2016/2017 Yeni Kadro Yapısı ve Hazırlık Dönemi

daha önce de yazdım, gstv için naklen yayının maliyeti 10 bin dolarmış, hadi çapsızsınız, bir Galatasaray maçının naklen yayını için 10 bin dolarlık reklam bulamıyorsunuz anladık. be kardeşim 1 kamera yollayın da akşam banttan verin maçı bari, onun maliyeti ne acaba.

iş para pul değil, sadece ve sadece taraftara saygı, bir kulüp televizyonu bana şu maçlardan 3-5 tanesini seyrettirmeyecekse neden vardır, neden açık kalır...

Devrede 40 sayı yemiş olan fener iyi savunmamı yapmış oluyor???

Doğuş'da Furkan baya düzelmiş ve eski haline dönmüş gibi. Atletizm olarak fener den daha iyi kalınca ve furkan mükemmele yakın yardım savunması yapınca fener tıkandı. Sloukas ın aldığı basit fauller olmasa 20 sayi civarinda kalicakti fenev. Nunally bu savunma ile euroleague de maden olur bu arada.

Dogus adina Anderson cok onemli transfer. Moerman da oyle. Wilbekin ve Furkan ise cok hazir durumdalar. Daha once farkli dusunuyodum ama fikrim degisecek galiba, dogus enteresan isler yapabilir bu sene. Tek handikaplari Furkan su haliyle icerde tek. Semih ve slaugther ne verirse ona gore belli olur sexonlari sanki. Ama kisalari gercekten cok kapasiteli.

Fenev ise bence nunally cok buyuk hata yapti. Bana gore ihtiyaclari delici bir combo yani 1-2 idi ama onlar forvet aldilar. Bu sezon her mac sert olucak her mac final olucak iken, sezona sadece 33 yasindaki dixon ve muzmin sakat sloukas ile baslamak bakalim ne sonuclar doguracak.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Devrede 40 sayı yemiş olan fener iyi savunmamı yapmış oluyor???

Doğuş'da Furkan baya düzelmiş ve eski haline dönmüş gibi. Atletizm olarak fener den daha iyi kalınca ve furkan mükemmele yakın yardım savunması yapınca fener tıkandı. Sloukas ın aldığı basit fauller olmasa 20 sayi civarinda kalicakti fenev. Nunally bu savunma ile euroleague de maden olur bu arada.

Dogus adina Anderson cok onemli transfer. Moerman da oyle. Wilbekin ve Furkan ise cok hazir durumdalar. Daha once farkli dusunuyodum ama fikrim degisecek galiba, dogus enteresan isler yapabilir bu sene. Tek handikaplari Furkan su haliyle icerde tek. Semih ve slaugther ne verirse ona gore belli olur sexonlari sanki. Ama kisalari gercekten cok kapasiteli.

Fenev ise bence nunally cok buyuk hata yapti. Bana gore ihtiyaclari delici bir combo yani 1-2 idi ama onlar forvet aldilar. Bu sezon her mac sert olucak her mac final olucak iken, sezona sadece 33 yasindaki dixon ve muzmin sakat sloukas ile baslamak bakalim ne sonuclar doguracak.

Zaten daçkadan bahsediyorum yeni kadroları ama savunma çabaları harika.

Koca ikinci yarinda sadece 30 sayı yiyen bir takima neyin savunmasını izleticen merak ettim. Ayrıca datcka neysede fb nin savunması delik deşik oldu...

tek maç özelinde 30 sayı yedik ikinci sayı tamam ama sene boyu böyle olması lazım , hazırlık bölümünde her maç 80-90 yiyen bir Galatasaray izledik maalesef.

Ayrıca zaten daçkayı kastediyorum bu şekilde oynamaya devam ederlerse avrupada bizden yukarılarda bile yer bulabilirler diye düşünüyorum.

Zaten daçkadan bahsediyorum yeni kadroları ama savunma çabaları harika.

tek maç özelinde 30 sayı yedik ikinci sayı tamam ama sene boyu böyle olması lazım , hazırlık bölümünde her maç 80-90 yiyen bir Galatasaray izledik maalesef.

Ayrıca zaten daçkayı kastediyorum bu şekilde oynamaya devam ederlerse avrupada bizden yukarılarda bile yer bulabilirler diye düşünüyorum.

Once ki yorumunda sanki macta iki takimda cok iyi savunma yapiyormus anlami cikiyor, yada ben oyle anladim. Dogus konusunda benzer seyleri dusunuyorum bu mac ozelinde.

Efes ve daçka iyi takimlar kurmuşlar. Taraftar yönünden zayiflar. FB geçen seneki gibi ilk 4 kalmasi kolay olmayacak. Bizim takimi izleyemedim. Ancak çok sayi atip çok sayi yiyoruz. Belki 8 Takim arasinda olabiliriz; ancak 4 Takim arasinda kalmamiz çok zor bence. Csk haricinde diğer takimlar arasinda rekabet olacagini düşünüyorum ilk 4 için

Fener molası dönüşünde daçka rakip sahada baskı yaptı adam adama. Top sloukasa gelince bertans onu kenar çizgiye doğru yönelmek zorunda bıraktı o sırada Wilbekin adeta depar atarak arkadan geldi ve ikili sıkıştırma yaptılar sonuç olarak top Sloukastan dışarı çıktı ve top daçkaya geçti. Bu pozisyonu neden bu kadar anlattım çünkü çalışılmış olduğu çok belli ne olur bilinmez ama Blat ciddi emek verip çok çalışıyor belli.
Biz hala takımımız hakkında net bi fikir sahibi değiliz bu hazırlık dönemi taraftar açısından çok sancılı geçiyor ama ben güveniyorum takıma, koça, ve tribündeki bizlere.
Yürüyedur GrandeAtaman

Bütün takımları izledik kendi takımımız hakkında en ufak bir fikrimiz bile yok çünkü henüz izleyemedik.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bİzim takım neredeyse komple yeni. Ancak istedikleri anda savunma yapabilecek kimyaya sahip. Tek ihtiyaçları zaman. Zaten hazırlık maçlarının sıklığı da zamanı hızlandırmak için. Ayrıca sadece dünkü Khimhki maçının ikinci yarısı değil, Alba maçında da çok iyi savunma yaptı takım...

İlk Beşimiz: Justin Dentmon - Sinan Güler - Emir Preldzic - Deon Thompson - Tibor Pleiss

Şunu net söylemeliyim. Yayını falan geçtim. Bir amatör kameradan bari çekinde özet bari yapın !!!

Dünkü maçın detaylı istatistiği bile verilmedi. Nasıl yönetim tarzı bu ?