Yüksek kontrat bekliyor. Yoksa kontrat bulamayacak kadar kötü oyuncu degil. 20 atar 20 yedirir takimi savunma defosuna göre kurarsan 20 degilde 10 yersin. +10 kâra gecersin 

McCollum konusunda ben mi fazla şüpheciyim yoksa herkes fazla mı iyimser?
Artı olarak mesela uzunları oyuna sokma ve dışardaki boş adamı görebilme konusunda beklediğimizden iyi. Ama hücumda yüzdesiz atıyor, kötü şut tercihleri var. En güçlü silahı olan penetre sonrası orta mesafe şutunu dengesiz bir şekilde elden çıkarıveriyo ve bu yüzden de düşük yüzdeyle giriyor. Net skorer ama zaten çok top kullanıyor. Son dakikalardaki tercihleri de çok iyi değil.
Yani bence oyununu daha çok olgunlaştırması lazım.
Transfer Dönemi Başlığı yine çok ilgi gördü , artık transfer sezonunun hemen hemen bitişiyle hazırlık maçlarına ve takıma yöneldik. Cem Şentürk ve Kutay Çamcı çok ilgi gösterdi , çok emek verdi yaz boyu. Abiler sizlere özel teşekkür ediyorum , olaylara farklı açılardan yaklaştınız birçok kez.
Arkadaşlar sizden ricam GSBASKET için oyuncu havuzu oluşturabilmek adına yıl içinde http://gsbasket.org/forum/basketbol-dunyasi/101919-oyuncu-havuzu.html başlığını aktif kullanmanız. Bu başlığı doğru biçimde kullanırsak elimizde ciddi veri oluşur , çok daha planlı , kaliteli yorumlar yapmış oluruz diğer yaz sezonunda. Burayı bir depo olarak düşünün , herhangi bir oyuncu mu gördünüz sallayın depoya. Daha sonra bir ara isterseniz beğendiğiniz yönünü yazarsınız. Maç izlerken " ulan ne oyuncuymuş bu ya" veya " bu çocukta iş var " gibi içinizden yaptığımız yorumların dışarı yansıması olsun " OYUNCU HAVUZU" başlığı. Şimdiden teşekkür ediyorum.
Valahi bunu yaparak sanırım daçka ya yaramıs oluruz. Herifler burda yazılanlardan bi kadro kurdular resmen [emoji1]
Şaka bir yana guzel bir düsünce sanirim burasi okunuyordur. Her taraftar bir Scout gibi calişır karari da adam gibi adam Ergin Hocam verir.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Transfer Dönemi Başlığı yine çok ilgi gördü , artık transfer sezonunun hemen hemen bitişiyle hazırlık maçlarına ve takıma yöneldik. Cem Şentürk ve Kutay Çamcı çok ilgi gösterdi , çok emek verdi yaz boyu. Abiler sizlere özel teşekkür ediyorum , olaylara farklı açılardan yaklaştınız birçok kez.
Arkadaşlar sizden ricam GSBASKET için oyuncu havuzu oluşturabilmek adına yıl içinde http://gsbasket.org/forum/basketbol-dunyasi/101919-oyuncu-havuzu.html başlığını aktif kullanmanız. Bu başlığı doğru biçimde kullanırsak elimizde ciddi veri oluşur , çok daha planlı , kaliteli yorumlar yapmış oluruz diğer yaz sezonunda. Burayı bir depo olarak düşünün , herhangi bir oyuncu mu gördünüz sallayın depoya. Daha sonra bir ara isterseniz beğendiğiniz yönünü yazarsınız. Maç izlerken " ulan ne oyuncuymuş bu ya" veya " bu çocukta iş var " gibi içinizden yaptığımız yorumların dışarı yansıması olsun " OYUNCU HAVUZU" başlığı. Şimdiden teşekkür ediyorum.
Selam Oğuzhan bizi onore etmişsin...Bir katkımız olduysa çok mutlu olurum..Asıl ben, sana ve saygısızlığın hakim olduğu internet ortamında bu kadar nadide ve saygın bir paylaşım platformu oluşturmuş tüm site yöneticilerine teşekkür ediyorum...
Yeni projede harika..Herkesin elinden geldiğince katkıda bulunacağından eminim...
Transfer yapmayacgz artik galiba ama turnuvada en çok dikkatimi çeken 3 oyuncu var
1.Charles Kahudi (Fransa) surekli dillendirdigmz "yeni Hawkins" olabilecek potansiyeli sahip gibi, fazla dakika alamadi ama oynadigi surelerde takim savunmasini 1 tık yukari cikardi.
2. Mateusz Ponitka (Polonya) turnuva boyunca Wacinczki daha cok sayi atti ama "Ponitka" perfomasniyla iyi bir teklif alacaktir diye dusunuyoum.
3. Yine yeniden "Seubitis" diyorum baska birsey demiyorum son 2 turnuvada Litvanyayi net olarak tasiyan adam Seubitistir. Oktay Hocayi cok sevmeme ragmen iyi kullanamadigini dusunuyrom takimda. Tam ihtiyacmz olan gizli oyun kurucu keske biz alsaydik cok dusuk bir miktara Zalgirise gitti,dusunsek alirdik galiba..
Yazdgm 3 oyuncuda 2 numara pozisyonunda oynuyor. Kahudi biraz 2.5 numara diyebiliriz. Ozelliklr Ponitkayi cok dusuk bir miktara alabilriiz diye dusunuyrom yoksa benim tercihen siralamam
1. Seubitis
2. Kahudi
3. Ponitka