Daçkadan öndeyiz. Biz kendi işimize bakalım.
Wanamaker bertans moerman bu 3lüyü bize önerseler gözüm kapalı kabul ederim daçka f8in en büyük adaylarından takımın başında david blatt gibi bir koç var üstelik
Takımımız çok kötü değil ama bence bu takım top 8 ve ligde final yaparsa başarıdır..Daha öncede söyledim F4 gibi söylemler şu aşamada sadece takıma zarar verir!! Her ne kadar hoca ve yönetim bu kadroyu F4 göre kurduğumuzu söylese de kimse kimseyi kandırmasın bu kadro F4 ayarında değil.Bence hedefleri fazla abartmamak lazım ki sonra fazla üzülmeyelim..
Abi hedef koymanın nesi zarar verecek ki takıma. F8 dese ne fark edecek. F8 hedefi koyup F8e kalamaz ise daha mı az eleştirecek yada üzülecek taraftar. Daha mı az başarılı olacak. F4 deyip f8 de elense hedef koydun beceremedin mi diyeceğiz. Ergin Ataman bu. Jawai, Pocius falan olduğu zaman bile f4 hedefliyoruz demişti. Yanlış hatırlıyor olabilirim ama hiç bir zaman Mahmuti gibi maç maç gidiyoruz, gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz tarzı açıklamaları olmadı. Her zaman büyük konuşur. Şu ana kadarda bir zararı olduğunu görmedim.
Sezon başlayınca çok büyük hayal kırıklığına uğrayacağız buraya yazıyorum. Herkesin dilinde "Laboral yaptıysa biz de yaparız" cümlesi var fakat Laboral'in geçen yılki kadrosunu bir inceleyin, birbirini çok iyi tamamlayan dengeli bir kadroydu. Bizim transferlerimiz plansız yapıldı geçen seneki gibi. McCollum alternatifi Huertas, Goudelock'ın alternatifi Dentmon olamaz. Bunlar birbirinden çok farklı oyuncular. Laboral'de maç başına 1.3 blok, 1.4 top çalma gibi istatistiklerle oynayan, tek görevi savunma yapmak olan Adam Hanga gibi bir oyuncu vardı. Tüm büyük takımlarda bu tip oyuncular bulunuyor Kalinic ve Honeycutt gibi. Onun dışında Shengelia, Tillie, Blazic gibi savunmacılar vardı. Yani 9 tane savunması olmayan sadece hücumu düşünen (Tyus dışında) yabancı almakla başarı gelmez, Doğru düzgün bir plana göre transferler yapılmalıydı, rastgele değil. Final four hayalleri kuruyorsunuz fakat bu takım playofflara kalamayacak.
Oraya kalıcı olarak yaz, mesajlarını sakın silme. Sene sonunda ne kadar yanıldığını, Ergin Hocayı ve takımı ne kadar küçümsediğini anlayınca, tekrar tekrar okur, gülümsersin...
Bu arada Hanga diyorsunda, Göksenin Hanga'dan çok daha iyi bir savunmacı. ayrıca üçlük de atabiliyor...
Şu kadroyla forumda F4 adayı olduğumuzu düşünenler bolken Darüşşafaka'nın kadrosunu kursak forumda beklenti Euroleague şampiyonluğu olurdu sanırım.
Şu mesaj umarım ciddi değildir,basketbol konuşulan bir ortamda ciddi ciddi söylendiğine inanmak istemiyorum.
Hocam bu maclari izlemeyi ben de çok severim ancak genelde son gün belli olur ve yurt dışı maçlarını link vs bularak izlemek zorunda oluyoruz. Tübad turnuvasi vs atv grubu kanalları verebilir.Sayfalar dolusu teknik taktik yorum yapiliyor ama hazirlik maclari yayinlanacakmi bilen varmi sorusuna iyi veya kotu cevap yok benden baska kimse maclari seyretmek istemiyor anlasilan benden de bir yorum gelsin bari ben koça guveniyorum ve basarili olup gurur duyacagim bir sezon olacagina inaniyorum hepinize iyi haftasonlari sevgili galatasarayli dostlarim
Sayfalar dolusu teknik taktik yorum yapiliyor ama hazirlik maclari yayinlanacakmi bilen varmi sorusuna iyi veya kotu cevap yok benden baska kimse maclari seyretmek istemiyor anlasilan benden de bir yorum gelsin bari ben koça guveniyorum ve basarili olup gurur duyacagim bir sezon olacagina inaniyorum hepinize iyi haftasonlari sevgili galatasarayli dostlarim
Sayfalar dolusu teknik taktik yorum yapiliyor ama hazirlik maclari yayinlanacakmi bilen varmi sorusuna iyi veya kotu cevap yok benden baska kimse maclari seyretmek istemiyor anlasilan benden de bir yorum gelsin bari ben koça guveniyorum ve basarili olup gurur duyacagim bir sezon olacagina inaniyorum hepinize iyi haftasonlari sevgili galatasarayli dostlarim