• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2016-17 Türkiye Kupası

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 1:08
6-0 seri yedik yine. Geç gelen mola.

Blake dışında kimseye vermeyin topu Sinan Micov yediniz bizi be.

30 saniye bile geçmeden 6 (7)-0 seri yedik. Şaşırmıyoruz artık.

Biz basketbol oynamıyoruz.
Başka bir şey bu.

Mola alıp maçın seyrini değiştiren koçlar da var!

Biz de bu sezon bolca tersini gördük.

Son 3 dakika Sinan yerine Schilb dümende olsun. Sinan'la yine seri yedik.

Bişey mi dediniz Sinan'a?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Pleiss'la başladık, Schilb'le devam ettik şimdi Sinan girdi devreye.

Sinan maçı aldı ancak böyle de çok maç verdi. Adama sayı attı diye kızamayız da tercihler de yanlıştı yani.

Senden işte bunu bekliyoruz. Çok şükür gerçek yeteneklerini hatırladı ve onun üzerinde oynadı.

Sinan kapakları başta ben olmak üzere taktı

Sinan'ı 25 dakika oynatalım, o 25 dakika avrupanın her takımında oynayacak kapasitede.
Tebrikler Aslanlar,
Banvit'i de yenip şeytanın bacağını kıralım artık...

Son zamanlarda izlediğim en kötü maçtı. Bu kadar kötü oyuna rağmen kazanmak güzeldi. Bu arada Blatt ''çok büyük '' koç.

Şaşırdım.
Tebrikler...

Sİnan bugün çok zorlamadı fazla. Daha ekonomik oynadı. Son çeyrekte sorumluluk aldı daha faydalı oldu. Bugün belirtmek gerekir Micov çok kötüydü. Daye günündeydi ama Ataman maç sonunu yine Micov'la oynamayı tercih etti. Bence bu tercihleri bize maç ta kaybettiriyor zaman zaman. Bu arada Fitipaldo'nun olmaması daha iyi oldu bizim adımıza.

Takımımızı kutluyorum bir şekilde yarı final oldu!! Kaptan resmen aldı maçı son dakikalarda..Schilb de sorumluluk aldı bu tarz maçları iyi oynar genelde..Yalnız bu Micovun hali nedir? Oyuncunun kötü olduğu zamanlar olabilir peki onu oyunda tutan koça ne denmeli?

Her şeye rağmen favori 1 tık da olsa Daçka idi. Takıma tebrikler. Bu sefer de şansların tamamen eşit olduğu Banvit ile oynayacağız. Bu sezon 2 kez de kaybettik Banvit'e. Kazanırsak Efes ile oynarız. Orada da onlar favori olur. Olur da kazanırsak turnuvayı büyük iş olur gerçekten.

Geri