2016-17 Türkiye Kupası

Ergin hala tribünlerin kalabalık olmasını mı bekliyor. Tüm sezonu zehir etmişsin o taraftar güzel Cumartesi günü senin egoların için heba edemez.

dış atış sokamadığımız maçları kazanamıyoruz, ilk yarı 2-10 üç sayılık atış isabetimiz, Aytuğ Ekti benim lise arkadaşım babası dönemin en ünlü hakemi Aydemir Ekti'ydi, şimdi sahada bu hataları nasıl yapıyor ibretle izliyorum... Göksenin Köksal'ın fiziksel gelişimini kim yönlendirdiyse de yanlış yapmış, kolları ve omuzu bu kadar kalınlaştırırsan içeri penetrelerde o kadar zorlanırsın, bilemiyorum belki kendi tercihidir ama 4-5 sene önceki kıvraklığından eser yok, attığı şutlarda da dengesizlikler bariz belli oluyor, haaa giriyorsa sorun yok...

Gedminas orelik ne atsa sokuyor . Micov kadar oyun aklı olmasada daima oyunun icinde ve banvit'in en önemli şutörlerinden . Bizim elimizde de Diebler gibi bir şutör var ama kendisine ne set çizilir . Ne kendisi şut girişiminde bulunur . Bize gelen kuruyor arkadaş . Diebler şu parkedeki bütün oyunculardan daha iyi şutör ama adamın potaya attıgı bir tane şut yok ...