2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kim ne derse desin bu yönetim fiyaskodan öteye geçemez benim gözümde.
Adayken vaat vermek kolay göründü galiba bu adamlara. Boş boğazlık yaparak salladılar.
Burada tebrik edilmesi gereken bir kişi var ise o da Ergin Ataman'dır tek başına.

Haklısın Berkay eleştirilecek şeyler oldu ve o olay özelinde eleştirmekte gerekli ama biraz da eksiyi de artıya koymak lazım..

1)Ergin Hoca'nın tutulabilmesi (başlı başına bu bile bir olay)
2)Yılardır asalak olarak geçinen birçok adamın klüpten temizlenmesi
3)Domercant'ın bile borçlarının durduğu bir dönemde bu kadar önemli isimlerin alınabilmesini direk bir kenara da koymamak gerekli bence...

Sonuçta basketbol anlamında muhteşem yönetimlere alışık bir taraftarda değiliz...

Yine de düşünceme soru işareti koyuyorum ve sezonu bekleme kararım var..Ödemelere bakacağım, yapılırsa düzgün bir şekilde benim için basketbol açısından başarılı bir yönetimdir....Bu hata yapıldığında eleştirmeyeceğim anlamına da gelmez tabii...

En başından beri Ergin Hoca'ya güveniyorum dedim dedim ve gerçekten şu kadro beni haklı çıkardı. Ergin Hoca'ya sonsuz teşekkürler. Olası PG transferleri Huertas ve Dentmon. Huertas gelirse Serhat, Dentmon gelirse Emir'i istiyorum. Eğer dediğim şekilde olursa ne organizasyon eksikliği yaşarız ne de şutör eksikliği ikisine de fitim ama şahsi fikrim Huertas/Serhat ikilisi.
Çok güzel oldu ya, gerçekten çok mutlu oldu. Genel olarak beğenilmeyen Göksenin/İzzet/Green transferleri de gerçekten beklenilen performans gösterirse çok güzel olacak. Green ve özellikle İzzet'ten iyi performanslar bekliyorum. Göksenin benim için soru işareti ama umuyorum o da en azından ruhunu ortaya koyar. :)

Şiir gibi kadro kuruyor reis. Hem de bu paralara. Eskiden Türkiye'nin en iyi kadro mühendisi derdim, değiştiriyorum. Avrupa'nin en iyi kadro muhendisi.

Obra efendinin hiç ettiği 30 milyon eurolar Ergin hocaua verilse takımı Nba play offlarina sokar, net

İsmail Şenol un "Galatasaray nba in kadroları kurulduktan sonra transferde ilerleyecek" cümlesini unutmuşuz bi an.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Haklısın Berkay eleştirilecek şeyler oldu ve o olay özelinde eleştirmekte gerekli ama biraz da eksiyi de artıya koymak lazım..

1)Ergin Hoca'nın tutulabilmesi (başlı başına bu bile bir olay)
2)Yılardır asalak olarak geçinen birçok adamın klüpten temizlenmesi
3)Domercant'ın bile borçlarının durduğu bir dönemde bu kadar önemli isimlerin alınabilmesini direk bir kenara da koymamak gerekli bence...

Sonuçta basketbol anlamında muhteşem yönetimlere alışık bir taraftarda değiliz...

Yine de düşünceme soru işareti koyuyorum ve sezonu bekleme kararım var..Ödemelere bakacağım, yapılırsa düzgün bir şekilde benim için basketbol açısından başarılı bir yönetimdir....Bu hata yapıldığında eleştirmeyeceğim anlamına da gelmez tabii...

Katılıyorum.
Bir yapıyı oluşturmakla o yapıyı, süreci yönetmek arasında dağlar kadar fark var. Daha önce bir çok örneğini de yaşadık.
Murat Özyer ve Ergin Hoca konusunda tamamen aynı görüşteyim.

Bekleyip sezon içerisinde değerlendirmekte fayda var.

Ödemeler yapıldığı takdirde basketbol özelinde artık her şey teknik kadronun elinde ki böyle olan durumlardan 1 şampiyonluk, 1 EL'de f8 çıkardık. Diğer sezon malumumuz..

Hocanın benim gözümdeki en önemli hareketi yerli sıkıntısı çekeceğimizi bile bile Ender ve Kerem'e yol vermesi. Birileri örnek alır diyeceğim de, nerde..

Şu an için Huertas transferi olmazsa olmaz. Lasme ve Dorsey gibi ikili oyunlarda Avrupa'nın en başarılı uzunlarından ikisini aldıktan sonra bunu işlemek için Huertas şart. Elde Lasme ve Dorsey varsa oyun planı ikili oyunlar üzerine inşa edilir ve daha sonra high pick'te ilk pasla beraber doğru alan paylaşımı yapılarak pozisyonlar üretilir. İkili oyunları hala Avrupa'da elit düzeyde oynayan bir guard Huertas. Ayrıca Lasme ve Dorsey biraz hücum potansiyeli düşük oyuncular , bu oyuncuları maç içinde işin içine dahil etmek hücum gücünü artıracağı gibi takımı da ayrı havaya sokacak.

Diğer bir yanı Ataman takımları için saha içi- saha dışı liderler çok önemlidir. Ataman saha içinde takımıyla aktif ilgilenen , saha içinde ince işçilik yapan bir koç değil. O planını önceden hazırlar ve gerisini saha içi liderine teslim eder. Sahada, antremanda, medyada vs herkesin kabul edeceği bir lider mutlaka gerekli.

Huertas gelirse harika rotasyon kurulmuş olacak birkaç soru işareti dışında. Schilb-Micov ikilisinden birisi yerine set şutörü tercihi daha mantıklı bir tercih olacaktı benim görüşüme göre ancak transferde sürekli anlık gelişmeler olabiliyor. Green'in 4 numaradaki performansı saha içi yerleşimi ve hücum kalitesi anlamında kilit durumda. P&P oyunlarının yüzdesi ve guarda'a göre konumlanacağı alana bağlı olarak hücum kalitemiz ve spacing'imiz artacak.

Dorsey hayırlı olsun.
Semih'e vereceğimiz parayi Huertas ve yerli sg'ye harcayalim.

Huertas-Şafak
Sinan-Schilb-Göksenin
Micov-Serhat
Green-Izzet-Ege
Dorsey-Lasme

Ödeme sorunu olmazsa müthiş bir kadro kurmuş oluruz.
Şimdi kopta gel Huertas :)

Guard Huertas olacak buraya yazıyorum. İsmail Şenol zaten Huertas ı beklediğimiz yazmış. O da nba den kontrat almayacak büyük ihtimal.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Lasme-Dorsey pota altına bak aman Allah'ım. Sanırım yakın dönem tarihimizin en iyi pivot rotasyonunu kurduk.Ve isimler 4/5 oynayabiliyor aynı anda.

Tek sıkıntı oyun kurucu, + yedek kısa şutör.

Huertas-Şafak
Sinan-Schilb-Göksenin
Micov-Serhat
Caleb-Izzet-Ege
Lasme-Dorsey

harika olur.

Fener de geçen sene rüya takım idi sonuç ortada ne oldular gördük?

O yüzden transferler güzel ama takım olmak önemli bu konuda güvendiğim tek isim Ergin Hoca

paraları da ödendi mi yüzümüz gülecek inşallah

Bence Semih şu ortamda gereksiz, gelse hayır demem ama kısa transferi daha öncelikli olmalı.

Gelecek bi PG transferi yanında şutör 1-2 oynayabilen transfer olsa mükemmel olur. Emir'in olması onu joker yapar o yüzden onu çok istiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...