede al kombineni şöyle güzel kaliteli formalar üretirlerse bence süper olur

Lampe, kariyerime Çin, Türkiye ya da Çin'de devam edeceğim demiş. Valencia'dan güzel bir teklif almış ama önceliği değilmiş

Basketfaul'de Semih NBA'i zorlayacak diyor tekrardan.Acayip bilgi kirliliği var

Sinan - Micov - Schilb - Goksenin - Safak - Izzet - Caleb Green - Lasme - Ege hali hazirda 9 oyuncumuz var bu dar bogazda 12 oyuncuyu gecmeyecegimizi tahmin etmek zor degil...

Bir yabanci pivot ve yabanci oyun kurucuda gelirse 11 oyuncu oluyoruz..

Yasli falan, eski formundan uzak ama Kerem Tunceriyi isterdim gereken zamanlarda oyunu kontrol edebilirdi..

Kerem gittigine gore ve 6 yabanci hakkimziide kullandigimizdan dolayi. (7.yabanci alacgimizi zannetmiyorum en azindan sezon basinda). Oyun kurucu eksikligimizi cozecek tek bir oyuncu var oda Emir Preldzic..
Emirin oyun kurucu olmadigini biliyorum ancak Safagin sahada oldugu zamanlarda Safak -Sinan - Emir kisa rotasyonu yeterli olacaktir..

Dentmon - Dunston - E.Preldzic alirsak cok iyi olur

Sinan - Micov - Schilb - Goksenin - Safak - Izzet - Caleb Green - Lasme - Ege hali hazirda 9 oyuncumuz var bu dar bogazda 12 oyuncuyu gecmeyecegimizi tahmin etmek zor degil...

Bir yabanci pivot ve yabanci oyun kurucuda gelirse 11 oyuncu oluyoruz..

Yasli falan, eski formundan uzak ama Kerem Tunceriyi isterdim gereken zamanlarda oyunu kontrol edebilirdi..

Kerem gittigine gore ve 6 yabanci hakkimziide kullandigimizdan dolayi. (7.yabanci alacgimizi zannetmiyorum en azindan sezon basinda). Oyun kurucu eksikligimizi cozecek tek bir oyuncu var oda Emir Preldzic..
Emirin oyun kurucu olmadigini biliyorum ancak Safagin sahada oldugu zamanlarda Safak -Sinan - Emir kisa rotasyonu yeterli olacaktir..

Dentmon - Dunston - E.Preldzic alirsak cok iyi olur

Efesten nasıl alıcaz Dunstonı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri