2016/2017 Yeni Kadro Yapısı ve Hazırlık Dönemi

Dixon'ı izlemeye Steve Kerr gelmiş heralde bugün. Adam Curry'nin kolej terk versiyonu gibi oynadı resmen. Ben de beğendim, 2 seneye Karşıyaka'da filan görürüz muhtemelen.

Bu mağlubiyette Euroleague'de havlu attık diyebiliriz. Bence lig için odaklanıp en azından ilk 6'da bitirerek Uefa'ya kalmak daha mantıklı gözüküyor. Böyle transfer yaparsak FFP'ye takılacağız zaten.

Eksiklere rağmen takımın nasıl bir potansiyeli olduğunu son çeyrekte gördük. Zayıf tarafımız belli savunma, bunun üstüne biraz gidip çözebilirsek müthiş bir takım oluruz.

Emir savunmada resmen kara delik üzerine yapılan her pennetre potamızda sayı oldu. Russ potaya rahat gidiyor ben beğendim. Daye ve Dieblerı daha fazla kullanmalıyız. Özellikle Daye in oynadığı ikili oyunlar rakibin dengesini bozdu. Takımımız çok potansiyelli bı sene neyi başarıp neyi başaramayacağımızı savunma performansımız belirleyecek.

E5603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İlk yarıyla, ikinci yarı arasında gece ile gündüz kadar fark var. İkinci yarı istediğimiz takım kalıbına girdik. İlk yarı gerçekten şalterleri indirmiş gibiydik. Sanki Ergin hoca takım üstünde bir deney yapıyor gibiydi. Müdahale etmeden izledi. İkinci yarıysa yenilsek de istediğimiz aldık. Yılmadık, baskıyı arttırdık, isabetimizi de arttırdık.
Tabi eksiklerimizi de unutmamak lazım.
Bu arada Dixon izlemesi çok keyifli, durdurulması zor bir oyuncu. Keşke bizde olsaydı. Ama Russ'da bu maç ta çok iyiydi.

Yalnız bütün yaz boyunca dünyanın her yerinden guard ismi yazıldı bu forumda fakat bir kişi bile bu Dixon denilen oyuncuyu görmedi ya forumumuza da helal olsun. Neymiş arkadaş bu adam. Son topta sanki harlem gibi oynayarak bıraktı potaya.

Evet AEK'a 96-95 yenildik. Yenmiş de olsak bu maç kesinlikle gösterge olabilecek bir maç olmaktan uzaktı. Micov, Dentmont, Tyrus, Sinan, Shilb hiç süre almadı. Bu oyuncular az buz oyuncular değil. Takımın ilk beş oyuncuları. Bir nevi ilk 5 bugün oynamadı.

Fakat mevcut kadrodan görünen bazı önemli defolarımız var. Dış adam savunması geçen sene de kötüydü ama bu yıl berbat ötesi. Rakip potaya penetre ettiğinde caydırıcı hiç bir unsur yok. Tyrus ve Micov geldiği zaman savunmanın da bir level daha yukarı çıkacağını düşünüyorum ama Euroleage için çok yetersiz bir savunma bütünlüğü var.

Russ Smith bir nevi Mc Collum. Çok benzer özellikleri var. Çok faydalı olacağı izlenimini veriyor. Fakat serbest atışlarda daha istikrarlı olmalı çünkü oraya çok gelecek görüntüsü var. Takımın de genel serbest atış yüzdesi %70'in altındaydı ki bunu konsantrasyon eksikliğine bağlıyorum.

Bence takımın potansiyelinin henüz yarısını bile görmüş değiliz. Bu takım çok daha iyi olacaktır. Kuşkum yok. SABIR.

Hoca bilerek karışmadi takima ne ogrenmisler göreyim diye. Matematik hocalari cok yapar bunu liselerde. Iyi takimiz üzülmeyin eksik çoktu yedektik. Takilmayin ben umutluyum halen

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

takım resmen içimi kararttı. oyuncularımız neden formsuz anlamıyorum. yada tamamen bir deneme maçı mıydı anlamadım. Ergin Hoca son dakika hariç taktik vermeyi geçtim ayağa bile kalkmadı. hele 1 pozisyonda yandan top çıkarırken oyuncular Ergin hocaya baktılar ne yapmamız lazım der gibi, hocadan hiç bir reaksiyon gelmedi. Russ sanki bu sene bizi, en azından beni çok çileden çıkaracak gibi. Her top elinde olunca kendisinden başka oyuncu yokmuş gibi içeriyi zorlaması gerekmediğini öğrenmesi lazım. penetreye başladığında dikkatleri üzerine çekiyor. o arada içerdeki uzunlarımız boğuşup çok güzel pozisyonlar alıyorlar, hatta şutörlerimiz dışarıda bomboş kalıyorlar. asist yapmayı düşünse euroligin mvp si olmaya aday.ama çok bencil.

Takım maca hic konsantre baslamadi . İlk yarı rezalet bir görüntü cizdik . Ancak ikinci yarı harika bir geri dönüs ve göksenin'in üclügü ile öne gecerek macı bence orada kazandık .

Dentmon , Tyus , Shlibb ve Micov'un katılımıyla artık maclarımızı tam kadro oynasak diyorum . Biri iyilesiyor digeri gidiyor . Böyle bişey olamaz.

Dixon'ı izlemeye Steve Kerr gelmiş heralde bugün. Adam Curry'nin kolej terk versiyonu gibi oynadı resmen. Ben de beğendim, 2 seneye Karşıyaka'da filan görürüz muhtemelen.

Bu mağlubiyette Euroleague'de havlu attık diyebiliriz. Bence lig için odaklanıp en azından ilk 6'da bitirerek Uefa'ya kalmak daha mantıklı gözüküyor. Böyle transfer yaparsak FFP'ye takılacağız zaten.

Arkadaş bu bir hazırlık maçı adı üstünde ''hazırlık'' çok çabuk asıp kesmiyor muyuz?