2016-17 Türkiye Kupası

Sezon başındaki guard sorununu takımın guardlarını göndererek çözen, sezon ortasında kurtarıcı diye transfer ettiği guardı ise kadroya bile almayan Ergin Ataman'ı da tebrik ediyoruz.

Umarım kupayı alırız, ben Ataman'ın şampiyonluğu gözüne kestirdiğini düşünüyorum.

SM-A300H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yanıltmadığın için teşekkürler koç. Bir defa mola almakta geç kaldı ama bunun dışında kusursuz yönetti maçı kenardan. Rotasyonu enfes ayarladı.

Banvit maçında Ankaralı Galatasaraylılara büyük iş düşüyor. Salon dolmalı!

SM-A300H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sanırım bu maçı kazanmamızdaki en büyük sebep Ataman'ın doğru tercih yapıp yabancı hakkını Fitipaldo olarak kullanmaması diyebilirim. Can ve Emir gibi Sinan ile rotasyon yapacak daha tecrübeli oyuncularımız varken Daye ve Diebler'dan vazgeçip Fitipaldo gibi 2.ligde süre alması bile şüpheli biri için yabancı hakkını ziyan etmek zaten çok anlamsızdı.Sanırım hocanın Fitipaldo kararında son Banvit maçının etkisi olmuş

Pleiss yine tertemiz işini yaptı.Alman olsun çamurdan olsun....

Schilb, ne güzel adamsın. İnan sen sayı attığında 5 katı daha çok seviniyorum. Keşke daha genç yaşta olsaydın da seni daha uzun yıllar bu forma ile görebilseydik.

Sinan'ın eleştirlmesinin nedeni boş üçlük dışında kendini harden vs zannedip üçlükler denemesi yoksa çok çok iyi bir drivecı olduğunu herkes biliyor. İyi yaptığı şeyleri sahada, geliştirmeye çalıştığı şeyleri antremanda yaparsa kimse de kızmaz. Sonuçta takımın en önemli 2-3 parçasından biri. Bu arada Emir'in gelmesi iyi oldu Fitipaldoya göre 3-4 gömlek iyi 1 numara oynuyor.

Harun efendi sürekli bir yerlere demeç verdigi için kaçırmış olabilirim açıklamaların dogru oldugunu düşünmüyorum ama sen yinede her fırsatta istifa demekten vazgeç.

Ergin Ataman da bu açıklamanın yalan olduğunu ifade etti. Sene sonu zaten Galatasarayla sözleşmesi bitiyor, neden anlaşsın 1 yıl önceden? Sezon sonundan sonra istediği yere gider zaten. Her fırsatta Harun Erdenaya sallayıp şimdi onun açıklamasını doğru kabul etmek garip. Ergin Atamanın istifasını istemekle her koldan saldırmak farklı şeyler.

Ergin Ataman da bu açıklamanın yalan olduğunu ifade etti. Sene sonu zaten Galatasarayla sözleşmesi bitiyor, neden anlaşsın 1 yıl önceden? Sezon sonundan sonra istediği yere gider zaten. Her fırsatta Harun Erdenaya sallayıp şimdi onun açıklamasını doğru kabul etmek garip. Ergin Atamanın istifasını istemekle her koldan saldırmak farklı şeyler.

Ataman'ın sanki doğruluğun simgesi :) Niye basın toplantısını iptal etti önce onu açıklasın.

Madem Harun'un açıklamalar yalan. Ufuk Hoca Milli takıma gidince niye Koç'un performansı arttı. Kafa ordaydı cünkü.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hoca nın çok büyük performansı olmadı maçta. Hatta hataları bile bayağı vardı. Ama en kritik hatayı, kimse sayı atamazken Bertans çoşmuşken kenara alıp, Birkan'ı oyuna alan Büyük koç Blatt yaptı. Oda bize maçı getirdi.
Yalnız Micov un. 2. yarı başında attığı 3 lük sonrası sevinmesi enteresan geldi ve hoşuma da gitti açıkcası. Bu konsantre olduğunun göstergelerinden. Oyuna konsantre olursa hatalar bile yapsa takım daha iyi oynuyor.

Ataman'ın sanki doğruluğun simgesi :) Niye basın toplantısını iptal etti önce onu açıklasın.
Galatasaray antrenörüyle her fırsatta Galatasaray aleyhine karar veren federasyonun başındaki kişi açıklamalarında çelişirse ben Ergin Atamanın dediğini doğru kabul ederim. Basın toplantısını neden iptal ettiğini bilmiyorum ama 2 gün öncesiyle 2 gün sonrası arasında 2 3 ay önceki gerçekler değişmedi herhalde. Tekrar ediyorum Ataman istifa diyebilirsiniz ama Galatasaray antrenörüne en olmadık şekillerde saldırmak hiçbir Galatasaraylıya yakışmaz. Hiçbir kişiye leş denilemez ama Galatasaray antrenörüne hiç denilemez. Kişilik haklarına saldırı boyutuna geçiyor burada konu. Performansının artması vs. hepimizin dile getirdiği konular, bu tasvip edilecek bir şey değil tabiki

Son düzenleme: