2016-2017 Galatasaray Kadın Voleybol Takımı

Bugün 19 da eczacıbaşı ile oynuyoruz gs parkta.

Son maçta derbide bjk yi 3-1 ile geçtik.Eczacı ise dramatik bir şekilde vakifbank'a yenildi.Setlerde 2-0 3.sette ise 20-10 önde olduğu maçı 3-2 kaybetti.

Yayın:Ntv Spor

ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Fenerbahçe'ye karşı maçta 2-0 yenik duruma düşmemize rağmen sette durumu 2-1'e getirip 4. sette de 23-16 öndeyken seti ve maçı vermek fiyasko. 2-0 geriden geliyorsun taraftarı arkana alıyorsun ardından gelen sonuca bak. Tamamen fiyasko. Ataman Güneyligil istifa etmelidir.
 
Ya şu voleybol branşları kapatılsın kadın basketbola yatırım yapılsın. En son 30 sene önce kupayı almışız, gelene geçene yeniliyoruz. Bu mudur proje takımı olmak ? Ali Yüce midir nedir hedefimiz Şampiyonlar Ligi'ne katılmak diyordu bu saatten sonra CEV Cup'a bile katılamayız.
 
Ne kadar servis özürlü oyuncu varsa toplamışlar takıma. Yeteneksizler ordusu. İlk sete biraz bakayım dedim, üst üste 10 servisi dışarı atınca takım dayanamadım kapattım. Gidişat belliydi zaten. İşin kötüsü rakip de öyle çok halt değil.
 
Seyircin ilk defa salonu doldurmuş çılgın atıyor ve senin 4. seti bitirmek için 2 sayı alman gerekiyor. (skor 23-16) Uzun süre sonra fb'yi yenme imkanı yakalamışken Ataman hoca seni severiz ama bu maçı kendi ellerinle verdin rakibe.
 
Valla bu aralar Allah bizim yardımcımız olsun hangi Galatasaray takımını izlersek sinir krizi geçiriyoruz.Maç inanılmaz sinir bozucuydu.İlk sette bu kadar servis kaçar mı? Son 5 servisin hepsini dışarı attık.4. set tam bir fiyasko nerden bakarsak elimizde kalıyor.Ayrıca bu sezon futbol,basketbol,erkek ve kadın voleybol maçlarının*** hepsinde fenerbahçe maçlarını kaybettik.Kaybetmek olabilir ama daha sahaya çıkmadan baştan yenilgiyi kabul etmeleri inanılmaz sinir bozucu.Kötü başladık ama iyi bitiririz umarım sezonları..
 
Kulüp genel anlamda çok kötü yönetiliyor. Kadın basketbol hariç, beş ana branşta, takımların başında güven veren bir hoca yok. Marina hocanın da elinde yeterli bütçesi yok.

Kadın voleybol takımıza gelirsek, bu işin Ataman hoca ile yürümeyeceği geçen seneden belliydi. Oyuna müdahaleleri çok yetersiz. Aslında elinde fena olmayan bir bütçe ve kadro var ama takımda hiç bir gelişme yok. Bu hafta karşımızda son yıllardaki en zayıf FB takımı vardı. Geçen seneye göre bütçe düşürmüşler. Sezona 3 yabancı ile başladılar. Kim de sakatlıktan yeni çıkmıştı. Buna karşın maç elimize geldi ama avucumuzun içindeki seti hediye ederek kaybettik. Bu sezon da 3. olamazsak işimiz zor...
 
Galatasaray tarihinde amator branslarda bu kadar destegi haketmeyen bir takim olamaz ve sadece bunlarin maclarinda tribun oluyor, yalandan gene Cev Cup'ta yari final veya final gorup insanlari kandirmaya devam ederler, neyse ki 1.kupayi hep Turk takimi aliyor ya da orada final oynuyor da gercekten takip edenler bu takimin final yapmasinin balon oldugunu gorebiliyorlar.
 
Ligde çeyrek finalde Bursa BB ile eşleştik. Bugün de CEV Cup yarı finalinde Dinamo Kazan'ı konuk ediyoruz. Evgeniya Startseva, Ekaterina Ulanova, Elitsa Vasileva gibi Rus milli takımında oynayan oyuncuları var. Açıkçası bu sene de kupayı alamayacağımızı düşünüyorum. Yarı finalin diğer eşleşmesinde de İtalyan iki takım Pomi ve Yamamay var. Pomi geçen sene Şampiyonlar Ligi'nde şampiyon olmuştu, Yamamay ise bilindiği üzere şansımızın pek tutmadığı belalımız olan takım. Kazan'ı geçip finale yükselsek bile şampiyonluk zor ama umarım bu sene gelir artık bu kupa.
 
Yamamay CEV Cup'da finale yükselen ilk takım oldu. Yarın Dinamo Kazan'ı yener veya 2 set alarak mağlup olursak finalde Yamamay ile eşleşiyoruz. Geçtiğimiz finalin intikamını almak lazım.
 
Bugün yarı finalin ilk maçında Vakıfbank'ı 3-0 yendik. Çarşamba günü en az 2 set kazanırsak veya altın seti kazanırsak 30-40 sene sonra voleybolda finale yükseleceğiz. Ve seneye Şampiyonlar Ligi'nde yer alacağız. İnşallah Kazan maçındaki gibi bir skor olmaz rövanşta.
 
Karşıdaki takımın forması sarı-laci değil de sarı olsaydı bugün 3-0 kazanıyorduk belki de, kızlar fener maçlarında dökülüyor maalesef. Tamam zaten favori onlar kadro olarak lakin bu kadar basit hatalar, 24-20 öndeyken maç vermek gibi psikolojik çöküşler final serisinde olmamalı. Fener çok ahım şahım oynamıyor hatta biraz iyi oynasak kazanabiliriz bile ama bizim kızların maç başlamadan kafadan verdiklerini görüyoruz. Tecrübesizlik ile ilgili olduğunu düşünmüyorum, kadrodaki Gamze ve Aslı dışında (ki onlar da yıllardır bu takımda) hepsi tecrübeli oyuncular. Bursa BB'nin bile kupalar aldığı şubede bir tane kupamız yok. Artık seneye iyi bir takım kurmaları şart yoksa bu kadrolarla anca finale yükselmeyi kendimize başarı olarak görürüz, ötesi olmaz.
 
Bu kızların bugün bu bütçeyle buralara gelmesi bile mucize. Vakıfbank'ı nasıl eledik kimse anlamadı. O yüzden rahat olun. Normalde Vakıfbank'ın bizi geçmesi gerekiyordu.
 
Bu sene önünde saygıyla eğilmesi gereken iki takım var biri kadın voleybol biri kadın basketbol yönetimin sponsor bulmamak için uğraştığı bu iki takım hem avrupa hemde ligde başarılı oldular.
 

Üst