2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir uzun bir kısa alıp transferi kapatırsan en ufak kısa sakatlığında sezon güme gider. 2 kısa alınmalı.

Başından beri bende aynı şeyi düşünüyor ve savunuyorum,yapılan iyi transferlerin anlamlı olması ve hedefe takılmadan ulaşabilmek için biri skorer iki kaliteli guard şart,biri potansiyelli genç yabancıda olabilir yeterki alınsın ( Nikolov şu takımda olmalıydı elimizdeki yeteneği kaçırdılar ) o zaman hedeflerin zirvesi için yorum yazabiliriz. ;)

Semih tamamiyle bir yerlerden kontrat almak için oynuyor,Semih'e yüklenen değer çok fazla,şu saatten sonra da gelmesine gerek yok onun isteyeceği paralar belli o paralara maksimum 10 15 dakika oynayacak biri için vermeye gerek yok.Lasme Dorsey 40 dakika kapatır orayı.

Huertas'ın da geldiğini düşünürsek skorer bir isim dışında çok eksik kalmıyor.Sıkışan anlarda nasıl skor yapacağız onu da görürüz.

• [h=4]<cite class="fn" style="margin: 0px; padding: 0px; border: 0px; vertical-align: baseline; float: left; width: 627.1875px;">Cem Senturk</cite>[/h]Hello David..First of all big thanks to you..You are one of the few reliable source for European basketball… I am Galatasaray fan and glad you see my team number 1 favorites of Eurocup , but i think PG is also important to get there ..I think Huertas fits current Gala roster very much ? Any devolepments about him? Are there any other candidates for PG position? Any other transfer rumuours u heard about Galatasaray?..Thanks again and please keep up the good work..

• [h=4]<cite class="fn" style="margin: 0px; padding: 0px; border: 0px; vertical-align: baseline; float: left; width: 533.1875px;">David Pick</cite>[/h]Cem,
      Thank you for your kind words. I love my Turkish followers. Some are childish and just trolls, but others are real cool. This one dude even made me GM of Galatasaray, so that’s cool.
      As for your Q, I agree that the PG is missing piece for Gala, but this has to be a tactical and perfect fit for the team. Gala’s front court are great at p’n’r so I would like to see a pass-first PG sign with the team. On the other hand, with Lasme and Dorsey, someone is going to have to carry the scoring load, so from that regard a guy like Justin Dentmon makes sense. However, Dentmon left VVG and Huertas left U1st after both were given promises by Octagon to land an NBA deal. It doesn’t like that is working out for them, and Dentmon isn’t interested in playing overseas since he turned down a $1m-plus deal in China. He might have a change of heart soon and sign in Europe or China, but the best fit for Gala would be Walter Hodge. I like him a lot and I think goes hard at both ends of the floor.

Paylaşmaya değer mi pek bilemedim ama karar sizin...Pick'e PG özellikle Huertas konusunda bir gelişme olup olmadığını, başka aday varsa kim olduğunu ve ona göre kim olmalı diye sordum...

Oda, takımda harika bir önalan rotasyonu olduğunu pas öncelikli bir oyuncuyu takımda görmek isteyeceğini ama uzunlar Dorsey ve Lasme olunca skor yükünü çekebilecek bir PG'ında mantıklı olabileceğini bu bakımdan Dentmon'ında akla yatkın olduğunu...
Dentmon'ın VVG'yi Huertas'ın U1st'yi bırakıp Octagon'la anlaşma sebebinin NBA'de anlaşma sözü almaları olduğunu..Ama bunun büyük ihtimalle mümkün olmadığını
Dentmon'ın ülke dışında oynamaya sıcak bakmadığını hatta Çin'den gelen 1m dolarlık teklifi reddetiğini...Ancak yakında fikrini büyük ihtimalle değiştirmek zorunda olduğunu..
Ona göre, bize en çok uyan oyuncununda Hodge olduğunu..Çok beğendiğini oyunun iki yönünde de çok başarılı bulduğunu söylemiş...

Benim yönetim hakkında daha önceki yazılarım nedeniyle bazı arkadaşlar küfür,hakaret ettiler ve hatta benim için FB olduğumu ima edenler oldu. Şu an bakıyorum kadro iyi oldu diyenler var. Ben yine söylüyorum; yönetim iyi niyetli çalışıyor, geçmiş borçları ve hataları düzelttirmesi için uğraşıyor. Belki sizin için önemli olmayabilir. Galatasaray futbolda takımı avrupa kupalarına katılmayabilir borçları nedeniyle.Bütçeyi aşmamak ve sezon içi ödeme sıkıntısı çekmemek için çalışıyorlar. Ülkedeki belirsizlikler nedeniyle sponsor firmalar geri çekiliyor anlaşmalardan. Tabi şimdi ben bunları yazdım diye küfür,hakaretler devam edecek. Ama benim için kişiler değil galatasaray'ın başarısı önemlidir .İnş sezon sonunda hem erkek takımı hemde bayan takımı sampiyon olur; avrupada da derece yapar da hakaret eden arkadaşların yüzleri kızarır inş.

( Ben yine söylüyorum; yönetim iyi niyetli çalışıyor, geçmiş borçları ve hataları düzelttirmesi için uğraşıyor. Belki sizin için önemli olmayabilir. Galatasaray futbolda takımı avrupa kupalarına katılmayabilir borçları nedeniyle. )

Sizinde anlamak istemediğiniz hususlar var demekki,mevcut yönetim genel anlamda Camiayı ve kulübün mali dinamiklerini vede gelir getirecek potansiyeli doğru kullanamadığı ve yönetemediği için eleştiriyoruz sizde bunu anlayın artık.Sosyal medya üzerinden takip ettikleri halde taraftarın,yeterki girişimde bulunun proje üretin yardım isteyin biz hazırız mesajına ve çağrısına rağmen hiç bir şubede kulübü rahatlatıp nefes aldıracak tatmin eden girişim yapmadılar genelde taraftarı hedef aldılar ve yanlışın en büyüğünü bu hususta yaptılar.

Hem proje üretmeyecekler hemde yalanla dolanla taraftarı aptal,geri zekalı yerine koyarak kandırıp oyalamaya çalışıyorlar,taraftarı 90'lı ve 2000'li yılllardaki gibi uyduruk gazete haberleri mantığıyla yöneteceklerini vede kandıracaklarını sanıyorlar hala,bu mantıkla ve zihniyetle günümüzün çok güçlü olan sosyal medya gerçeğini inkar ederek ve hem bilerek hemde bilmeyerek yaptıkları hataların çabuk farkedilmesine rağmen aynı yanlışlarda ısrar ve inat ederlerse vede böyle hareket etmeye devam ederlerse en ağır eleştirilerin en alasını hak ederler.

Kabül etsenizde etmesenizde kulüp tarihinin en kötü yönetimiyle karşı karşıyayız,daha seçilmeden yalan vaadlerle seçilip yalancılıkları ortaya çıkmış ve 1-2 ayda miyadlarını doldurmuşlardır sonra istedikleri kadar telafi etmeye çalışsalarda İnsanların zihinlerinde hep soru işareti ve kuşku olacaktır bunada kendileri sebep olmuşlardır sonuçlarınada katlanacaklar,sizlerde savunurken bu gerçekleri göz önüne alarak savununki yönetimin gönüllü trolleri olmadığınızı belli edin buda size kalmış. ( Yapılan iyi işleri inkar edemeyiz ama bu yerleştirdikleri kuşkuları kolay kolayda temizleyemezler buda bir gerçek. )

Serhat cetinin hem fena olmayan bir savunmasi hem de fena olmayan sutu var alinsa cok faydali olur.

Huertas gelirse;
Huertas-Sinan-Schilbb-Micov ana kisa rotasyonu net kötü savunmaci olacak. Ki burayi safak ve gökseninle destekliyoruz. Herseye ragmen bence hem savunma anlaminda hemde kisi sayisi anlaminda sikinti yasayabiliriz gibi duruyor.

Savunmada birebirde yenilmeme üzerinden degilde adam degismeli savunmalar yapabiliriz.

Green-izzet-ege 4 numara rotasyonu da savunmaci bir rotasyon gibi gözükmüyor, burasi ribolarda da sorun yasar.

Bir tek 5 rotasyonu cok cok iyi savunmaci oldu. Bildigin çin seddi öreriz pota altina ama tüm takimin defolarini kapatmaya yetecek mi?
Ribaundlarda schilbbin katkisi önemli çünkü 4 numaradan cok katki alamayacagiz ordan.(gerci erceg de ribaund almiyordu-savunma yapmiyordu her türlü ondan iyi olur )

Yani aslinda bir tane daha kisaya ihtiyac var sanki...

Ahahaa. Dursun abiye selam transfere devam :D

Öncelikle Selam (y) Sanki ben transfer istemedim ve azda olsa yapılan doğru işleri inkar edeceğim sahi öylemi sandın ? ;) yinede bazı arkadaşlarında yazdığı gibi transfer yasağı aynen duruyormuş bu yasağın kaldırıldığı resmi olarak açıklanana kadar inanmamaya devam edeceğim,resmi açıklama gelsin o zaman hem inanır hemde seviniriz.;)

İNŞAALLAH sezon içindede ödeme sıkıntıları yaşanmaz malum bu sıkıntıların yaşanmayacağı sözünüde vermişlerdi umarız bu sorunlar yaşanmaz ve geçen sezonun acısını çıkartırcasına :) gönül rahatlığıyla maçları izler vede yorumlarımızı yazarız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...