2016/2017 Transfer Dönemi ve Kadro Yapılanması

Ne Ogwumike'si arkadaşlar, Yvonne Anderson ve Papova anlaşılan isimler, ciddi diyorum Canik alsa bunları, küme düşme adayı olarak ilk yazarım Canik'i, bizim forma ağırlığı var, yerliler iyi derken yırtarız 6-7 bitiririz.

İki side iyi transfer beyler ben biliyorum bu kızları helal olsun genç dinamik bir kadro kuracağız.şimdi kaldı kıta dışı oyuncu almak.

26 yaş çokmu yaşlı :D sen ölmüşsün hocam sana nevriye yi verelim abd lı de olsa iyi transfer helekı devşirmeyse 10 numara 5 yıldız yeni hoca bunları nasıl oynatiyor izle gör daha 2 yabancı daha alınacak.

Benim yazdigimdan 26 yasindaki cok yasli oyuncu cikarimini yaptiginiz icin tebrik ederim, ulkenin spora bakis acisina gore 25-26 cok genc yas zaten ben neyi anlatiyorsam? Avrupa'da 21 yasinin ustundeki oyunculara tecrubeli muamelesi cekiyorlar bize gore cok genc gelisime acik oyuncular...

Ha ben genc yabanci oyuncu filan istemiyordum zaten, parlatsak n'olcak sanki bizde kalacak sonraki sezon? Gelsin isini yapsin iyi oynasin yeter yas 30 olsun onemli degil.

İki abd li hakkımızdan birini wnba de forma giyemeyen bir oyuncudan yana kullanacağımıza hiç kullanmayalım, kapatın kadın basketbolunu gitsin. Zaten bu dursun özbek'in kafa bu, okullar olmadan eğitim bakanlığı yapmak.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ogrenmek icin soruyorum bildigim kadari ile zaten dusuk sayilabilecek butce bu sene iyice dustu .Kadroda ligin en pahali yerlilerinden iki tanesi olan Isil ve Nevriye'de galıba kalacak.Mevcut koşullarda yuksek profilli yabancı alöa sansımız var mıydı ki ?

150 bin dolara cok iyi yabanci oyuncu alabiliyorsun kadin basketbolunda, bu gelen oyuncular muhtemelen maksimum 50 bin dolar, 4milyon tl butce de yalanmis demek ki

Marina Maljkoviç eldeki bütçeyle ilk transferlerini gerçekleştirdi.

Belarus'lu genç uzun forvet Maryia Papova ve ABD'li guard Yvonne Anderson açıklanan 2 transfer oldu. Papova gelecek vadeden genç bir oyuncu, Belarus milli takımında bençten gelen bir isim. Yvonne Anderson'u hiç duymadım, 2014-15 sezonunda İsveç ligi, 2015-16 sezonunda İtalya liginde yüksek istatistiklerle oynamış. Şuan için kadrodan umudum yok, tabii diğer transferler de önemli.

Yinede Marina Maljkoviç'in kuracağı kadroyu sahada görmeden birşey diyemiyorum.

Şu anki kadromuz;

Işıl - X
Yvonne - X
X- Cansu
Papova - Meltem
X - X

Bakalım sevgili yönetimimiz, vizyonlarına uygun kaç transfer daha yapacak. Yvonne, tam vizyonlarını yansıtan bir transfer.

Yapılan transferler bizzat Marina Maljkovic'in kendi aldırdığı oyuncular. Marina Hoca'nın scouting'i şöyle iyidir böyle iyidir diye 20 gündür ezbere giden tabirler vardı. Lig başlayınca göreceğiz bakalım.

"Galatasaray küçülüyor algısı yaratılıyor. Kesinlikle böyle bir şey yok ! Aksine Galatasaray büyüyor. Altyapıdan gelen oyunculara önem veriyor çünkü"

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi