• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Öyle kadromuz çok iyi deyip uçmaya gerek olmadığı gibi çok kötü deyip karalar bağlamaya da gerek yok.

Kadromuz ligin favorisi diyemem. Ancak abuk sabuk ödeme sorunları olmazsa bu ligde bu kadroyu da elini kolunu sallayarak kimse yenemez, bunu çok rahat söylerim.

green yerine erceg kalsa çok daha tehlikeli şutu olan bir takım oluruz.ipekçi de zor maç kaybedilir.1 numara takviyesi hala çok önemli!

Schilb ilk 5 dakika 8 sayı 1 r 1 as

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bugünün Maciulisi Schilb olacak galiba

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Schillb hic etliye sütlüye karismiyo ne oyunda risk aldi ne sorumluluk aldi. Bizde böyle oynarsa cok kahreder taraftari yeni aradori olur..

Twitter'a yazdıklarımı buraya da yazayım.Schilb tam bir veteran oyuncu kıvamında oynuyor.Topu iyi paylaşan iyi bir organizatörün olduğu takımda yüzdeli oynayıp takımına çok katkı sağlar Schilb...Ama opsiyonel bir oyuncu görüntüsü yok.Eşleştiği oyuncuyu hücumda da savunmada da zorlamıyor.Enerjisi düşük, çok statik.Onu savunan oyuncular resmen aktif dinlenme halinde.Yıl içinde rakip koçlar bunu rahatça aleyhimize değerlendirir.

Yalniz ceklerin schilib uzerinden cizdigi herhangi bir oyun yok. Satoransky cok iyi oyuncu ama takim tamamen ona bagli oynadigi icin karar verici noktasinda o ne isterse o oluyor. Ucuncu ceyrek tek basina oynadi ama schilibi tamamen unuttu oda ritmini kaybetti. Diger oyuncularda cok yetersiz, dogru setup da schilib cok is yapar. Beni dusunduren tek nokta fiziksel temas oldugunda biraz geri adim atmasi oldu. Yoksa oyun zekasi aradori veya pocius dan iki gomlek daha ustun.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sırbistan Çek maçında spiker sürekli Erceg MaccaBİ flörtünden bahsettti ama olmayacak herhalde dedi
bakalım Erceg i tercihi ne olacak dedi

Erceg şuan bizim oyuncumuz mu nedir durumu??

Erceg bosta oyuncu hala bizden aldigi kontrati alamadi hicbiryerde. Ercegi seven biri olarak takimda görmek istemiyorum gercekten savunmada kara delik... greenden hala süpheli olsamda ercegi istemem :D

Burda Blake Schilib'i elestirirken sunuda unutmamak gerek, bu abuk formattan dolayi yaklasik 10 gunde 7'inci macini yapmis oldu. 33 yasinda bir oyuncu icin cok ciddi ve yorucu bir surec cunku. Gene bu gunku mac uzerinden konusucak olursak savunmada genelde eslestigi kalinic 2 sayi 0 asist ile, simonpvic ise 0 sayi 0 assist ile oynadi. Ben bu sezon ciddi anlamda liderlik yapacagini dusunuyorum. Tek soru isareti acaba sertlik gorurse geri adim atarmi.

daha öncede yazdım çek takımını izleyenler dikkat etmiştir Schilb takımın birinci skor opsiyonu değil
yani klüp takımında ki gibi sorumluluk alarak oynamıyor. pozisyon ne gerektirirse zorlamada oynuyor.
ben kesinlikle bizde çok faydalı olacağını düşünüyorum

15 Eylül'de yerli transfer sezonu kapandı sanırım. Bundan sonra yerli oyuncu transferi ancak kiralık olabiliyor.

Ergin hoca açıklama yapmış.Kadrodan oldukça memnun gözüküyor.

Ergin Ataman BSL’de şampiyonluğa oynayacak 5-6 takım bulunduğunu, Galatasaray’ın da bu takımlar arasında yer aldığını söyledi.

Çok dengeli bir takım kurduklarını ve her pozisyonda birbirini yedekleyebilecek iyi oyuncular aldıklarını belirten Ataman şöyle konuştu:

“Bütçemize göre çok iyi bir takım olduğumuzu düşünüyorum. Ligde şampiyonluğa oynayacak 5-6 takım var ve Galatasaray bunlardan biri. Bizden daha bütçeli takımlar olabilir ama ben sahada bir fark görmüyorum. Çok zor bir lig olacağı muhakkak.

Çok dengeli bir takım kurduk. Pota altında Dorsey, Lasme, Green önemli oyuncular. Oyun kurucu McCollum çok skorer bir oyuncu, Şafak Edge de onu tamamlayacak. Sinan Güler ve Göksenin Köksal milli takımda da oynayan çok değerli isimler. Forvetlerimiz de üst düzey oyuncular.”

Erkek basketbol takımına ayrılan bütçe 10.1 milyon TL...Gerçekleşen 8.9 milyon TL....350 bin dolarlık bir boşluk kalmış.

Erkek basketbol takımına ayrılan bütçe 10.1 milyon TL...Gerçekleşen 8.9 milyon TL....350 bin dolarlık bir boşluk kalmış.

3 milyon dolar mi yani kurdugumuz bu takim? Bana pek gercekci gelmedi.

Sponsor harici ayrılan bütçe olsa anlarım,o zaman 6milyon olur.

Bugün yapılan kongredeki açıklanan bilgilere göre erkek basketbola ayrılan miktar 10m$ civarı ve galiba 300bin kadar açık vardı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri