2016/2017 Yeni Kadro Yapısı ve Hazırlık Dönemi

Tivibuspor kanalı bazı maçlar için şifresiz oluyor, bu kanalı normal uydu alıcılarına frekans girerek ekleyebiliyor muyuz; Yoksa sadece paket alanlar mı kanala sahip olabiliyor? Yardımcı olursanız sevinirim. Uydu alıcısı: Turksat 4A

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sabah uçakla gidilen moskova da aynı gün neden maç yapıyoruz anlayamadım. İnşallah sakatlık falan olmaz ama çok kötü bir program olduğunu düşünüyorum.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Tivibuspor kanalı bazı maçlar için şifresiz oluyor, bu kanalı normal uydu alıcılarına frekans girerek ekleyebiliyor muyuz; Yoksa sadece paket alanlar mı kanala sahip olabiliyor? Yardımcı olursanız sevinirim. Uydu alıcısı: Turksat 4A

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Turksat uydusundan frekansını taratıp izleyebiliyorsunuz. Paket alamnıza gerek yok.

Bu arada Khimki'nin ne web sitesinde ne de sosyal medya hesaplarında maçla ilgili bilgi yok.

Sabah uçakla gidilen moskova da aynı gün neden maç yapıyoruz anlayamadım. İnşallah sakatlık falan olmaz ama çok kötü bir program olduğunu düşünüyorum.

Kesinlikle katılıyorum, zaten tüm pre-season hatalı bence çok gereksiz üst üstte maçlar oynadık bir düzen yok ortada :confused: Onu geçtim oyuncuları sakatladık inşallah daha sakatlık sorunu yaşamayız!!

Ben maçların canlı yayını konusunda sizin kadar kızmasam da #GSlive diye reklam yapıp sadece çeyrek sonuçlarını yazmak da sanırım şaka olmalı. Umarım maç başlamamıştır çünkü 15 dakikadır ilk 5'in yazılması dışında herhangi bir bilgi yok. Belki maç başlamamıştır. Çeyrek sonuçlarını rica etsek biz de birinden alırdık. Külüpte çalışmamız gerekmiyor bunun için.

Oynadığımız maçları izleyemiyoruz; çünkü ne maç yayını ne özeti ne de maç la ilgili yorum yapan yönetici -oyuncu-antrenör-muhabir dahil tek kişi bile yok.
Maç istatistiğine bakıp oyuncu övmek ya da eleştirmek, takımın oyun planının ya da tarzını çözmeye çalışmak (!)

Gülsek mi ağlasak mı!?

# Sonra hedef 7 bin kombine . Sen daha taraftarina eurolig öncesi bir tane hazirlik maci izletemiyorsun. Oynanan 10 maçın herhangi bir kanaldan yayinlanmamasi elbette tesadüf degil .
Dacka ve Fb ' nin oynadigi her mac ntv'den yayinlaniyor . Taraftar neye göre öngörüde bulunup kombine alacak ?

Geçen aylarda bizim GS'nın tüm medya kuruluşları FB'li bir medya şirketine satılmıştı sanırım umarım bu durum bunlardan dolayı yaşanmıyordur!! İnsanın aklına herşey geliyor bizimkilerden de beklenir böyle bir durum!!!

İlk yariyi 47-40 geride kapattık . Şöyle agırlıgımızı koyup kazandigimiz mac yok . Kimse hazirlik macı demesin. Sezon öncesi 10. maçımızı oynuyoruz. Hala tatmin edici bir görüntü yok.

Valla bu hazırlık maçlarından ancak bir buçuk maç izleyebildim biri 480p bile değildi diğer ise dura takıla izlenen Cine5' i hatırlatan bir yayındı.
Sadece istatistikleri öğrendiğimiz bir maç için ne yazsak boş. 7 sayı fark var ama bu fark nasıl oluştu bunu bilemiyoruz mesela.

Maçın oynanış şekli tamamen saçmalık. Pazar bu maç varken araya neden Antalya maçını koyduk? Onu bunu kırmıcaz diye profesyonellik olmaz. Normal de bu maç için cumartesiden rusyaya gidip adam gibi pazar günü oynanması gerekirdi.

Sonuçta pazar sabahı üç saatlik uçak yolculuğu sonrası 2 metre ve üstü adamlara maç yaptırtmak niye???

Bu maçın sonucu hiç birşey anlatmaz. Normal iş için bir yere sabah uçağı ile gitsen yoruluyorsun, bizimkiler sabahın köründe gidip öğleden sonra maç yaptırıyor takıma.