• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2016/2017 Transfer Dönemi ve Kadro Yapılanması

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GSbasket.Org
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:30
Bize sert atlet savunmacı hızlı oynatan bi hoca lazım Brosenin hocasi bizde olur mu bilmiyorum ama adam çok iyi yönetiyor şu 2-3 senedir gidenlerin yerine yine o parçada adami bulup koyuyo adam tam istediğim takım planı ya sene sonunda bence bi değişiklik gerekli.

Pg: Mike James - Zizis - Can
Sg : Hickman - Sinan - Goksenin
Sf : Darius Miller - Emir
Pf : Derrick Brown - Thopson
C : Dunston - Tyus

Bu kadronun ederi ne bizim 9.5 milyon dolar hemen hemen kafa kafaya en fazla 10 falan kurulmaz mi ?
Abi şöyle bir takim kursak efsane olurdu ya atlet savunucu şutör dehşet-ül vahşet olurdu yaa.

Schilb te hocanın gördüğü, bizim göremediğimiz ne var acaba? Cidden merak ediyorum. Savunmada kaçırmadığı adam yok, hocanın en takıldığı nokta ama Schilb te gözüne batmıyor nedense...

Takımın uzak ara en çok kazanan yabancı oyuncusuna lisans çıkartmamak Atamanın bütçeyi ne kadar kötü kullandığının ve kafasının ne denli karışık olduğunun kanıtı. Hoca kendi kariyeri açısından hep bir noktaya geliyor ama ordan eşiği atlıyamıyor maalesef.
Mevcut kadroda sorun dentmon nın gitmesi ile çözülmez ki zaten adamın 900k usd kapalı kontratı var nereye göndericen? Belki çine çakarsın ama oda çok zor ihtimal. Diebler da yanlış transfer. Bütçe olarak bu iki oyuncu 1.4 milyon usd ediyor, bu paraya daha iyisi olabilirdi bulunabilirdi. Ama çok tembel bi transfer dönemi geçirilmiş. Oysa gözümüzün önünde reeding'i bıraktı doğuş. Hem iyi savunmacı hem de all around hücumcu. Tabi bazi isteyip de alamadigimiz adamlarda var ornegin birch green yada causeur gibi veya toney douglas gibi. Ama bunlarin muadili aldiklarimiz degil ki.

Su anda durum parlak degil, ama hocanin camiamiz ozelinde kredisi elbette var, basardiklari ve yasattiklarinin hakki odenmez. Burdan ya onunla cikacaz yada onunla baticaz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Micov-Emir-Schlib harika gerçekten .Bu takımın en çok alan yabancısına lig lisansı çıkartılmıyor.3 tane benzer tipte forvet'e çıkartılıyor. Geçen yıl harika bir sezon geçiren Micov'un da bu saçma kadro da rolü azalıyor.Zamanında burda Markovic'e burun kıvıran kişiler vardı şuan Smith yerine bir Markovic kötümü olurdu hem takımın kısa savunmasını bir nebze toparladı hem organizasyona yardım ederdi .

Göksel zamanında bende Markovic'e karşiydım ne yalan söyleyeyim.
Ama şimdi Russ'ın yerinde olsa hem müthiş savunma yapardı hem de takımı organize ederdi.

Yine bahsettiğin 3'lüye lisans çıkarıp Dentmon'a çıkarmamak büyük bir akıl tutulmasi.
Galiba söylendiği gibi Dentmon gidici.

Keşke Dentmon kalsa Russ ve Schilb gitse bir savunması iyi organizatör guard ile Atletik bir 4-5 oynayabilecek bir oyuncu alsak.

Dentmon-Markovic(X)-Can
Sinan-Göksenin-Diebler
Micov-Emir
Daye-X-Deon
Tyus-Pleiss

Göksel zamanında bende Markovic'e karşiydım ne yalan söyleyeyim.
Ama şimdi Russ'ın yerinde olsa hem müthiş savunma yapardı hem de takımı organize ederdi.

Yine bahsettiğin 3'lüye lisans çıkarıp Dentmon'a çıkarmamak büyük bir akıl tutulmasi.
Galiba söylendiği gibi Dentmon gidici.

Keşke Dentmon kalsa Russ ve Schilb gitse bir savunması iyi organizatör guard ile Atletik bir 4-5 oynayabilecek bir oyuncu alsak.

Dentmon-Markovic(X)-Can
Sinan-Göksenin-Diebler
Micov-Emir
Daye-X-Deon
Tyus-Pleiss
Bence de bu takımın guardı Dentmon .Smith,Schlib ve Diebler gitmeli senin dediğin özelliklerde bir guard gelmeli fakat bence atletik 4-5 den çok atletik 3.5 daha çok işimizi görür .Hatta gerekirse gidenler yerine oyuncu falan alınmasın yine daha iyi olur bu takım en azında roller falan keskinleşir.

Savunmada Schilb'in adam kaçırdığını iddia eden arkadaşlar, takım savunmaya oturdugunda Tyus dışında kimin ne yaptığını anlatabilir mi basketbol diliyle? Tek pasta bomboş turnike yiyor bu takım ne Schilb'i?

Ya da şöyle anlatayım, takımın kısaları ilk adımda geçilirse eger forvetler alan kapatmak için kayma savunması yapar ve o sırada karşı takımın forveti boş kalacağı için takımın kısasının match-up değiştirerek forvetin önünde kalması gerek. Ama bizim bu seneki kısalarımız evlere şenlik. Aaron Jackson her pozisyonda geçti karşısındakini. O yüzden forvetlerı en son suçlayın. Takımda guard yok guard.

Yaldır yaldır potaya koşup blok yiyince guard olunmuyor ne yazık ki. 9 metreden kayarak şut atınca da olmuyor keza. Binaenaleyh nerede bu guardlar? :D

Çok şey istemedik Russ yerine Markoviç Pleiss yerine Vidmar olsaydı takım nasıl dirençli olurdu..Hemde çok daha ucuza.

Şu da bi gerçek ki 750K ya Pleiss almayıp Vidmar alsak burda çok kişi küfürlü yorumdan uzaklaştırma alırdı birbirimizi kandırmayalım.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şu da bi gerçek ki 750K ya Pleiss almayıp Vidmar alsak burda çok kişi küfürlü yorumdan uzaklaştırma alırdı birbirimizi kandırmayalım.

Ben tek başıma savunurdum Muhammedcim aslanlar gibi Vidmar'ı :) Yıllardır Vidmar diye sayıklayan biri olarak bunu layıkıyla yerine getirirdim.

Zira çarşıdan Alman panzeri diye alıp eve geldigimizde Dusan Cantekin çıkan bir pivot var elde. Vidmar'ın o hassasiyeti olmadığı için eleştirilen parmağı dahi olamaz Pleiss.

Edit: Çok istediğim ve rahatlıkla alınabilecek bir diğer oyuncu Hickman'ı da iyi izleyin bu sene.

Yok ben de Vidmar yazdım yazın zaten buraya. İtiraf edelim ki kimse Pleiss'ın böyle olacağını beklemiyordu. Tabi Pleiss belki de bi geçiş sürecinde bilemeyiz. Darden yazdım yüz kere hala da yazarım. 200K ya Cantu ile imzaladı ve eminim bizim birçok problemimizi çözerdi hem de 200K ya.

Cavs. JR Smithle anlaşmış.Toney Douglas'a yol vermişler. Al bak NBA inadıyla hem kendini hem bizi yaktın Toneyciğim.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cavs. JR Smithle anlaşmış.Toney Douglas'a yol vermişler. Al bak NBA inadıyla hem kendini hem bizi yaktın Toneyciğim.

Bunun üzerine Ergin Hoca Dentmon'ı gönderir. Demedi demeyin.

Maliyetsiz gönderdik diyelim, Toneyi alabilecek miyiz? Dahası zaten kopuk olan kimya hepten dağılmaz mı?

Valla gonderilecek adam Dentmon'dan ziyade Russ Smith bence. Adam atanamayan Bo McCalebb gibi.

İkisi de gidebilir. Toney gelebilecekse tek başına götürsün sezonu. Tek guard ve Sinan-Emir-Schilb yeterli olur oyun organizasyonu için. Kağıt üstünde iki guard yazıyor da noluyor?

Gitmesi gereken Dentmon değilki takımımıza alışması ve istenen kıvama gelmesi belkide sezon sonunu bulacak olan R.Smith'tir kanaatimce.

Dentmon; Eğer benim önüme başka guard alırsanız giderim derse veya hali hazırda tahminimizdende öte sorun çıkarıyorsa o zaman ikisinide bırakıp göndersinler,sonuçta her türlü topu yarı sahaya Sinan götürüyor olurda Toney gelirse çok iyi olur,zaten takımda erken değişiklikler şart ama Ergin hoca kendisinide değiştirmeli saçma sapan kurduğu yanlış kadronun ceremesini sezon boyu çekeceğiz,kendisine hem çok kızıyorum hemde Dua ediyorum ALLAH kolaylık versinde bir an önce hem kendisi toparlansın hemde takımı toparlasın diye,ulan Ergin Ataman kendinide bizide hırpalıyorsun,ALLAH seni güzellikle ıslah etsin ne diyeyim.:)

Ben tek başıma savunurdum Muhammedcim aslanlar gibi Vidmar'ı :) Yıllardır Vidmar diye sayıklayan biri olarak bunu layıkıyla yerine getirirdim.

Zira çarşıdan Alman panzeri diye alıp eve geldigimizde Dusan Cantekin çıkan bir pivot var elde. Vidmar'ın o hassasiyeti olmadığı için eleştirilen parmağı dahi olamaz Pleiss.

Edit: Çok istediğim ve rahatlıkla alınabilecek bir diğer oyuncu Hickman'ı da iyi izleyin bu sene.

Hickman'ı forumun çoğu istemezdi ki haklılarda yıllardır ağır sakatlıklar yaşamış oyuncuları topladık ve bundan yakındık Hickman'da bu tip bir isim çok iyi oynadı Maccabi maçında ama Hickman'ı almadı diye eleştirmek doğru değil .

Geri