Aroyyo hamlesi cok buyuk yanlis olur. Micov'un sakatliktan cikamamasi, Hocanin anlamsiz Schilb takintisi, Dentmon'un Cinden Hala Avrupa'ya ruhen donmemis olmasi, Russ Smith'in Avrupa basketboluna uygun olmamasi ve Deon Thompson'un ne Tyus'u nede Daye'yi kisa sureli olsa bile yedekleyememesi takimi formsuz kiliyor Diebler, Pleiss ve Emir gibi verim almamiz muhtemel diger parcalarida etkisiz kiliyor.
İmkan olursa Russ Smith, Schilb ve Deon Thompson gonderilip Yerlerine Rakim Sanders, Jamont Gordon tarzi savunmaci delici bir combo guard ile kenardan oyuna enerji getirecek bir orta mesafesi olan bir uzun bu takim hedeflerinden koparmaz.
Deon Thompson aslinda tamda bizim istegimize uyan bir oyuncuydu ama bu kadar formsuz olmasi takimi asagi cekmesi inanilir gibi degil. Russ Smith'i yaz doneminde herkes delici, savunmasi iyi enerji getirecek bir oyuncu olarak tarif etmisti ancak gorduk ki bu fiziki yapisiyla Aaron Jackson, Jamont Gordon olmayacak ama belki ileride McCollum tarzina bir skorere evrilebilir. Schilb ise hocanin anlamsiz takintisi ne defansif ne ofansif konusulmaya deger bir katkisi var. Yaptigi isi yapabilecek Preldzic ve Micov'da varken varligini gereksiz buluyorum. Rotosyanda onun yerine micov sure alsaydi form tutmustu en azindan.
Katılıyorum kimleri göndermek istersin deseler gözüm kapalı bu 3 ismi göndermek isterdim hatta yanına Diebleri de bonus olarak yazabilirim.