• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2016/2017 Transfer Dönemi ve Kadro Yapılanması

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GSbasket.Org
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:30
Arroyo gelirse Dentmon ve Russ'tan biri net şekilde fazlalık oluyor, Diebler bence Arroyo gelirse önemli katkı verebilir ama Schilb'in de fazlalık olacağı kesin o transferle beraber, topsuz oyunda oldukça zayıf olan, topla beraber etkili olan Schilb gereksiz olur bence de.

Bende şu şekilde düşünmüştüm Arroyo gelirse zaten belli süreler alacağı için en azından çoğu lig maçında kullanmayız gibi geliyor..Ligde daha çok Russ-Dentmon ikilisi görev alırsa Euroleague de Arroyo-Dentmon ikilisi görev alabilir..Sizinde dediğiniz gibi Schilb her açıdan fazlalıktı bu kadroya hala fazlalık hocanın bunu görmesi lazım artık..

Lig için;
Dentmon- Russ- Can
Sinan- Göksenin
Micov- Emir
Daye-Orhan- Ege
Tyus- Pleiss

Avrupa için;
Arroyo-Dentmon-Can
Diebler-Sinan-Göksenin
Micov- Emir
Daye- Thompson- Ege
Tyus- Pleiss

Bu aşamada tek oyuncu gönderip Arroyo gelecekse bunu Schilb'ten yana kullanmak en akıllısı olur!! Bana kalırsa Thompson'ın da değişmesi lazım..Hakkımızda hayırlısı olsun

Takımda tek fazlalık var, o da takımı bizzat kurup kurduğu takımı beğenmeyen zat.

Arroyo hamlesinin duyurulması ama yapılmaması Dentmon ve Smith'e göz dağı ve son şans olarak algılıyorum. Bu iki maçada ikisi ile başlarsa şaşırmam.İkiside harika oynayıp 2/2 yaparsak şaşırırım :)

Jeter - Sinan - Can
Göksenin - Emir
Donta Smith - Micov
Daye - Holman -Orhan
Tyus - Pleiss - Ege

Russ out
Dentmon out
Diebler out
Schilb out
Deon out

Jeter in
Smith in
Holman in

öncelikle kadroyu biraz daha normale çekmek lazım 9 yabancı olmaz bu iş, bir tane daha çember savunucusu lazım aynı Tuys gibi 4-5, Arroyo bu dakikadan sonra külliyen zarar olur, Dentmon aslında kullanılsa iyi oyuncu da yanında paso asker lazım, Arroyo'da aynı durum olur. topun karşısında kalan 3 oyuncu ile yeniden her şey değişebilir.

TBL:

Dentmon - Can
Swingman - Sinan - Goksenin
Micov - Preldzic
Daye - Orhan - Ege
Tyus - Pleiss

Euroleague

Dentmon - Arroyo
Swingman - Sinan - Goksenin
Micov - Preldzic
Daye - Thompson - Ege
Tyus - Pleiss

Russ'un menajeri anladıgım kadarıyla veda yazısı yayınlamış twitterdan.

Ne Arroyosu arkadaş yahu! Çok sevmeme rağmen tekrar aşı tutması zor hem de bizim sıkıntımız net savunma ki! Hadi hata yapıp yanlış kadro kurdun, Nbade bir dolu adam boşken ne bu sevda? Arroyo 300k ya mı gelecek sanki?

GT-I9195 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

abi şu hoca gözdağı veriyor laflarını hiç anlamıyorum. Kime, nasıl gözdağı veriyormuş hoca? Russ Smith'in 850 bin , Euro'uk, Dentmon'ın da yanlış bilmiyorsam 1 Milyon Euro'ya yakın kontratı var bizimle. Bu oyuncuların çok mu umrunda sanki hocanın gözdağı verip, vermemesi? Bugün git desen bu paraları bu oyunculara vermek zorundasın. Oyuncunun bir zararı yok ki zarar hep bize yazıyor.

Yine tüm takımı göndermeler başlamış, gerçekçi yorumlarla ve önerilerle gelinmesi daha doğru olacaktır bence.

Takımda oyuncu bazında olmazsa olmaz değişiklik top sürmeyi beceremeyen russ smith yerine gerçek bir pg alınması. Dentmon'ın bu liseliyle aynı kefeye konması cok sacma, parkede olduğu kısıtlı dakikalarda kötü oynadığını da düşünmüyorum ki kendini kanıtlamış bir oyuncu zaten. Diebler'dan ne beklendiğini de anlamıyorum adama çizilmiş tek bir set bile yokken. Schilb ve thompson da yetersiz isimler ancak sezon içinde tüm takımı yenileme şansımız olmadığı için katlanacagız.

Bu takımın pg yokluğundan sonraki en büyük sorunu birden fazla sebepten ötürü ergin ataman malesef

Arroyo falan değil bu takıma net bir şekilde Toney Douglas lazım

Sent from my iPhone using Tapatalk

ciddi bir PG takviyesi lazım. sinan ile olmaz

Arkadaşlar ne Arroyo'su ya. Takım her maç 100'e yakın sayı yiyor kategori fark etmeksizin. Bizim yıllardır en büyük sıkıntımız savunma. Takımda tonla savunma zafiyeti olan oyuncu var zaten. Ben bu sene harcanan o kadar paraya rağmen kayıp olarak görüyorum özellikle avrupada bir şeyler beklemek hayal ötesi. Lig için de çok zorlu ve güçlü rakipler var. Bizde ise tamamen bitik durumda olan bir koç var. Tamamen umutsuz durumdayız. Geçmiş olsun

Artık bekleyecek bir şey kalmadı, görünen köy de klavuz istemiyor, giren girdi, bir an önce Russ ve Diebler yollanıp şu takımın direncini yukarı taşıyacak 2 adam getirin de 6. haftada EL maceramız bitti demeyelim...

Russ ve Diebler acılen gönderilip, Tonet Douglas ve Brandon Paul alınmalı.

Sadece 3 maç oynadık ve bu maçları oynamadan önce sadece Kizilyildiz maçına galibiyet yaziyorduk o yüzden sakin olmamız lazım çok uzun bir yol var önümüzde.

Ben olsam yarın Russ yerine Jamon Gordon'u getiririm. Hem organizasyon olarak Sinan'a yardımcı olur hemde atletik kanat eksiğimizi kapatır. Tam Dentmon ile yanyana oynayacak bir parça olur. Bütçeyi de sarsmaz.

Arkadaşlar aramızdan bilen bir kişi guard pozisyonu için alınabilecek hangi oyuncuların boşta olduğunu yazabilir mi? Seçeneklerimiz neler? Ve Euroleague'de oynatabiliyor muyuz?

Gstv de bir eleman var kendisini tanımıyorum ama Ergin hocayı acayip eleştirdi.Helal olsun. Bir daha çıkartmazlar ekrana o da ayrı tabi :)

Gstv de bir eleman var kendisini tanımıyorum ama Ergin hocayı acayip eleştirdi.Helal olsun. Bir daha çıkartmazlar ekrana o da ayrı tabi :)

Deniz Baskın. Yanlış hatırlamadıysam eğer geçen sezonda son topa kadar programında maç öncesi ve sonrası yorum yapıyordu başka bir arkadaşla birlikte. Doğruya doğru, yanlışa yanlış net yorumlayan çocuklar. Böyle gitsinler umarım.

Geri