• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2016/2017 Transfer Dönemi ve Kadro Yapılanması

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GSbasket.Org
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:30
Galatasaray Odeabank, Fenerbahçe'den Emir Preldziç ile iki yıllık anlaşmaya vardı. Emir, geçen yıl Darüşşafaka Doğuş'ta kiralık oynamıştı.

(Via@ismailsenol)

İsmail Şenol da yazdığına göre hayırlı olsun. Yerli rotasyon açısından çok iyi bir hamle.

Yağızer Hoca bir takımla anlaştı mı? Anlaşmadıysa tekrar staffda görmek güzel olurdu.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Lige gelince bu kadar pozitif konuşamayacağım. İyi 6 yabancımız olacak ama dişe dokunur bir yerli takıma katmadık. Özellikle 3 numarada Micov yalnız kalacak. Micov'u 4 e çektiğimize 3'e Göksenin geçer muhtemelen, iyice kısalacağız. Simmons hamlesinin yapılması gerekiyor. Bu hamleyi de yaparsak lig içinde iddialı bir takım kurduk diyebilirim.

Dentmon transferi olduktan sonra yazdığım yazının lig ile ilgili olan kısmı. Ben atletik özellikleri ve savunma yönünün kuvvetli olması nedeniyle Simmons'ı tercih ederdim. Ama hocanın tarzı düşünüldüğünde Preldzic'i tercih edeceği çok açık.

Hangisi tercih edilir, tartışılır. Ancak tartışılmayacak olan lig için bir 3 numara transferinin gerekli oluşuydu

Profesyonel dünyada herşeye acik olmak gerekiyor . Ne diyelim hoşgeldin Emir preldzic ...

Cr22lEuXEAA-Sgk.jpg

Cr22lEuXEAA-Sgk.jpg

Hocam, şu herif bırak kulübün içine girmeyi, florya semalarında gezinse belki darp edilir öyle çıkar. Sen tutmuş takıma katıyorsun.

https://twitter.com/erginataman/status/15882285091

Şunları da söyleyen birisin. O zaman bırak harcama parayı, sezon ortasında duruma göre hamle yapabilecek bir bütçemiz olsun. Kim bilir belki Kristic belki yine sakatlanacak ve pivot almak zorunda kalacağız? Bu zatı getirerek hem hamle şansımızı yok etmiş oldun hem de yukarıdaki herifi takıma kattın. Kaç kişi oyuncular anons edilirken "preldzic" diyecek merak ediyorum. Şahsen ben ne kadar iyi oynarsa oynasın büyük ihtimal yuhalayacağım aynı Şuacan'da olduğu gibi.

Ergin hocam taraftarlar tarafından bu kadar çok sevilmese eminim şuan tepkiler çok daha yüksek olurdu.

Neyse bekleyelim görelim ne olacak, ama dilim hayırlı olsun demeye bile varmıyor.

Tweet 6 7 yıl kadar önce atılmış. Ayrıca sınıf atlatacak oyuncu olmadığını söylemiş, katkı vermez, çöp dememiş.
Benim de çok sinir olduğum bir oyuncuydu ama olan oldu profesyonel bir iş bu. Caner Erkin bizde de çok cirkefti ama gitti ezeli rakibimiz fb ile imzaladı.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tweet 6 7 yıl kadar önce atılmış. Ayrıca sınıf atlatacak oyuncu olmadığını söylemiş, katkı vermez, çöp dememiş.
Benim de çok sinir olduğum bir oyuncuydu ama olan oldu profesyonel bir iş bu. Caner Erkin bizde de çok cirkefti ama gitti ezeli rakibimiz fb ile imzaladı.

6 yıl önceki emir mi daha iyi oyuncudur yoksa şimdi ki mi? Kesinlikle 6 yıl önceki emir. adam 2012 den beri artık geri doğru gidiyor.

Ayrıca sınıf atlatamayacak, bunda hem fikiriz(Ben çöp olduğunu da düşünüyorum o ayrı konu). Ama bu adamı almamız belki 6 ay sonra alabileceğimiz, ihtiyacımıza göre bize sınıf atlatabilecek bir transferi de engelledi. Mesela Young gibi mesela Chuck gibi.

Yada başka bir şekilde söyleyeyim. Eğer Lasme 3-6 ay arası bir ceza alsa takıma bu parayla onu katacaktık. Bize sınıf atlatmayacak mıydı? Gayet net atlatacaktı.

Her şeyden bağımsız olarak söyleyeceğim son şey, Galatasaray formasını giyen oyuncunun karakteri, yeteneklerinden çok daha önemlidir. Benim için geçmişinde hangi takımda oynadığı değil, nasıl bir karaktere sahip olduğu önemlidir.

Emir nerden bilsin 6 muhabbetini ona demişlerdir yap ilgi toplarsın yapmıştır doğru mu asla. Bu hareketler taraftara şirin gözüktürür. Çıkıp yanlış yaptım vb diyecektir.

Sent from my iPhone using Tapatalk

350K gibi cuzzi bir rakam ve lig için yerli olması ve 4 pozisyonu da oynayabilmesi transferi kaçınılmaz kıldı. Geriye gitmesinden ziyade ileri gitmediğini ama ligde hala fark yaratacağını düşünüyorum. Ha karakter konusuna gelirsek kendisinden ben de nefret ederdim ama bunun sebebi fb li olması ya da gsye itici hareketler yapması değil, genel basketbol ahlakını sevmem. Ama geldiğine göre sevmesek de artık destekleyeceğiz ya da köstek olmayacağız yapacak bir şey yok. Belki burda etkilenir de iş ahlakı düzelir.

Emir transferi tek kelime ile fiyasko! Hem rakibin kontratının bir kısmından kurtulmuş olmasını sağlıyorsun, hem de böyle spor ahlakı 0 gittiği yerde huzur bozan sorun çıkaran bir adam alıp bu güzel karakterli kadroyu hiç ediyosun. Zamanında bojan bogdanovic ile birlikte cicişlerle takıldıkları gibi şimdi de russ smith mi olur dentmon mı olur birisiyle akarlar.

350 bin Euro senelik veriliyorsa çok iyi transferdir Emir. Ligde yerli konusunda çok rahatladik. Schilb giderse çok sevinirim.

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Schilb'in olduğu yerde Preldzic'e gitmek oldukça gereksiz. O bölgenin şiştiğine mi, yoksa devre arası olası ihtiyaçta transfer yapamayacak oluşumuza mı dem vuralım? Yerli olması bir avantaj ama ihtiyacın dahilinde olmayan bir oyuncuya gitmeyiver. Bütçeni kenara sakla, kadron sakatlanabilen oyuncu barındırıyor. Avrupa'da iyi bir yere gelemezsek koç çok tepki görecek. Bu beklenen bir durum zira bunu kendisi hazırlıyor.

Emir transferi tek kelime ile fiyasko! Hem rakibin kontratının bir kısmından kurtulmuş olmasını sağlıyorsun, hem de böyle spor ahlakı 0 gittiği yerde huzur bozan sorun çıkaran bir adam alıp bu güzel karakterli kadroyu hiç ediyosun. Zamanında bojan bogdanovic ile birlikte cicişlerle takıldıkları gibi şimdi de russ smith mi olur dentmon mı olur birisiyle akarlar.

İşin bu kısmı tehlikeli zaten, takımdaki ortamı bozabilir Emir en büyük riski o bence de, hoca 300k euro olarak açıklamış basketfaule senelik ücretini. Emir eğer bu seneyi oynamadan geçirseydi Fb'den daha çok para alacaktı ama o kontratını feshedip çok cuzi bir miktara bize gelmeyi tercih etti, işin umutlandıran kısmı o, basketbol oynamaya hedefli bir şekilde geliyor gözüken.

İşin bu kısmı tehlikeli zaten, takımdaki ortamı bozabilir Emir en büyük riski o bence de, hoca 300k euro olarak açıklamış basketfaule senelik ücretini. Emir eğer bu seneyi oynamadan geçirseydi Fb'den daha çok para alacaktı ama o kontratını feshedip çok cuzi bir miktara bize gelmeyi tercih etti, işin umutlandıran kısmı o, basketbol oynamaya hedefli bir şekilde geliyor gözüken.

Aslında Emirin bu sene alacağı para değişmiyor sanırım bizden aldığı fesih bedelinide hesaba katarsak. Yani sizden çıkan para az olsada Emir in cüzi bir miktara geldiğini düşünmemek lazım.

Aslında Emirin bu sene alacağı para değişmiyor sanırım bizden aldığı fesih bedelinide hesaba katarsak. Yani sizden çıkan para az olsada Emir in cüzi bir miktara geldiğini düşünmemek lazım.

Fb'den alacağı 1,7m euro, 1m euro fesih bedeli ödenecek, 300 bin euro da bizden alacağı, yattığı yerden 400 bin euro daha fazla kazanırdı demek istediğim oydu :) Yoksa bu sene ona Efes veya Dacka'dan daha çok teklif gelemezdi zaten, oynayacağı iyi bir takımı tercih etti ucuza.

Emir'le birlikte Melih'i de alsak aslinda yerli rotasyonu acisindan cok iyi bir hamle olur.

Emir ve İverson gelip Schilb-Krstic ile ayırırsak çok güç kaybedeceğimizi sanmıyorum,Aksine daha sıkı bir rotasyon olur gibi gözüküyor.

Krstic'in basketbolu biraktigi soyleniyor, saka mi bu??

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri