• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2016/2017 Transfer Dönemi ve Kadro Yapılanması

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GSbasket.Org
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:30
Panathinaikos'un şansını Olympiakos'dan yüksek görüyorum. Spanoulis son sezonu kötü geçirdi euroligde. Eğer bu sezon da bişeyler yapmazsa Olympiakos'un işi çok zor.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ona ben karar veremem ama disardan taraftar gözlüğünü kenara bırakıp basketbol bilen 100 kişi cevirseniz 99'u aynı ismi söyler. Neyse cokta önemli değil.

Bu sene kadrolara baktığımda F8'in hiçte uzak olmadığını düşünüyorum. Ipekci zaten gecilmez bir kale olacak. Yeterki şu deplasman fobimizi yenelim. İyi sonuclar alıp takım rayina oturdukca çok daha iyi olma potansiyelimiz de mevcut. Bu seninin Laboral ya da Kuban'i biz olacağız. İnancım tam buna.

Abi obrayı beğenen buraya yazmasın ne kadar da faşizan bi yaklaşım. Ne oluyoruz yahu!! Hopp durun iki dakika yaa.
Herkes istediği kişiyi beğenebilir, buraya şu kişiler yazacak diye bir kural mı var? Kutay abi yazılanı adminin beğenmesinin ne gibi sıkıntısı var yapmayın allahaşkına. Biz nasıl bu hale geldik?

Obradovic kazandıkları ile geçmişi ile başarılı koçtur. Ama ben bizim başımızda Obra mı Ataman mı olsun derseniz Ataman derim. Çünkü koç sadece koçluk yapmıyor.

Obradovic konusunun transfer başlığıyla alakasını çözemiyorum ben. Obradovici ben de çok beğeniyorum fakat konuyla alakalı mı sizce? Tanju abi normal bir mesaj atmış malum kişi gene üzerine vazife çıkarıp birşeyler yazmış. Üstelik tribün terörünü sadece bize mal eden minvalde ifadeler kullanmış.Deniz hocam burada ben faşizan bir tutum görmüyorum açıkçası. Obradovici övmenin yeri transfer başlığı değil, yerine göre hepimiz övüyoruz zaten. Ergin hocayı daha iyi bulan arkadaşlar da olabilir katılmasam da görüştür sonuç olarak.

Abi obrayı beğenen buraya yazmasın ne kadar da faşizan bi yaklaşım. Ne oluyoruz yahu!! Hopp durun iki dakika yaa.
Herkes istediği kişiyi beğenebilir, buraya şu kişiler yazacak diye bir kural mı var? Kutay abi yazılanı adminin beğenmesinin ne gibi sıkıntısı var yapmayın allahaşkına. Biz nasıl bu hale geldik?

Obradovic kazandıkları ile geçmişi ile başarılı koçtur. Ama ben bizim başımızda obra mı Ataman mı derseniz Ataman derim. Çünkü koç sadece koçluk yapmıyor.

Yazdığımın tamamını okursanız sıkıntı birgün önce bazı mesajlar silinirken bir gün sonra konu başlığı ile ilişkisi olmayan (başlık gs kadro yapısı ve trannsferler) başka bir mesajın silinmek söyle dursun beğeilmesi ilgili mesaj içerik olarak konu başlığı ile ilgili ılmadığı gibi yazım gerkcesi de tamamen zorlama ( ismi geçmediği halde bana yazmıssın bunu denmiş Tanju Çiçek Obrayı beğenmek sorun demediği halde Obrayı beğenmek neden sorun olsun gibi ifadeler kullanılmış).Başka bir başlığa Obra ile ilgili bir yazı tabi ki yazılabilir.Benim söylediğim bambaşka birşey

Yani yazının yönetici tarafından begenilmesi sorun dmedim önermemin başı var sonu var.Asıl siz yapmayın Allah aşkına

Hedef koymak güzel de altını doldurmak önemli. Dentmon ile Russ ile ve bu pota altı ile F4 hedefi koymak gerçeklikten uzak bir iddia oluyor.

Bu takım 8 kişi Euro Cup şampiyonu olurkende hedefi koymuştu.Salon DOLUP TAŞMIŞ,Bos yer kalmamış sanırım doldurmak derken bundan bahsetiniz. OKSİJEN ŞART

Obradovic kazandıkları ile geçmişi ile başarılı koçtur. Ama ben bizim başımızda obra mı Ataman mı derseniz Ataman derim. Çünkü koç sadece koçluk yapmıyor.

Obro beğenebilir buna lafımız yok ama buraya 10 kere Obro şöyle iyi
böyle iyi antic şu yüzden alındı kalinic bu yüzden alındı her fırsatta Obro yu övüyor burası Galatasaray forumu bunuda unutmamak lazım .Galatasarayın yaptığı bütün transferleri eleştirmek Ergin hocayı eleştirmek her fırsatta daha lig başlamadı hemen bütün transferleri çöp yaptı hoca hedef belirledi onuda eleştirdi . Peki arkadaşım bunun neresi Galatasaraylılık ? Burada herkez birşeyler eleştiriyor ama kimse bütünen komple çileden çıkaracak şekilde eleştirmiyor . Obro ve Fenerbahçe takımını bu kadar seviyorsan git onların forumumda takıl çünkü sen gs lı değilsindir.

Kendi adıma artık bu şekilde aptal yerine konmaya dayanamıyorum. 22 yaşında olduğunu iddia eden bir kişi 2008 senesinde basketbolu bırakan Robert Horry hakkında baya bilgi sahibi olarak konuşuyor, bir yandan başlık ile alakasız bir şekilde rakip takımın koçu ve transfer hareketleri hakkında güzellemeler yapıyor ve forum yönetimi bunu hala seyrediyor.

Daha önce başka bir başlık altında şu anda 2016 senesinde 22 yaşında olduğunu iddia eden bu kişi, Emrah Bakın bey ile gereksiz bir polemiğe girdiğinde 2004 usa milli takımından gayet detaylı bir şekilde bahsetmiş ve yaşı söz konusu olunca ne var cnm youtube dan seyrettim diye gene aklımızla dalga geçmişti. Hadi o başlıkta bu farkedilmedi ama artık bu başlık altında herşey ortadayken lütfen forumun gerçekten GALATASARAY taraftarı olan üyelerine aptal muamelesi yapılmasın.

Uzun süredir üyesi olduğum bu forum da sistematik olarak provokasyon yapan ve polemik yaratıp insanların enerjisini düşüren bu şahıs ile alakalı bir sorgulama yada en azından uyarı yapılmaması beni ve birçok insanı forumdan soğuma noktasına getirdi.

Bu kişinin amacının ve art niyetinin forum yöneticisi kardeşlerim tarafından anlaşılmamış olmasını şahsen yadırgıyorum.

Demokrasi ve fikir özgürlüğü, içinde bulunduğun toplumda diğer bir bireyin özgürlüğünü engellediğin anda biter. Burda ki durum da kimseyi engellemek yada bir fikri dikte ettirmek değil, bir kişinin, amacı GALATASARAY ı konuşmak ve daha iyiye götürmek olan bir taraftar forumunda, fikir özgürlüğü kisvesi altında durmadan provokasyon yapıp diğer üyelerin bir nevi forumla alakalı haber alma özgürlüğüne müdahele etmesidir. Transfer başlığı altında 3 pragraf obradoviç güzellemesi yapmanın başka açıklaması olamaz.

Bu başlık altında bu yazıyı yazdığım için tüm forum üyelerin den özür diliyorum. Lakin takribi olarak 3 aydır kangren haline gelmiş bu soruna forum yöneticisi kardeşlerimin bir çözüm bulması gerektiğine inanıyorum.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Forum - Galatasaray Basketbol - Galatasaray Erkek Basketbol Takımı - 2016/2017 Transfer Dönemi ve Kadro Yapılanması

Bazı arkadaşlar forumda tartışma çıkarmaktan zevk mi alıyor? Transfer sezonu ve kadro yapılandırması başlığında rakip takım koluna methiyeler dizmek en hafif tabir ile iyi niyetli değildir. Hatırladığım kadarı ile Ayhan isimli bir arkadaş var forumda Fenerbahçeli olduğunu açık açık söyleyen burdaki yorumları tamamen basketbol üzerine ve iyi niyetli. Açıkçası bazı arkadaşların mesajlarını okumuyorum çünkü iyi niyetli olmayan ve forumda huzursuzluk yaratan bir tavırları var. Burası Galatasaray forumudur misafirler gelebilir ama misafirliklerini bilmelidirler.

E5603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Funda hanım takım ve kadro hakkında herhangi bir olumlu fikriniz var mı? Yani sormak istediğim bu takımda artılar nelerdir? Oyuncuların ve takımın birçok eksi yönünü sizin basketbol kültürünüzle okuduk. Ancak aynı şekilde teknik argümanlarınızı da belirterek sizce takımımız neleri iyi yapar, hangi oyuncumuz ne konuda takımımıza katkı verir? Sizden olumlu gördüğünüz şeyleri de okumak isterim.

Krstic'in hala bir hata olduğunu düşünmekle beraber hocanın da o kadar kredisi olsun artık, Obradovic'in geçen sene Antic'e uzun süreli aşırı yüksek kontratını ve Kalinic'e verilen 1m euro bonservisini de konuşsun onu övüp, Ataman'ı burada oyuncu konusunda eleştirenler. Obra'nın nasıl Fb'de kredisi varsa, Galatasaray için de Ergin Ataman'ın oyuncu seçimlerinde kredisi o derece yüksektir en az. Yönetim farkını ve basketbola bakışını düşününce bu kredi çok daha fazla olmalıdır bence.

Benim bu yazdigim ustunden Obradovic guzellemesi geldi 3 paragraf, istedigi gibi de manipulasyonu yapti bu arkadas, hocanin Obradovic'ten kredisinin daha cok oldugunu orneklemeler yaparak verdim ama o transferleri savunuyor sene sonu sonucuna bakarak. Peki bu sezon cok iyi bir sezon gecirirsek o oyuncular iyi is yaparsa ne diceksin? Konu rakip hocaya gelince surekli guzellemeler, 11-12 yasindayken basketbolu birakan isimlerden iyi ornekler geliyor vs say say bitmez, 1 kere olsun Gs'de bir oyuncuyu oven uzun istahli yazini bile goremedik.

Funda Öztürk isimli hesap haziran ayında ve temmuz ayı basında uslubu ve sürekli olarak tartısma ortamında bulunması nedeni ile iki kez ceza almıştı.Bu iki cezadan sonra üslüp ve tutumunda bir değişiklik olmamasına karsın Temmuz ortasından bu yana yani bir ayı aşkın süredir daha önce cezaya değer görülen tutumumuna göz yumulmaya başlanmasını tam olarak anlamış değilim.Sürekli faüllü savunma yapa yapa hakemlerin faül çalma eşiğini yükseltmek gibi bir durum mu yoksa başka bir açıklaması mı var bilemiyorum.Normalde cezelara rağmen tutumu değişmediği için cezaları artarak devam etmeliydi.Bu işin daha somut kısmı

Öte yandan ilgili hesabın genel tutum,tavır ve uslubunun hayatın olağan akışına aykırı olduğunu düşünüyorum.Sosyal bir ortamda sürekli olarak ortamın büyük kısmını rahatsız edecek,çoğu zaman nezaket sınırlarını zorlayan,fazlaca üsten bakan,sandlırganlık sınırlarında gezen zaman zaman aşan bir uslubu sürekli olarak korumak oldukca sıradışı.Çok özel bir konumda değilseniz böyle bir uslubu alışkanlık haline getiremezsiniz sosyal çevrenin doğası bunu bir nebzede olsa törpüler.Forum özelinde bakacak olursak yüzde yüz haklı olduğunuzu da düşünseniz bu kadar insan rahatsız oluyor der az da olsa törpülersiniz .Tüm bunlar bir tarafa bu kadar iştahlı ve çok yazan biri en azından ceza alıp yazamamak endişesi ile biraz daha dikkat eder.Ayrıca yine hayatın olağan akışı gereği burada bu kadar iştahlı basketbol analizleri yapan bir üyenin aynı isimle analizler yaptığı bir sosyal medya hesabı olmaması son derece sıradışı bir durum olur (var mı bilmiyorum?).(X isminde bir sahsin varligi baska birsey X ismindeki sahsin hesabin arkasindaki kisi olmasi baska birsey.)

Bu foruma sık sık FB taraftarı sahte GS'lılar girip trolleme girimlerinde bulunurdu yalnız onlar genelde farklı farklı sahıslar olup kısa süre içersinde kendilerini ele verirlerdi.Yaklaşık 6 ay-1 yıldır başka bir durum var.FB taraftarı olduğunu düşünmediğim birileri (bana kalırsa biri) foruma üye oluyor bu profilerin ortak özelliği Basketboldan belli düzeyde anlamaları ,Ergin Ataman ve bu forumdaki üyelerin geneli ile bir sorunu olduğunun ip uçlarını vermeleri ve bence gerçekten GS'lı olmaları .Birkaç ay önce de erkek ismi ile üye olan bir profilde de benzer özellikler vardı.Ergin Atamanla ciddi sorunu olan GS'lılar olabildiğini gördüğümüz için bu kişi yada kişiler her kimse illa FB ya da baska bir takım taraftarı olmaları gerekmiyor.

Mevzunun farkında değilsiniz anlaşılan... Kimse Obra veya rakip takımdan birileri beğenilmesin derdinde değil. Geçen sezon FB hakkında bu forumda bir sürü olumlu görüş yazıldı. Kimse bunları yazanlara tek kelime etmedi. Neticede hepimiz basketbolseveriz. İyi olanı neden beğenmeyelim?

Asıl mevzu objektiflik kisvesi altında yapılan provakasyondur. GS koçu ve oyuncuları hakkında olumlu mesaj yazmak bir yana, her fırsatta eleştiri yaparken, söz konusu rakip takım koçu olunca, paragraf dolusu güzelleme yazan üyeye tepki veriliyor. Siz ve sizin gibi iyi niyetli üyeler de, tarafsızlık adına istemeden de olsa, bu kişilere destek çıkıyorsunuz.

Tanju bey mesajında Obra'yı eleştirmeyin dememiş. Ancak malum zat, mesajı yine anlamak istediği gibi anlayıp, içindekileri uzun uzun dökmüş.

Foruma tekrar şimdi bakabildim. Fundaya söylenen şeylerle sıkıntım yok, umrumda da değil.

Bora abi benim söylemim bu şöyle ise foruma yazmasın. Git şurda yaz gibi söylemin doğru olmadığı idi. Burası gs forumu obra hayranlarının değil yaklaşımı. Yazımın ana fikri gsli olmayan, obrayı beğenen buraya yazmasın fikriyatının yanlış bir yaklaşım olması idi. Bakın kişilerden bağımsız söylüyorum bunu. Kutay abi doğru demiş funda tarz değiştirmediği halde ceza almıyor. Burası beni bağlamaz ben bir düşünce yapısının yanlış yönde ilerlemesine karşı çıktım. Yazıyı yazarken alıntılamadım telefondan yazıyorum ondan karışık oluyor kusura bakmayın. Kutay abi yazdığını tam anlayamamışım o yüzden kusura bakma. Haklısın; Yöneticiler iletiyi taşıyabilirlerdi ama beğenmesinde sıkıntı görmüyorum. Ha fundayı bence çok takıyorsunuz o da bundan besleniyor.

Tanju Bey Antic ve Kalinic transferleriyle ilgili yorum yapmamı istedi isim vermeden , ben de yorumumu yaptım.Olay bu kadar.Sanki sabah aksam Obradovici övüyorum.Bu kadar faşizan bir yaklaşım olamaz herhalde. Tanju bey sordu cevap verdim olay bundan ibaret.Bu başlıkta sordu bu başlıkta cevap verdim. Gidip başka başlığa mi yazayım.

Bir de adam rakipte diye çamur mu atalım yani . Bu kadar nefret odaklı yaklaşmayın basketbola. Sporda nefretten hiç kimse bisey kazanmaz.

Linç kültürü ile dolusunuz.Ulkedeki huy burada da var. Kesin F4 yaparız Ergin Ataman avrupadaki en iyi koç diyerek benden daha büyük Galatasaraylı oldunuz Aferin size.Durmayin linçe devam.

Obradovic kazandıkları ile geçmişi ile başarılı koçtur. Ama ben bizim başımızda Obra mı Ataman mı olsun derseniz Ataman derim. Çünkü koç sadece koçluk yapmıyor.

Obradovic Moskova'ya gelecek ve ayran kutusu-cirkeflik vs,Ergin hocamiza el kol hareketi nasil yapar kendisini burada otelde iyi karsilayacagiz.... CSKA-fb maci haftasi burada paylasicam Obra'nin cakma havasini nasil sonduruyoruz kendiside gorecek 3-5 lafla. ( Bonusu'da Melih olacak! )

Obra denen sahsin son yillarda sinirli olmasini cok iyi anliyorum. Ergin hocamiza kaybedince devamli cakma otoritesi yerlere dogru indikce asabi olmasi normal.

Sonuc olarak Ergin hocanin askerleri olarak: kendisinin koydugu hedefler yolunda ilerleyecegiz. Moskova,Barcelona,selanik,bilmemne sehir deplasmanlari farketmez. Bizim oldugumuz yerde favori olmaz.

" Obradovic'in geçen sene Antic'e uzun süreli aşırı yüksek kontratını ve Kalinic'e verilen 1m euro bonservisini de konuşsun onu övüp, Ataman'ı burada oyuncu konusunda eleştirenler "

Bu ifade gayet anlaşılır sanıyorum.Durup dururken bana ne anticte. Kalinicten. Kendimce yorumladim bende.Ne var bunda , büyük bir suç işlemişim gibi davranılıyor.

Mesajlarımda kimseye hakaret etmiyorum. Çoğu zaman varsa bir argüman önce söylüyorum.Hayat gorusum de elestireldir.

Fener forumunda da olsam Ergin Ataman birisi Ergin Ataman'in sistemi yok kaos basketbolu oynatıyor dese ona da gider o sistemin içindeki düzeni inisiyatif verme olayını ve bunun sınırlarını anlatırdım.

Çünkü ben katıldığım fikirleri alintilayip aynen demek yerine farklı düşündüğüm konulara cevap vermeyi tercih ediyorum bunu seviyorum.Benim gibi kadroyu begenmeyenler de eleştirenler de var forumda neredeyse hiçbir zaman onları alintilayip katılıyorum diyip o konuyu konuşmadım.Farkli düşündüğüm kişilerden alinti yapıp fikrimi söylemeyi seviyorum.Bu da benim kendi tarzım.

" Obradovic'in geçen sene Antic'e uzun süreli aşırı yüksek kontratını ve Kalinic'e verilen 1m euro bonservisini de konuşsun onu övüp, Ataman'ı burada oyuncu konusunda eleştirenler "

Bu ifade gayet anlaşılır sanıyorum.Durup dururken bana ne anticte. Kalinicten. Kendimce yorumladim bende.Ne var bunda , büyük bir suç işlemişim gibi davranılıyor.

Mesajlarımda kimseye hakaret etmiyorum. Çoğu zaman varsa bir argüman önce söylüyorum.Hayat gorusum de elestireldir.

Fener forumunda da olsam Ergin Ataman birisi Ergin Ataman'in sistemi yok kaos basketbolu oynatıyor dese ona da gider o sistemin içindeki düzeni inisiyatif verme olayını ve bunun sınırlarını anlatırdım.

Çünkü ben katıldığım fikirleri alintilayip aynen demek yerine farklı düşündüğüm konulara cevap vermeyi tercih ediyorum bunu seviyorum.Benim gibi kadroyu begenmeyenler de eleştirenler de var forumda neredeyse hiçbir zaman onları alintilayip katılıyorum diyip o konuyu konuşmadım.Farkli düşündüğüm kişilerden alinti yapıp fikrimi söylemeyi seviyorum.Bu da benim kendi tarzım.

Emin olun ben sizi gayet iyi anliyiyorum alisiginiz zaten Hakan Demirr isimli bir uye vardi birkac aydir yazmiyor o da cok elestireldi mesela twitter adresinizi de lutfedersenlz elestirilerinizden oradan da yararlaniriz

Geri