2016-2017 Galatasaray Futbol Takımı

Devre arasında 3 milyon euro vermeyip alamadığımız Emre Mor 16 milyon euro karşılığında Dortmun'ta !
Sezonun özeti !!!
 
Para eden kim olursa satmak zorundayız. Zaten elde para eden de pek oyuncu yok. Wesleyi severim ama 4.5 milyon euro baya fazla. Geçen sene de bu paranın karşılığını veremedi benim için en büyük hayal kırıklığıydı. Poldinin yarı katkısını veremedi. Duygusal davranacak durumumuz olduğunu düşünmüyorum. Sneijder olmazsa olmazımız da değil şu anda.Selçuk olsun Wesley olsun farketmez. Kim para ediyorsa ve yüksek ücret alıyorsa gitmeli.
 
Yerli oyuncuların öncelikle Selçuk, Hakan, Semih'i ne olursa olsun kadrodan çıkartmalıyız. Önümüzdeki sezon üst düzey kulüplerinin kiraladığı bir kaç oyuncunun peşinde de mutlaka konuşmalayız.
 
Wesley'i gönderecek yönetim daha anasının karnından doğmadı. Bu sezon sakatlığın da etkisiyle form düşüklüğü yaşasa da ondan önceki sezonlarda çok üst düzey oynadı. Tüm başarılarda başroldü. Hiçbir yere gidemez! Yerine yeni Jem Paul Karacan'lar, Donk'lar mı görmek istiyorsunuz? Faydasız Selçuk leşi ise istediği yere gidebilir, tabi alan olursa..
 
ClYtW0pUoAQyQcO.jpg

Sneijder gönderilebilir, eblet bir gün gidecek. Fakat ortada hoca yokken, belirli bir futbol aklı yokken, gelen giden oyuncular belli değilken ve bu kadar boş beleş adam - Selçuk, Chedjou, Umut, Olcan, Semih Kaya, Donk, Tarık, Hakan Balta, Yasin, Cenk Gönen, Rodriguez, Bilal Kısa, Sercan Yıldırım, Jem Karacan, Furkan, Ontivero, Umut, Salih, Eray - maaş alırken, Sneijder'i yüksek maaşı sebebiyle göndermeye çalışan yönetim net haindir, Galatasaray'ı küçültmeye, içini boşaltmaya gelmiştir. Size bu aklı kim veriyorsa, kim bu kan emiciler dururken Sneijder'i gönderiyorsa alayının ...

Yukarıda yazdığım oyuncuların Galatasaray'dan derhal gönderilmesi lazım. Aldıkları maaş toplamı 22milyon euro, yanlış okumadınız garanti 22milyon euro. Maç başılarla beraber 30milyon euro para bu katkısızlara, faydasızlara gidiyor. Şu oyuncuları çıkarın vallahi Galatasaray'dan birşey eksilmez. Hepsi zarar, boşuna oynuyor.

Galatasaray Spor Kulübü'nün geliri Atletico Madrid'den 2 sene önce daha fazlaydı. Yine yanlış okumadınız Atletico Madrid'den 2 sene önce daha fazla para kazandık. Adamların son 5 senede yaptıklarına bakın; bir de bizim yönetimlerin yaptığına. Liseniz de batsın, rantınız da.
 
Nuri Şahin haberi var.
Song ile orta saha da müthiş ikili olurlar.

Stopere tecrübeli Carvalho alınabilir Monaco'dan. Çok pahalı değilse tabi...
 
Serdar Aziz'in menajeri Haluk Canatar: "Kardeşim Serdar Aziz'e yeni kulübü Galatasaray hayırlı olsun."
Anlaşma 4 yıllık..

:)
 
Serdar dengesiz el bombasının tekidir. Para yok diye ağlarken; üstelik yabancı sınırı kalkmış, dünyanın bütün liglerinden oyuncu bakıp alma şansın varken böyle bir transfer yapmak; hainliktir yahut gerizekalılıktır. Bunlara 1 kuruş bile kazandırırsam kendimi kötü hissederim.
 
Bursaspor, Serdar Aziz'e karşılık Galatasaray'dan Sercan, Furkan ve Bilal'i (bonservisleriyle) artı 4,5 milyon euro konusunda anlaştı.
Devre arasında Emre Mor'a 3-4 milyon euro vermedik.
Yazıklar olsun...
 
Yabancı sınırı yok nasıl aklım almıyor. Komisyon mu alıyor birileri cidden anlamıyorum fahiş fiyatlara türk oyuncu alıyoruz. Arkadaş git Afrika'dan topçu bak heryerden transfer yapabiliriz ama biz gidip para savuruyoruz. Aklım almıyor cidden çıldırmamak elde değil.
 

Üst