2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Joey Dorsey'i Eurocup takımında oynamaya ikna etmek müthiş hamle. Üstelik bu işi 650.000 dolara bitirdiğimizi hesaba katarsak başta Ataman ve yönetim kocaman bir alkışı hak etti. Maçlarımız smaç ve blok festivali olmaya aday. Bu hamlenin NBA'den arzu ettiği kontratı bulamaması halinde Huertas'ın gelişini kolaylaştıracağını düşünüyorum. Bu sene kombine alınır.

Huertas - Safak
Schilb - Sinan - Goksenin
Micov - Preldzic
Green - Ege - Izzet
Lasme - Dorsey

mi?

Huertas - Safak
Sinan - Transfer - Goksenin
Schilb - Micov
Green - Ege - Izzet
Lasme - Dorsey

mi?

Bence Eurocup'ta onemli maclar oncesi sezon ortasinda 7. yabanci hakkimizi kullanmak daha dogru olabilir.

Gerci olurda Preldzic gelirse onu alip, sezon ortasinda yabanciyi daha rahat secebiliriz Huertas'a back up yada net bi sutor 2 numara.

huertas da kesinleşirse ataman ile şampiyonluğu zorlanmadan kazanırız.çok iyi bi takım kurdu koç ama guard rotasyonuna 1 isim daha mı alsak?

Benim öğrendiğim Huertas'tan haber almadan başka bir alternatif yok. İlk ve en güçlü opsiyon. Zaten bu uzun transferlerinden sonra sonuna kadar zorlayıp beklemeliyiz bence.

Dorsey'den sonra Huertas da gelirse sadece Eurocup'un değil ligin de ciddi favorisi oluruz.Kısa pozisyonuna da Serhat ya da Emir'den biri alınmalı.

Güveniyoruz. Güzel günler yakında..

attachment.php

Ekli dosyalar

• B7gJ0xLCEAAtDg1.jpg
    B7gJ0xLCEAAtDg1.jpg
    65.1 KB · Görüntüleme: 240
Dorsey hamlesi müthiş oldu
Bir de huertas gelirse lig ve Avrupa için zirveyi zorlarız. Yerli rotasyon içinde Semih, Serhat, Emir ya da Ersin den en az birini kadromuza katacağımızı düşünüyorum.

Güzel günler göreceğiz
Güneşli günler...

Dorsey ve Lasme pota gostermezler. Bir de Huertas olursa tadindan yenmez.
Cok degisken bir kadro oluyor. Herkes 2 mevki de oynayabilecek kapasitede.
Lasme 4-5
Izzet 3-4-5
Micov 3-4
Schilib 2-3
Goksenin 2-3
Sinan 1-2
Dorsey 5
Greeb 4
Safak 1
Ege 4
Huertas 1 insallah gelir

Huertas Lasme ve Dorsey e 2 li ounlar ile sayi krali yapar.

Keşke İzzet yerine Semih Erden'i alsaydık. Lasme'yi daha çok 4 numaralı pozisyonda kullanır pota altında daha çok alternatif yaratabilirdik.

Micov-Schilb ikisinden birisinin yerine daha 2 özellikleri ön planda olan şutör almamız gerekirken ikisini birden kadroya kattık , ben çok iyi geçirdiğimiz şu dönem içinde hata olarak yazabiliyorum bunu.Bunlara ilaveten yine 3 oynayan Emir'e bu istek niye ? Emir'in isteyeceği paralara çıkamayız zaten .

Hesap kitap vakti :) Dolar cinsinden yazsak -tahmini olarak tabi-

Safak 250 bin
Sinan 850 bin
Goksenin 300 bin
Schilb 625 bin
Micov 650 bin
Green 625 bin
Izzet 250 bin
Ege 100 bin
Lasme 1 milyon
Dorsey 700 bin

Su haliyle kadro 5,3 milyon dolar civari ediyor. Teknik kadro maaslarini da ekle etsin 6,3 milyon dolar. PG'ye de maksimum 1 milyon dolar odersek toplam butce 7,3 milyon dolar oluyor. Gayet uygun.

Dar ama gayet kaliteli bir kadromuz olacak. Allah nazarlardan saklasin.

Huertas da olursa üst düzey bir kadromuz olacak. Ama o olmasa da o ayarda bir guard alacağına inanıyorum koçun. Takım kimyası da oturursa ortalığı yıkar geçeriz.

Emir 1den 4e kadar oynayabiliyor. Organizasyon konusunda yardımcı olacak ekstra 1-2 almamıza gerek kalmayacak. Ceza şutlarını da kaçırmaz. Emir'in gelmesi elimizi çok güçlendirir. Ayrıca Izzet 5te oynar gerektiğinde. Schilb'de düşünebildiğiniz her şekilde skor üretir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...