Bence konuyu başka yerlere çekmeye lüzum yok. Attığımız sayı hakkında züğürt tesellisi yapıldığını düşünmüyorum çünkü. Anlatmak istediğim nokta hücumda yeterince potansiyelimiz olduğu en büyük önceliğimizin savunmayı toparlayacak bir transfer olması gerektiği yönünde. Örnek veriyorum markovic tarzı bir oyuncu. Hem birazda olsa takımı oynatabilecek hemde skorer savunabilecek tarzda bir oyuncu. Arroyo gelirse hücumumuz çok başka yerlere gitmezmi tabiki gider. Ama 85 atıyoken 90 atarız organize atarız. Yediğimiz sayıda 95 lerden minimum 100 lere çıkar. Ama markovic tarzı bir oyuncu gelirse 85 sayı atarız yine yediğimiz sayıda bu seviyeye iner. Bu benim şahsi fikrimdir sizinde fikrinize saygı duyarım. Zaten forumlar bu tarz fikir alışverişleri için varlar. Kendi görüşümüzü savunurken karşımızdaki görüşlerede saygı duymalıyız. Yoksa burası forum değil ağlama duvarı olur.
Arroyo sanırım zaten bütçe kısıtından dolayı söyleniyor. Yoksa ben de Markovic tarzı birisinin gelmesini isterdim. Ama geçenlerde forumdan bir arkadaş yazmıştı, Markovic'in Eurocup istatistikleri epey iyiydi. O tarz bir oyuncunun da bize gelmesi pek mümkün gözükmüyor. En azından Russ'un kontratından çıkılmadığı sürece gelmesi zor. Hoca da büyük ihtimalle o tarz bir oyuncu arıyor. Ama Arroyo boşta olduğundan dolayı daha cazip duruyor.