2016/2017 Yeni Kadro Yapısı ve Hazırlık Dönemi

Bugünkü maç için heyecanın, beklentinin benzerini eurocup çeyrek finali için yaşamışımdır herhalde. Bu kadroyu canlı izleyelim artık.

Takımımız bugün ilk kez parkeye çıkıyor hayırlı olsun, sanıyorum herkesin içinde heyecan ve merak hissi vardır umarım yeni sezonda tüm hedeflerimize ulaşırız..
Başarılar Yenilmez Armada..

Farklı yenildiğimizde lütfen çok olumsuz tepki verilmesin.
Farklı yendiğimizde de lütfen çok abartılı yorumlar yapılmasın.
Hazırlık maçı ve ilk maçımız olduğunu unutmayalim lütfen.

Bismillah deyip sezon açılışını yapıyoruz. Sezon sonu Lig ve Kupa da eminim ki en az Final yaparız. Yurolig de F4'e kalırsak kulübümüzün ve Ergin hocamın Winnerlığına güvendiğim için banko kupa bizdedir

Sezonun ilk hazırlık maçına geldik. Ben de çok heyecanlıyım, bu takımı izleyebilecek olmaktan. İnşallah bütün maçları sakatlıksız geçirip sezona en iyi şekilde hazırlanırız. Yenmek, yenilmek önemli değil. Önemli olan sağlıklı olmak. Özellikle Krstic'in sağlık durumunu merak ediyorum. Dentmon ve Russ'ı da görmek çok keyifli olacak.

Genelde sezonun ilk hazirlik macları iyi oyundan çok takımın uyumu ve temposu açısından önemlidir . Açıkcası skor ve oyun konusunda herhangi bir beklentim yok . Sakatlıksız ve tüm oyuncularimizi parkede görmek benim icin memnun edici olacaktir ...

Genelde ilk hazırlık maçlarında sezonda süresi az olacak oyunculara daha fazla ağırlık veriliyor. Bakalım hoca bugün nasıl dağıtacak süreleri. Heyecanla bekliyorum...bekliyoruz....

En çok russ smith merak ediyorum. Bugun takım hakkında bir fikir alamayacagız ancak bireysel oyuncular hakkında fikir sahibi olabilecegiz, az da olsa.

Yeni sezon hazırlıklarını Bormio'da sürdüren Galatasaray Odeabank, ilk hazırlık maçına bu akşam çıkacak.
Sarı-Kırmızılılar'ın rakibi Bologna...
Bu mücadele 19.00'da internet üzerinden Nettuno TV'den yayınlanacak.