2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Günde 50 defa foruma girip çıkıyorum. Bu nasıl bir transfer sezonuydu arkadaş yüzümüz gülmedi. Tam bir kaos ortamı. Hoca milli takımda, yönetici belli değil. Piyasa düşecek diye bekle dur. Piyasa da oyuncu kalmadı. Alacağımız oyuncuların tamamı riskli kategorisinde. Trabzonspor lig bitmeden kadroyu kurdu. Daçka desen çok sağlam geliyor. Bjk bile bütçesine göre doğru hamleler yaptı. Gaziantep bütçe/isim anlamında iyi işler yaptı. (Efes ile Feneri saymıyorum bile). Ligde bizim kadar belirsizlik yaşayan başka bir kulüp yok. Son yıllardaki en ilginç başkanımızda cabası. Bakalım neler olacak ilerleyen günlerde....

Bu sözlerin peşine DORSEY:) Ben eleştirmeye devam edeyim belki Huertas ta açıklanır:)

Dorsey harika transfer kesinlikle. Her yönden müthiş bir savunma gücü. Dorsey & Lasme ikilisi şuan bence Avrupa'daki en iyi savunma ikilisi oldu. Ancak, bence ikisini aynı anda kullanmak yerine Green'i 4, Dorsey'i 5 başlatıp, Lasme'yi joker gibi kullanmak hücum/savunma dengesi için daha doğru olacak.

Huertas da gelirse görece düşük bütçeyle müthiş kadro oluşmuş olacak.

Dorsey harika transfer kesinlikle. Her yönden müthiş bir savunma gücü. Dorsey & Lasme ikilisi şuan bence Avrupa'daki en iyi savunma ikilisi oldu. Ancak, bence ikisini aynı anda kullanmak yerine Green'i 4, Dorsey'i 5 başlatıp, Lasme'yi joker gibi kullanmak hücum/savunma dengesi için daha doğru olacak.

Huertas da gelirse görece düşük bütçeyle müthiş kadro oluşmuş olacak.

Dunston - Tyus ikilisi de oldukça iyi..Efes'le maçlarımız 18-17 falan biter artık heralde :)

Benim yönetim hakkında daha önceki yazılarım nedeniyle bazı arkadaşlar küfür,hakaret ettiler ve hatta benim için FB olduğumu ima edenler oldu. Şu an bakıyorum kadro iyi oldu diyenler var. Ben yine söylüyorum; yönetim iyi niyetli çalışıyor, geçmiş borçları ve hataları düzelttirmesi için uğraşıyor. Belki sizin için önemli olmayabilir. Galatasaray futbolda takımı avrupa kupalarına katılmayabilir borçları nedeniyle.Bütçeyi aşmamak ve sezon içi ödeme sıkıntısı çekmemek için çalışıyorlar. Ülkedeki belirsizlikler nedeniyle sponsor firmalar geri çekiliyor anlaşmalardan. Tabi şimdi ben bunları yazdım diye küfür,hakaretler devam edecek. Ama benim için kişiler değil galatasaray'ın başarısı önemlidir .İnş sezon sonunda hem erkek takımı hemde bayan takımı sampiyon olur; avrupada da derece yapar da hakaret eden arkadaşların yüzleri kızarır inş.

Valla muthis bi transfer oldu ya, nerdeyse kalkip oyniyacam :))

Semih falan gelmesin artik aman butceyi asmayalim. Dar rotasyon yapalim gerekirse genclere 3-5 dakika verelim ama butce asilmasin, odemeler zamaninda yapilsin, takim ici huzur olsun.

Dentmon - Safak
Sinan - Goksenin
Micov - Schilb
Green - Izzet - Ege
Lasme - Dorsey

Dentmon agirdan alirsa Hodge, sezon icerisinde de bir tane comboyla muazzam olur.

Benim yönetim hakkında daha önceki yazılarım nedeniyle bazı arkadaşlar küfür,hakaret ettiler ve hatta benim için FB olduğumu ima edenler oldu. Şu an bakıyorum kadro iyi oldu diyenler var. Ben yine söylüyorum; yönetim iyi niyetli çalışıyor, geçmiş borçları ve hataları düzelttirmesi için uğraşıyor. Belki sizin için önemli olmayabilir. Galatasaray futbolda takımı avrupa kupalarına katılmayabilir borçları nedeniyle.Bütçeyi aşmamak ve sezon içi ödeme sıkıntısı çekmemek için çalışıyorlar. Ülkedeki belirsizlikler nedeniyle sponsor firmalar geri çekiliyor anlaşmalardan. Tabi şimdi ben bunları yazdım diye küfür,hakaretler devam edecek. Ama benim için kişiler değil galatasaray'ın başarısı önemlidir .İnş sezon sonunda hem erkek takımı hemde bayan takımı sampiyon olur; avrupada da derece yapar da hakaret eden arkadaşların yüzleri kızarır inş.

Sezonu beklemek lazım hocam..Ödemeler düzgün yapılırsa kimsenin şube özelinde bir şey söylemeye hakkı olmaz...

Demek ki paniğe gerek yokmuş sakin biraz. Telaş yaptınız schilb açıklandı, öldük bittik dediniz Dorsey açıklandı.. Bu arada eurocup a rağmen bu kadro kuruldu.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Lampe hiç gündemimizde olmamış bu arada. Bjk ilgileniyormuş lampe ile. Duyumcular noldu bu arada hahaha

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kim ne derse desin bu yönetim fiyaskodan öteye geçemez benim gözümde.
Adayken vaat vermek kolay göründü galiba bu adamlara. Boş boğazlık yaparak salladılar.
Burada tebrik edilmesi gereken bir kişi var ise o da Ergin Ataman'dır tek başına.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...