Sinan da Heurtel gibi maçı ya alıyor, ya veriyor. Ortası yok.
Basketbol maçları da, zaten 2 ihtimalle oluyor. Ya kazanırsın, ya kaybedersin ?Sinan da Heurtel gibi maçı ya alıyor, ya veriyor. Ortası yok.
Yanıltmadığın için teşekkürler koç. Bir defa mola almakta geç kaldı ama bunun dışında kusursuz yönetti maçı kenardan. Rotasyonu enfes ayarladı.Umarım kupayı alırız, ben Ataman'ın şampiyonluğu gözüne kestirdiğini düşünüyorum.
SM-A300H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Anderson Micov dan blok yiyecek kadar bitmiş.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İstifa hemen şimdi. Uzatmadan imzala ve git Harun Erdenay'la sezon sonu için anlaşan büyük koç
Harun Erdenay, Ataman ile anlaştıklarını Hidayet gelince iptal olduğunu açıklamıştı 1-2 hafta önce. Yani sezon sonu bu harabe takımı bırakıp kendine yakışır şekilde gidecekmiş.Sezon için anlaştı derken ?
Ergin Ataman da bu açıklamanın yalan olduğunu ifade etti. Sene sonu zaten Galatasarayla sözleşmesi bitiyor, neden anlaşsın 1 yıl önceden? Sezon sonundan sonra istediği yere gider zaten. Her fırsatta Harun Erdenaya sallayıp şimdi onun açıklamasını doğru kabul etmek garip. Ergin Atamanın istifasını istemekle her koldan saldırmak farklı şeyler.
Galatasaray antrenörüyle her fırsatta Galatasaray aleyhine karar veren federasyonun başındaki kişi açıklamalarında çelişirse ben Ergin Atamanın dediğini doğru kabul ederim. Basın toplantısını neden iptal ettiğini bilmiyorum ama 2 gün öncesiyle 2 gün sonrası arasında 2 3 ay önceki gerçekler değişmedi herhalde. Tekrar ediyorum Ataman istifa diyebilirsiniz ama Galatasaray antrenörüne en olmadık şekillerde saldırmak hiçbir Galatasaraylıya yakışmaz. Hiçbir kişiye leş denilemez ama Galatasaray antrenörüne hiç denilemez. Kişilik haklarına saldırı boyutuna geçiyor burada konu. Performansının artması vs. hepimizin dile getirdiği konular, bu tasvip edilecek bir şey değil tabikiAtaman'ın sanki doğruluğun simgesi Niye basın toplantısını iptal etti önce onu açıklasın.