Cogito
0
Huertas da gelirse nefis kadro olacak, Dentmon ile anlaşacağımız haberleri yalan bu arada.
Pg için ismi çok geçmyen alternatıfler de var mı acaba ?
Huertas da gelirse nefis kadro olacak, Dentmon ile anlaşacağımız haberleri yalan bu arada.
Kim ne derse desin bu yönetim fiyaskodan öteye geçemez benim gözümde.
Adayken vaat vermek kolay göründü galiba bu adamlara. Boş boğazlık yaparak salladılar.
Burada tebrik edilmesi gereken bir kişi var ise o da Ergin Ataman'dır tek başına.
Haklısın Berkay eleştirilecek şeyler oldu ve o olay özelinde eleştirmekte gerekli ama biraz da eksiyi de artıya koymak lazım..
1)Ergin Hoca'nın tutulabilmesi (başlı başına bu bile bir olay)
2)Yılardır asalak olarak geçinen birçok adamın klüpten temizlenmesi
3)Domercant'ın bile borçlarının durduğu bir dönemde bu kadar önemli isimlerin alınabilmesini direk bir kenara da koymamak gerekli bence...
Sonuçta basketbol anlamında muhteşem yönetimlere alışık bir taraftarda değiliz...
Yine de düşünceme soru işareti koyuyorum ve sezonu bekleme kararım var..Ödemelere bakacağım, yapılırsa düzgün bir şekilde benim için basketbol açısından başarılı bir yönetimdir....Bu hata yapıldığında eleştirmeyeceğim anlamına da gelmez tabii...
İsmail Şenol un "Galatasaray nba in kadroları kurulduktan sonra transferde ilerleyecek" cümlesini unutmuşuz bi an.
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi