Ben hocaya inanıyorum açıkcası. Euroleague Şampiyonluğundan sonra Eurocup oynamak bizim için büyük siklet düşüşü gibi gözükse de bu önemli kabuk değişiminde ben direkt Euroleague'de başlamamayı daha olumlu buluyorum. Biz 2011-12 hariç hiçbir sezonda Fenerbahçe'den kadro olarak belirgin üstün olamadık. Tüm Avrupa tarihinin en önemli kadrolarından biriyle kendi sahasında düzenlediği turnuvada, klasman maçıyla güç bela 5. olan o ''yıldızlar topluluğu''nun aksine, bu kulüp 2 yıl sonra çok daha mütevazi bir kadroyla önce yarı finalde Ekaterinburg'u, sonra da finalde Fenerbahçe'yi yenerek ülkeye, tarihinin basketboldaki en büyük kupasını kazandırdı. O yüzden inanmışlık, mücadele, doğru sistem artık günün basketbolunun temeli. Hele de kadın basketbol gibi, iyi mücadele edenin ve sistemli oyun oynayabilenin hiç beklenmedik şekilde aradan sıyırabildiği bir kategoride, iyi koç ve sorumlu oyuncularla donanmış bir takımdan sezon başlamadan umudunu kesmek iyi bir öngörü değil. Tabii ki kadro kalitesi olarak son yılların en zayıf Galatasaray'ı olabiliriz, tarihimizin en büyük koçunu kaybetmiş olabiliriz ama bugün başımıza gelen insanın da daha 1 sene önce, sıradan bir kadroyla, 2. gruptan 4. çıktığı turnuvada, milli takımını Avrupa Şampiyonluğuna taşıdığını unutmamak gerek. Yapılan transferlerden ve yaratılmaya çalışan takım profilinden çok umutluyum. Umarım her şey yolunda gider ve sakatlıksız, güzel bir Galatasaray izleriz. Bu takım sağlıklı kalabildiği sürece çok kişiyi yanıltacak diye düşünüyorum.