" Obradovic'in geçen sene Antic'e uzun süreli aşırı yüksek kontratını ve Kalinic'e verilen 1m euro bonservisini de konuşsun onu övüp, Ataman'ı burada oyuncu konusunda eleştirenler "
Bu ifade gayet anlaşılır sanıyorum.Durup dururken bana ne anticte. Kalinicten. Kendimce yorumladim bende.Ne var bunda , büyük bir suç işlemişim gibi davranılıyor.
Mesajlarımda kimseye hakaret etmiyorum. Çoğu zaman varsa bir argüman önce söylüyorum.Hayat gorusum de elestireldir.
Fener forumunda da olsam Ergin Ataman birisi Ergin Ataman'in sistemi yok kaos basketbolu oynatıyor dese ona da gider o sistemin içindeki düzeni inisiyatif verme olayını ve bunun sınırlarını anlatırdım.
Çünkü ben katıldığım fikirleri alintilayip aynen demek yerine farklı düşündüğüm konulara cevap vermeyi tercih ediyorum bunu seviyorum.Benim gibi kadroyu begenmeyenler de eleştirenler de var forumda neredeyse hiçbir zaman onları alintilayip katılıyorum diyip o konuyu konuşmadım.Farkli düşündüğüm kişilerden alinti yapıp fikrimi söylemeyi seviyorum.Bu da benim kendi tarzım.