2016/2017 Yeni Kadro Yapısı ve Hazırlık Dönemi

Deyim yerindeyse ' göz kanatan ' bir ilk yariyi geride biraktik . Son khimki macinin iki kez uzadıgını düsünürsek oyuncularda bariz bir yorgunluk var. Herşeyi anlarım ama bu kadar ruhsuz, gamsız mücadele etmemizi anlamiyorum. Yorgunsan çıkma maça ! Bu kadar basit . Ergin ataman yine ilk yarı ne bir mola aldı ne oyuna müdahale etti . Muhtemelen bu macı pek ipledigi yok . O yüzden izlerken kendimizi yipratmanin alemi yok .

Aek ne kadar coskulu ve istekliyse bizde bir o kadar ruhsuz ve mactan kopuk durumdayız. Bakalim takim ikinci yari bu farkı hırs yapip sahaya karakter koyacak mi ?
Yoksa ilk yari oynadigimiz sözde basketbolu mu oynayacagiz. Bekliyoruz...

Hoca hic ayaga bile kalkmadi tum ilk yari cidden söylenen hoca yayinlattirmiyor lafina inanmaya başladım. Orhan hic bir hazırlık maçında bu kadar sure almadı hoca ne saklıyor dentmon neden oynamıyor. Thompson un orta mesafesi var diye lasme yaratma cabasi ne? Bir sete bile oturmadik adam akıllı ege sette içeri kat etti onu kacirdi. Can korkmaza sevgilerimle ilaç olacak bu sene ligde özellikle...

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hoca ayağa bile kalkmadı, tepki bile vermedi, bence bilerek yapıyor yoksa Göksenin'i Dixon'ın üstüne salar 2-2-1 ön alan baskısı banko yaptırırdı, bunun altından bi cacık çıkacak ama bakalım ne ? Benim tahminim oyuncuları deniyor, bakalım tepki verecekler mi diye ?

Roller oturmamış o kesin, sahada yedek ağırlıklı bir beş bile olsa, oyuncular yorgun veya formsuz dahi olsalar, rolünün farkında oyunculardan daha makul şeyler görürüz. Yenik durumda olunabilir, fark da yenebilir fakat yapılmak istenen şeyler fark edilir, yapılamıyordur o ayrı, şu anda ise yapılmak istenen şeyler belli olmuyor. Kaos söz konusu maalesef.

Tyus'un elinde bir problem varmış sanırım.

Takım hakikaten ilk yarıda çok ruhsuz,silik, mücadeleden yoksun oynadı. Ergin hoca da hiç bir müdahalede bulunmadı. Gerçek olamayacak kadar kötüyüz. Yorgunluk,seyahat,eksikler, ne dersek diyelim bir şeyler var üzerimizde. Takımın bu kadar kötü olmasına imkan yok. Sonuçta izlemediğimiz maçlarda üst üste 6 galibiyet aldılar. Bizim kadar seyahat eden takım yok. Sanki oynamak istemiyor gibiler. Bu en kötü oyunumuz olsun.

Dentmon neden oyuna girmedi anlamadim ayrica ergin ataman neden boyle yapmaya calisiyor sadece oturdu tamam eksigiz falan ama aek yani rakipte ayrica atamanin istedigi her transfer yapildi umarim bu bi macliktir ama ciddi sikinti var gibime geliyor...

Bu maç kesinlikle ölçü değil. Çok eksik var, seyahat yorgunluğu var. Evet Daçka, fener ve Efes kadar organize bir takım değiliz şuan için. Daha geride göründüğümüz bu maç özelinde olmadan da söylenebilir. Ben takımın oturacağını düşünüyorum. En azından herkes sağlıklıyken en az 8 tane çok iyi oyuncumuz var. Bugün niye böyle olduğunun açıklaması da hocada vardır sanırım.

2 gün sonra Olympiakos'u yendiğimiz taktirde Euroleague şampiyonu olmayacağımız gibi bugün Aek'ya yenildiğimiz taktirde Euroleague sonuncusu olmayacağız. Lütfen ilk defa adam akıllı izlediğimiz takımımıza, günlük performansa dayalı ağır eleştiriler yapmayalım.