2016-2017 TKBL Transfer Piyasası

Fenerbahçe Birsel'in yanına adam gibi bir oyun kurucu almadığı müddetçe Euroleague'de özlemini çektiği şampiyonluğa ulaşamaz. Yıllardır şutör oyuncular üzerine takım kurmaktan vazgeçmediler. Bu oyuncularla bir yere kadar geliyorsun ama sonu malum...

BGD kadın basketbolun Daçka'sı olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Mersin Angel ile devam etmeyecek sanırım.
Angel'i takımda görmek isterdim...

Agü'nün kadrosu çok sağlam. Chelsea Gray, Tanisha Wright, Elin Eldebrink, Jelena Dubljevic, Ann Wauters, birde yerli Sanders. En son Ayşegül Günay'ı da aldılar zaten.

Mersin Bşb ile adı anılan Loyd ve Fowles'ı alırsa onlarda baya iddalı olur. EU statüsünde olan Tifany Hayes ve İsveçli guard Frida Eldebrink'i transfer ettiler.

Hatay ise Hurst, Snytsina, Paris ve yerli statüsünde olan Barbara Turner ile devam ediyor, yanlarına Mersin'den Kuzina, Yunan guard Maglara ve Genç Sırp uzun Stankoviç'i aldı.

Bu takımlarda baya iddaalı yani, Bizde kadro şuan belli değil. Fenerbahçe'de Coleman'la devam ederse, devşirmesinin de olmadığı ortamda işi zor.

Şuan oluşturulan kadrolarla ligde Agü ile Hatay final oynasa şaşırmam. Bu yıl gerçekten çok zorlu bir lig olacak.

Agü'nün kadrosu çok sağlam. Chelsea Gray, Tanisha Wright, Elin Eldebrink, Jelena Dubljevic, Ann Wauters, birde yerli Sanders. En son Ayşegül Günay'ı da aldılar zaten.

Mersin Bşb ile adı anılan Loyd ve Fowles'ı alırsa onlarda baya iddalı olur. EU statüsünde plan Tifany Hayes'i aldılar zaten.

Hatay ise Hurst, Snytsina, Paris ve yerli statüsünde olan Barbara Turner ile devam ediyor, yanlarına Mersin'den Kuzina, Yunan guard Maglara ve Genç Sırp uzun Stankoviç'i aldı.

Bu takımlarda baya iddaalı yani, Bizde kadro şuan belli değil. Fenerbahçe'de Coleman'la devam ederse, devşirmesinin de olmadığı ortamda işi zor.

Şuan oluşturulan kadrolarla ligde Agü ile Hatay final oynasa şaşırmam. Bu yıl gerçekten çok zorlu bir lig olacak.

Ben BGD'nin kadro kimyası oluşturulursa ligin en büyük favorisi olacağını düşünüyorum.
Ama AGÜ,Hatay ve Mersin'de ciddi kadrolar kurdular.
Biz, fb ve bjk ise henüz suskun olan takımlar..

Ben BGD'nin kadro kimyası oluşturulursa ligin en büyük favorisi olacağını düşünüyorum.
Ama AGÜ,Hatay ve Mersin'de ciddi kadrolar kurdular.
Biz, fb ve bjk ise henüz suskun olan takımlar..

Mersin Frida Eldebrink'i de transfer etti, kıta dışı transferleri çok önemli şimdi.

Bence Agü'nün kadrosu Bgd'den daha iyi.

Bgd'e Kayla, Robinson, Zoi Dimitrikau gibi kaliteli oyuncular aldı, diğer kıta dışı hakkını kimden yana kullanacakları önemli. Quanitra ve Olcay'da iyi transfer.

Bu yıl çok iyi bir lig bizi bekliyor :)

"Az para harcayarak taş gibi takım kuracağım" iddiasında bulunan sayın Topsakal'dan müthiş hamlelerini bekliyoruz!