• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dorsey hayırlı olsun diyebilir miyiz?

Dorsey hayırlı olsun diyebilir miyiz?

Diyebiliriz sanırım ..Kendisine mail atmıştım dün akşam..Duyduğuma göre Galatasaray teklif yapmış ama Dorsey 900 bin dolar istemiş yazmıştı.Heralde sonraki pazarlıklarda durum değişmiş..

Misko da açıkladı

Dorsey hayırlı olsun sırada Huertas kaldı türkte semihi alır kapatırız :-)

İ.şenol da yazdı hayırlı olsun. Müthiş hamle çok şükür şimdi sıra guardda

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İsmail Şenol'da yazdı..Hayırlı olsun!!! 650 bine alındıysa muhteşem...

İsmail Şenol'da yazdı şimdi.

Joey Dorsey hayırlı olsun o zaman.
Tamamen Ergin Hoca'nın başarısı. Lasme - Dorsey.

Tutmayın ağlıyorum

Dorsey Lampe ikilisi final 4 takımı düzeyinde oldu. PG ile birlikte favori haline gelebiliriz.

Huertas gelirse bu ikili Arroyo- Furkan ikilisinden daha çok iş yapar

Vay be ,cidden çok sevindim.

Emeği geçen herkese teşekkürler,bu sıkıntıda Lasme-Dorsey'den iyisi olamazdı.

Şu kadroda tek eksik kaldı şimdi.
Huertas'ta geldi mi bomba olur resmen.

Patrick Young'dan sonra ancak Dorsey doldururdu o boşluğu

650 bin dolara Dorsey'i bitiren gelsin yuzume yuzume vursun bee.

Dorsey gerçekten güzel oldu. Şimdi semihe de ihtiyaç kalmadı bence. Artık tek sıkıntımız yabancı pg ve türk sg.

Günde 50 defa foruma girip çıkıyorum. Bu nasıl bir transfer sezonuydu arkadaş yüzümüz gülmedi. Tam bir kaos ortamı. Hoca milli takımda, yönetici belli değil. Piyasa düşecek diye bekle dur. Piyasa da oyuncu kalmadı. Alacağımız oyuncuların tamamı riskli kategorisinde. Trabzonspor lig bitmeden kadroyu kurdu. Daçka desen çok sağlam geliyor. Bjk bile bütçesine göre doğru hamleler yaptı. Gaziantep bütçe/isim anlamında iyi işler yaptı. (Efes ile Feneri saymıyorum bile). Ligde bizim kadar belirsizlik yaşayan başka bir kulüp yok. Son yıllardaki en ilginç başkanımızda cabası. Bakalım neler olacak ilerleyen günlerde....

650 bin dolar gerçekten doğruysa olağanüstü iş vallaha geçen seneden daha az bütçeyle daha iyi bir takım oluyoruz

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri