2016-2017 TKBL Transfer Piyasası

Ligdeki bütün takımlar taş gibi kadrolar kurarken bizden ses seda çıkmıyor.Üzülüyorum diğer takımlar bir şekilde bütçelerini ayarlayıp planlı bir şekilde sezona hazırlanırken bizdeki bu kaos ortamına.Galatasaray markasının maddi ve manevi bir ağırlığı kalmaması ayrıca üzücü..

Ligdeki bütün takımlar taş gibi kadrolar kurarken bizden ses seda çıkmıyor.Üzülüyorum diğer takımlar bir şekilde bütçelerini ayarlayıp planlı bir şekilde sezona hazırlanırken bizdeki bu kaos ortamına.Galatasaray markasının maddi ve manevi bir ağırlığı kalmaması ayrıca üzücü..

Herkes alacağını alsın arta kalanları ucuza kapatırız diye müthiş bir planımız vardır belki :)

Mersin Bşb, Tifany Hayes ve Frida Eldebrink'den sonra Nevin Nevlin'ide transfer etti. Gülşah Gümüşay ve Nilay'la sözleşme uzatmışlardı. Gelecek 2 kıta dışı transferi çok önemli durumda, Loyd ve Fowles olursa Mersin'i yenmek çok zor olur :)

Osmaniye'de geçen yıl Mersin'de oynayan pivot Aneika Henry'i transfer etti. Aneilka Henry geçen yıl 14.8 sayı, 11 ribaund, 2.3 Asist ortalamarıyla mücadele etmişti. Pota altında önemli bir güç.

Marina'yi da iyi kafalamislar, kadincagiz Galatasaray ismini gorunce heyecanla kabul etmis belli ki ama basina geleceklerden habersiz elbette.

Dua etsin de Dabovic'i alsin parasi bizimkilerin gozune cok gelirse, fazla seksapel bulup onu bile almayabilirler.

Bu yıl Agü, BGD, Hatay, Mersin iddaalı ve güçlü kadrolar kuruyor, şimdilik Fb güç kaybetti gibi görünüyor...

Bu yıl baya zor ve çekişmeli bir lig bizi bekliyor, inşallah iyi kadro kurarız.

Sanki Ekrem Hoca döneminde çok para harcanıyormuş gibi sürekli az bütçeyle çok iyi takımlar kuracağını iddaa ediyor ben bu arkadaşın gerçekten sorunları olduğunu düşünmeye başladım. Madem bu işi bu kadar iyi yapıyorsun lise mezunusun antrenörlük belgesi alsan 3 senede koç olurdun ama senin işin koçları huzursuz etmekse o zaman başka tabi.

Evet onlar çok güvendikleri spor'un hiç bir branşından anlamayan,kendilerini seçkinler olarak görüp ama kulübü içeriden sabote etmekte üstlerine olmayan genel kurul yaşlılarının isteklerine göre hareket ediyorlar,kendisini yalanlarıylada ele vermiş kişinin görevide bu sabote görevini eksiksiz yapmak için göreve getirilmiş sanki bu durumu takip edenler rahatlıkla anlayabilir.

Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı’nın gard pozisyonunda oynayan, WNBA San Antonio Silverstars takımından Kayla McBride’ı transfer ettiği belirtildi.

Çok ciddi bir transfer. Helal olsun iyi yatırım yapıyorlar.
Bizimkiler de bütçe küçültsünler !!!

Eurocup oynayacağımıza hiç oynamayalım daha iyi. Erkek takımı ile Eurocup tamam da Kadın takımı ile hiç çekilmez.

Hatırladığım kadarıyla FIBA kuralları gereği aynı ülkeden sadece 3 takım katılabiliyor Euroleague'e.

Geçtiğimiz yıllarda 16 takım tamamlanmamış olmasına rağmen FIBA bu kuralda değişikliğe gitmedi, sonrasında o yıl 16 takım tamamlandı mı hatırlamıyorum.

Başında Turgay DEMİREL'in olduğu bir organizasyondan bu kuralı esnetmesini beklemiyordum zaten.

Fenerbahçe, EDD ile ilgileniyor.

Her fırsatta "Küçülmeye gideceğiz, hatta seneye de şubeyi kapatacağız." laflarının dolandığı-ki bunlara inanmıyorum- ortamda bu bana biraz laf olsun gibisinden geliyor. Kaldı ki EDD'nin Avrupa veya Çin yapacağını pek sanmıyorum kardeşinden dolayı. Kızın paraya da ihtiyacı yok hem. Zor bana göre.

Her fırsatta "Küçülmeye gideceğiz , hatta seneye de şubeyi kapatacağız ." laflarının dolandığı(ki bunlara inanmıyorum) ortamda bu bana biraz laf olsun gibisinden geliyor . Kaldı ki EDD'nin Avrupa veya Çin yapacağını pek sanmıyorum kardeşinden dolayı . Kızın paraya da ihtiyacı yok hem . Zor bana göre .

Kardeşinden dolayı geleceğini bende zannetmiyorum.

Lakin bir ilgi var, bu da vizyonlarını gösteriyor. Yvonne Anderson'u aldığımız yerde EDD ile ilgilenmeleri çok şeyi açıklıyor.